Gå til innhold

binLaden

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av binLaden

  1. Jeg er så oppgitt over at ingen, heller ikke journalister som skriver om telepriser, gidder å sjekke hva det koster å ringe til såkalte "spesialnumre". Disse er ikke mer "spesielle" enn at det dreier seg om fem-sifrede numre, og 800, 810 og 815-numre. Nesten alle større bedrifter, institusjoner og offentlige etater har gått over til slike numre, så har man bare mobil er det helt nødvendig for de fleste av oss å ringe dem en del. Og nettopp på disse numrene går tellerskrittene. For her er det som regel alt styret med "For at vi bedre kan hjelpe deg vil du nå få fem valg..."osv. og deretter "Vi har for tiden stor trafikk og alle våre konsulenter er opptatt. Hvis du venter, vil vi hjelpe deg så snart vi kan".

    Vel, Talkmore koster 99 øre for alle disse numrene, men samtlige andre operatører tar mer enn 2 kroner for å ringe noen eller alle disse numrene.

  2. Nå er det en stund siden MTU lanserte sitt fastpris abonnement, men ennå har de ikke tenkt å la folk få vite hva de blir belastet for samtaler til spesialnummer. Stor sett alle offentlige etater og alle bedrifter av en viss størrelse bruker i dag enten et femsifret nummer eller et 810 eller 815-nummer. Og nettopp på disse numrene må du regne med først å få fem valg, så fire nye valg, osv. og i tillegg å stå leeenge i kø før du får snakke med noen. Imens løper dyre tellerskritt. MTU ser ut til å ville kapre flest mulig kunder før noen får vite hva det vil koste å ringe offentlige etater og større bedrifter.

×
×
  • Opprett ny...