Gå til innhold

freddyha

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av freddyha

  1. MrMarbles skrev (23 timer siden):

    Nei. Er som regel kun 1 port på Samsung tvene som har det. Og så er det veldig usikkert hva denne ene porten støtter fra hdmi 2.1 standarden. 
     

    sony xh90 eller hva den heter, skal støtte hdmi2.1 via ene porten. Men venter visstnok på oppdatering for å låse det opp. Kommer sikkert samtidig med ps5

    På Samsung så spesifiseres det:

    eARC (HDMI Port 3)
    4K@120Hz (HDMI Port 4)

    Så selv om Samsung eARC og Dolby Atmos på One Connect og Sonos ARC for øyeblikket ikke er SW-kompatible, så er vel dette en indikasjon på at minst 2 av HDMI-portene støtter HDMI 2.1 til en viss grad, selv om dette ikke promoteres.

  2. Takk for bra svar. Har lest det samme, at HDMI 2.1 -standarden ikke er helt ut spesifisert, og i tillegg at produsenter (som typisk LG) går ut og markedsfører 2.1, uten å faktisk 100% ha støtte for kravene. Samsung har visstnok HW for å kunne støtte 48Gbps, men har valgt å ikke markedsføre dette så langt, da de ikke kan være sikker på at de har 100% dekning, selv med oppgradert FW når dette blir tilgjengelig.

    Samsung sier derimot at de har støtte for eArc på en HDMI-port, og mulighet for 4K@120Hz på en annen port, som i prinsippet tilsier HDMI 2.1

  3. Jeg ser flere TV'er i mid-range kommer med 4xHDMI, hvorav kanskje bare 1 HDMI-port har støtte for HDMI v2.1 og resterende porter har kun HDMI v2.0x.

    Vil ikke dette skape en flaskehals, da den ene porten med eARC nødvendigvis må gå mot Sonos ARC-lydplanke, og dermed ikke ha flere tilgjengelige porter med høy kapasitet for innhold fra fremtidige enheter?

    Hva er tanken med kun ha 1 HDMI-port med v2.1 på TV? At man skal velge enten lyd ut eller innhold inn over v2.1?

    Hvilke TV-produsenter er flinke til å ha støtte for v2.1 på alle HDMI-portene?

  4.  

     

    Er det verdt pengene å oppgradere til Switch hvis man allerede har Wii U, og kun er interessert i å spille Zelda botw på TV’n? Ok, det er noe bedre lyd og noe bedre oppløsning samt noe bedre bevegelig grafikk på Switch’en, men er dette NOK 3590,- bedre enn samme spill på Wii U?

    Med dette spørsmålet ser jeg helt bort fra fordelen av portabiliteten på Switch da dette ikke er relevant for min del.

    Da hadde jeg uten tvil kjøpt på Wii U, og heller vurdert switch dersom det kommer spill du er gira på etterhvert.

     

    Jeg spiller vel 80% portabelt, så for meg ble det switch.

     

     

    Samme sier jeg.... For min del er det spilling på farten som appellerte mest til meg da jeg pendler.

     

    Takk for bra svar. Jeg kommer til å følge rådet og kun gå for Wii U i denne omgang og heller oppgradere om det blir interessant noe senere :)

  5. Er det verdt pengene å oppgradere til Switch hvis man allerede har Wii U, og kun er interessert i å spille Zelda botw på TV’n? Ok, det er noe bedre lyd og noe bedre oppløsning samt noe bedre bevegelig grafikk på Switch’en, men er dette NOK 3590,- bedre enn samme spill på Wii U?
    Med dette spørsmålet ser jeg helt bort fra fordelen av portabiliteten på Switch da dette ikke er relevant for min del.

  6. Hei

     

    Jeg prøver å hjelpe noen venner som akkurat har fått internett fra Nextgentel og ønsker å koble opp følgende:

     

    ISP - Modem/Router - Trådløs router - - Min PC

    NGT - Netopia Cayman 3351 - D-Link Dir-655 - Trådløs - PC

     

    Mitt problem er at D-Link router på Wan porten ikke binder opp noen IP adresse fra 3351 modemet/routeren. Noen som vet hvorfor?

    D-Link routeren fungerer fint når jeg kobler den opp mot et Speedtouch modem fra Telenor hjemme hos meg.

     

    Kobler jeg 3351 router inn i en Lan port på D-Linken så får jeg DHCP IP til PC-er koblet i samme lan/switch, men får ikke ip fra 3351 router distribuert over trådløs.

     

    Takk for alle svar

     

    Freddy

×
×
  • Opprett ny...