Gå til innhold

najanaja

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av najanaja

  1. Jeg skjønner ingenting.

     

    chanology?

    scilonene?

    chans?

    anons?

    4chan?

    meatspace-raid?

    lulz?

     

    Noe sier meg at dette er noe forbanna tull!

     

    4chan er vel det største engelskspråklige/ikke Japanske imageboard forumet, med mange underfora det finnes andre 711chan, 420chan osv derav chans.

     

    Project Chanology er et ordspill av chan og scientology, da denne nye bølgen av scientologikritiske protestaksjoner og motstand har opphavet sitt i de mange chans, (og SomethingAwful.com)

     

    Scilon (eller sciloner) er et ordspill på (en person som er) scientolog og Cylon (som er fra TV serien Battlestar Galactica, en robot som fremstår som et menneske)

     

    anons= Anonymous, entall anon, flertall anons.

     

     

    Pirk litt i overflaten av hva scientologikirken, som er en kult, har fingrene sine i og svaret vil ikke være på én setning, men på flere sider.

     

    Vi er anonyme fordi det finns bevis for at Scientologikirken går etter kritikere både via rettsapparatet og ved hjelp av mer lyskye aktiviteter som overvåkning ved hjelp av privatetterforskere, trusler o.l for å få folk til å holde kjeft.

    Ikke ulikt andre mafiaorganisasjoner.

  2. Først vil bare si at jeg ikke er medlem av Scientologikirken og at mine meninger er personlige og ikke representerer dem. Men jeg har samtidig fått et innblikk i hva de står for gjennom å lese noen av bøkene deres, og fordi jeg kjenner flere Scientologer.

     

    <snip>

     

    Jeg vil anbefale dere alle å lese noen av bøkene til L Ron Hubbard. (Det koster ikke så mye, og man behøver ikke å melde seg på kurs eller bli Scientologer av den grunn). Så kan dere finne ut hva Scientologikirken egentlig står for, og danne dere en mening om det etterpå. For deg som arbeider i psykiatrien, vil jeg spesielt anbefale boken "Dianetikk".

     

    Klassisk "I'm not a scientologist, but..." svar :D

     

    Nå har det seg slik Naina, at jeg vil ikke anbefale noen å investere i Hubbard's bøker, men om noen vil lese dem er en god del tilgjengelige på biblioteket. Skulle man likevel ha lyst å kjøpe dem, går det an å kjøpe dem brukt.

     

    Naina vil sikkert at dere skal kjøpe de nye bøkene som David Miscavige har "squirreled".

    Helst at dere dukker opp inne i scientologikultens husrom i Oslo og kjøper dem der...og kanskje tar en "gratis" ~personlighetstest~ der dere gir dem navn og adresse sånn at de kan fylle opp postkassa deres med reklame og telefonsvareren med ~kurstilbud~

     

    Ang. lesestoff vil jeg anbefale Naina å gå til http://www.wikileaks.com der er det veldig mye bra lesestoff for tiden :)

     

    http://www.whyweprotest.net/

    er en fin nettside også :)

  3. Kan noen fylle ut dette skjemaet på Enturbulation? :thumbup:

    Linken til skjemaet

    http://forums.enturbulation.org/60-april-1...directory-7860/

     

    City:
    Meet-up Location:
    Meet-up Time: 
    Protest Location:
    Protest Time: 
    URL with more information:
    Notes:

     

     

    eventuelt send meg melding med utfylt skjema i det tilfellet at enturb er nede (planlagt nedetid i morgen fra kl.06:00 til 16:00) :)

     

    >_>

     

    :)

  4. Anbefaler folk å sette seg inn i lover og regelverk og forholde seg til code of conduct".

    Det lønner sag alltid, det er jo kjekt at folk er engasjert, men ingen er tjent med unødvendig pes. Før du henger opp plakater sjekk med de

     

    Den eneste måten vi kommer til å oppnå noe som helst er å holde seg godt innenfor lovelige rammer. Trør vi utenfor, er Scilon gribbene der straks. For tiden er vi på god bølgelengde internasjonalt med politi osv. la oss fortsette med det.

    Politi og myndigheter er ikke fienden.

    -----------------

    Stay on target :)

  5. Hei! I dag er det Staturday!

    Whoohoo :) Vår venn Matthias ;) bruker jo mye tid på å forsvare Tom Cruise og Scientologikirken på ymse blogger osv. at jeg synes vi skal sette litt pris på ham. :):fun::thumbup:

     

    Jeg tror du er et godt menneske Matthias, som mener vel, men fordi du bruker så mye tid på å påpeke fliser i andres øyne at du ikke legger merke til bjelken i ditt eget.

     

    Skulle ønske at jeg hadde hatt mulighet til å møte opp i Oslo, men jeg får hjelpe til på andre vis i mellomtiden. Siden det skal være flere protest dager utover får jeg sikkert sjangsen senere.

     

    Må man ha tillatelse til å dele ut fliers? Tenkte at jeg kunne dele ut noen neste gang jeg er i Oslo...

    :mrgreen:

×
×
  • Opprett ny...