Gå til innhold

Vacuum

Medlemmer
  • Innlegg

    158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vacuum

  1. Blir Reaper's Fear farming i morgen!

     

    Skuffende at det ikke var noen Monk endringer. DR:SB er en grei nok Lightning generator, men gud som jeg savner Fist of Thunder. LTK - Scorpion Sting har en helt forferdelig hit-box og Cyclone Strike- Eye of the Storm har virkelig ikke høy nok skade. Får spille videre på DHen å håpe mot alle odds at Shard of Hate faktisk dropper for henne.

  2. Bør poengteres at Divine Orb kun vil gi nye verdier innenfor området til pre-/suffixen. Fks. 35 HP går under "Stalwart" og går fra 30 til 39. Så om itemet har de riktige affixene, men lave verdier, så vil ikke en Divine Orb ha mulighet til å øke de betydelig.

     

    Edit:

    Prefix - http://www.pathofexile.com/item-data/prefixmod

    Suffix - http://www.pathofexile.com/item-data/suffixmod

  3. Er det noen som vet om det er mulig å sjekke temperatur på gpu i p150e? (680m)

    Har prøvd speccy og cupid/hwmonitor, men får bare opp temperaturen på cpu'en og snurredisk.

     

    Har forøvrig nyeste nvidia drivere.

     

    Åpne et program som benytter GTX 680m (som fks. nVidia kontrollpanelet) før du åpner programmet du har tenkt til å måle med. Kan poengteres at GPUen ikke vil skru seg av så lenge et måleprogram er oppe.

  4. -iL- bruker du Freezing Pulse som hovedangrep? Lesser Multiple Projectiles? Frostbite curse?

    Har selv levelet en Witch til 60 nå som brukte Freezing Pulse + LMP, uten å plassere noen poeng i cold damage. Synes det har gått greit nok, grei skade om man sikter langt unna fienden(e) slik at FPene overlapper. Mot Rares/Blues benyttet jeg ofte Granite flask og tok de med FP i melee range.

  5. Hvorfor skulle Microsoft gjøre dette? I dag er knapt 50% av konsollene til Microsoft koblet opp mot internett. De er jo selvfølgelig ikke interessert i å kutte inntektene sine i to. Kan garantere her og nå at det ikke blir realitet.

     

    La oss anta at de ca. 50 % av konsollene som ikke er tilkoblet internett aldri har vært det. La oss videre anta at det ikke eksisterer andre forskjeller mellom to de gruppene. Til slutt la oss anta at Microsofts tilgang på spill er uavhengig av antall konsoller solgt. Siden Microsoft får noe av sine inntekter gjennom salg av bla. Xbox Live Gold, DLC, Xbox Live Arcade, Streaming og Zune vil det under disse antagelsene følge at til tross for at de mister ca. 50% av brukerne, vil de miste mindre enn 50% av inntektene.

     

    Den siste antagelsen er nok noe urimelig uten flere modifikasjoner, men poenget jeg ønsker å få frem er at noen kunder er betydelig mer lønnsomme enn andre. En «always online / ingen salg av brukte spill» trenger ikke nødvendigvis å medføre at «MS skyter seg selv i foten» om de faktisk klarer å tiltrekke seg de mest lønnsomme kundene.

     

  6. Du får se det positive i det, prosessoren throttler ihvertfall ikke! Jeg har hatt 3 forskjellige bærbare maskiner med ivy bridge CPU og samtlige har throttlet CPU så snart temp når 90-95 grader og derfor har ikke CPU temp gått høyere.

     

    Fikk min Gelid kjølepasta for flere uker siden fra eBay, og det antistatiske armbåndet, småskrutrekkere og renseveske ankom i slutten av sist uke. Med nystøvsuget hybel hadde jeg ikke lenger noen unnskyldning til ikke å ta på ny kjølepasta. Ble litt mye og skjev pasta første gang, så jeg renset igjen og prøvde på nytt. Syntes selv det var litt mye på andre forsøk, men bestemte meg for å gi det et forsøk. Kun fått kjørt Cinebench så langt, men limer inn det nye resultatet og det med fabrikkmontert kjølepasta i spoileren.

     

     

     

    Gammel:

    XXy3l.jpg

     

    Ny:

    hLAbq.jpg

     

     

     

     

    Tar lik score som et tegn på at CPUen ikke throttlet før. Rimelig fornøyd med den nye max temperaturen. Skal spille litt GW2 nå og se på nye temps. Spesielt et par eventer før fikk CPUen opp i 99 grader. Kommer tilbake med GPU resultater senere.

  7. Okay kjørte noen tester med fabrikkmonert kjølepasta og grafikkdriver 302.71. Synes spesielt CPU blir varm, og at viftenivået selv under idle er relativt høyt. Er det noen som har klart å få CPu viften ved fks. strømsparingsmodus og ingen aktivitet til og nesten aldri skru seg på?

     

     

    3DMark 11

     

     

     

    hKNaa.jpg

     

     

     

     

    3DMark Vantage

     

     

     

     

     

     

     

     

    Cinebench 11.5 CPU

     

     

     

    XXy3l.jpg

     

     

     

  8. Skal sies at jeg ikke har prøvd Act 4 Inferno etter 1.0.4, og vet dermed ikke om noen av fiendene (Subjugator's melee/ranged og Pit Fiend's? fire breath) fremdeles har helt urealistisk skade. Under antagelsen om at de har blitt fikset har jeg bare noen råd du muligens kan prøve ut:

     

    1. Brukere over har nevnt Life on Hit, en stat jeg selv liker. Personlig tror jeg ikke du virkelig trenger dette med 50k DPS. Amuleter kan også rolle fin Life on Hit, men ser jo at dette er en av hovedkildene dine til Vitality så kanskje noe uaktuelt å skaffe det der.

     

    2. Bytt ut Mantra of Healing med Mantra of Conviction - Overwave. Mot trash fiender klarer knockbacken på Fist of Thunder og neglisjere en del skade, og med Conviction og 50k DPS vil de fleste fiender smelte. Mot elites blir kampene betydelig enklere så fort noe dør (spesielt Fire Chain), og Conviction + Faith in the Light (som du bruker før du kaster Sweeping Wind?) med 50k DPS bør klare det mot de fleste eliter.

     

    3. De affixene du nevner kan være problematisk på Monk. Selv liker jeg og "små kite" mot de nevnte affixene. Når du ser Molten/Fire Chain elitene begynner å prøve å løpe rundt deg løper du litt tilbake, for så å angripe igjen. Repeter om nødvendig. Samme "taktikk" kan brukes så fort du ser at Arcane kulene blir lagt ned. Skjold er også effektivt mot Fire Chains, kan se om du finner et greit på AH med høy blokk som du kan bytte inn mot Chains?

  9. I går fikk jeg endelig ut fingeren og bestilte min P150E (specs. i spoiler).

     

     

     

    - INTEL 3rd Generation Intel® Core™ i7-3720QM Processor

    - 8GB DDR3 SO-DIMM 1600MHz (2x4GB)

    - NVIDIA GeForce GTX680M 4GB GDDR5 minne

    - INTEL SSD 520 180GB, Skriv: 520MB/sek, Les: 550MB/sek

    - 500GB SATA 7200RPM 2.5"

     

     

     

    Må si jeg ble litt usikker nå som jeg så det nye tilbudet. 3610QM og 65% Gamut skjerm (slik jeg leser det), litt mindre SSD, AMD kortet og uten OS, men prisforskjellen på 7.000 er rimelig stor. Har utsatt så lenge så nå går jeg for den jeg har bestilt, og satser på at jeg blir fornøyd med den :).

  10. Okay på tide å rage litt.

     

    Fy faen i helvette jeg er så jævla lei Arcane Enhanced.Det gir så latterlig mye skade i act 3, og når du blir omringet av 3 phasebeast og ikke får rørt deg er det instant death. Mot ranged blir det nesten umulig å treffe de ubeslutsomme Quill Fiendene når stedet kryr av sentries.. Det irriterer meg at jeg er mer redd for Vortex når jeg spiller Monk enn når jeg spiller Wizard. Ranged fiender med mortar? Som melee er det rimelig vrient å få gitt skade mens du prøver å dodge mortar, som ranged er ikke mortar (og spesielt ikke etter patchen) spesielt vrient.

     

    De nye dropratene i act 3 gjør stedet nesten helt ubrukelig. Du skal ha rimelig bra utstyr før risikoen, og ikke minst hastigheten man kan farme i act 3 utgår act 2 / 1. Hvite trash fiender i act 3 har jo mer HP en champions i act 1. De nye dropratene har tatt bort nesten all gleden jeg hadde av spillet før 1.0.3. Grrrrrrr!

  11. Fant et 700 DPS 700+ Life on Hit våpen i går når jeg farmet på Wizarden, som jeg ga til Monken. Døde rundt 30 ganger fra Cursed 1 til Izual (med ca. 5 forsøk på han). Logget på i dag og tok Izual på første, tok 3 Elites i Spire 2, men døde en gang da Cursed Angels med Plague, Fire Chain og Desecretor tok litt tid og den siste raget. Ble stuck i en fireball i P3 på Diablo, og døde. Tok han på neste forsøk. Har ikke logget på Wizarden enda (som clearet Inferno før patchen) så kan ikke sammenligne der, men melee virker i det minste relativt faceroll nå (gitt at du har en viss HP regen / Life on Hit)

  12. Tatt fra Neogaf. Vet ikke om det er korrekt.

     

    http://us.battle.net...opic/4926494400

    Here is the current situation for players from the ASIA region:

    -Everybody with the digital version is getting "Error 12- No license attached".

    -In Korea, GMs have a thread going to manually flag digital accounts to allow them to play. Currently, there is no other way for Digital Edition players to play and they have to wait for the GMs to flag the account one by one.

    -In Taiwan, there are no GMs around to flag accounts.

    Hope this doesn't affect the EU and NA accounts when the time comes. We're over 3 hour into the ASIA launch, and most people can't get in.

    http://kr.battle.net....0288015?page=1

  13. Fikk mitt SE eksemplar fra komplett.no i dag. Sendt i går og bestilt dagen før (beklager hadoken79).

     

    Starter med Wizard. Var noe treg i betaen (kom bare til level 7 med Wizard), men satser på at det blir bedre. Tror Monk eller Demon Hunter vil følge deretter. Bare synd at spillet lanseres mitt i eksamensperioden.

  14. Vanskelig spørsmål å svare på, men prøver uansett. Hvor høyt er "høyt"? Og er det "merkbart" når man kun bedriver lette oppgaver? Er veldig usikker akkurat nå da det blir en del oppgaver i forbindelse med skolen, og ønsker ikke "støy" her. Enkel viftesus går helt greit, men får litt inntrykk her at maskinen "støyer" konstant.

  15.  

    Microsoft sa at den skulle gå for $299, som er det samme som er det samme som 1900,8,-. Hvis vi legger på 25% MVA så får vi den nette sum av 2376,-, dette betyr at Elkjøp selger den til under den nevnte prisen med eller uten MVA så det er ikke noe å klage på her.

     

     

     

    Nå har jo Xbox 360 hatt flere kutt i Europa enn USA så hvis ikke Microsoft hadde tenkt å øke prisen i Europa på sin nye konsoll så er vel ikke regnestykke over helt korrekt heller. Fra konferansen fikk jeg heller inntrykk av at Slimmen skulle koste det samme som den gamle Eliten rundt om i verden, noe det ser ut som den kommer til å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...