Gå til innhold

Kagge

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kagge

  1. Jeg skulle prøve å få en PC til å koble seg på et trådløstnettverk. som akkuart hadde blitt satt opp, Men jeg fikk ikke kontakt med internett bare med lokalt nett. Men vis du koblet til pcen med kablen til routern så fikk den internett. så det jeg prøvdte å gjøre var å skifte ip og dns til det samme og ca det samme som ip og dns var når den var koblet på kablen. PCen fikk fortsatt ikke tilgang på internett. Jeg gikk dypere inni det og fant ut at når pcen var koblet med kabel var DHCP på, mens når den var koblet trådløst var DHCP av, og jeg vet at den kommer på når du skriver inn din egen ip, men det skjedde ikke. Jeg har søkt på nett og ikke funnet noe svar på hvordan jeg kan løse dette problemet. Jeg prøvdte å opptare drivern på det trådløse kortet, mens den var i kabel, men enda ikke nett. pcen vil koble seg på andre nettverk, men det kan oppstå problemer da også. håper noen kan svare.

  2. Jeg skulle prøve å få en PC til å koble seg på et trådløstnettverk. som akkuart hadde blitt satt opp, Men jeg fikk ikke kontakt med internett bare med lokalt nett. Men vis du koblet til pcen med kablen til routern så fikk den internett. så det jeg prøvdte å gjøre var å skifte ip og dns til det samme og ca det samme som ip og dns var når den var koblet på kablen. PCen fikk fortsatt ikke tilgang på internett. Jeg gikk dypere inni det og fant ut at når pcen var koblet med kabel var DHCP på, mens når den var koblet trådløst var DHCP av, og jeg vet at den kommer på når du skriver inn din egen ip, men det skjedde ikke. Jeg har søkt på nett og ikke funnet noe svar på hvordan jeg kan løse dette problemet, pcen vil koble seg på andre nettverk, men det kan oppstå problemer da også. håper noen kan svare.

  3. Flere her som lurte på hva jailbait og 4chan er.

     

    jailbait står for tenårige jenter som er under den seksuelle lav alder, og som du vil havne i fengsel i vis du har seksuelsamleie med denne personen.

     

    4chan. er en engelsk imageboard, som startet som anime/manga side. men som har utviklet seg til en side hvor folk poster hva de vil. i tilleg til dette bilder av jenter som er under den seksuelle lav alder. de bildene blir slettet med en gang fordi siden ligger under amerikansk lov. Før du går inn på noen av trådene som står på forsiden. blir du det sakt at du må være over 18 og at du har all ansvar selv for å gå inn der.

    reglene. dette gjelder mest brettet /b/ random

    By entering this section of the website, in exchange for use of this website, you the user hereby agree to the following:

     

    1. The content of this website is for mature viewers only and may not be suitable for minors. If you are a minor or it is illegal for you to view nudity or mature images and language, do not proceed.

    2. This site is presented to you AS IS, with no warranty, express or implied. By clicking "I Agree" and then viewing our site, you agree not to hold the webmaster and staff of this site (4chan.org) liable for any damages from your use of these boards.

    3. As a condition of using this site, you must fully understand, and comply with the rules of 4chan.org, which may be located by following the "Rules" link on the home page.

     

    og for å si det til dere /b/tards ut der. dere har alerde brutt rule 1&2.

  4. YARRRR!

     

    Jeg kan skjønne at forbi pasernende kan blir skremt av YARRR. Men vis du først vil være med på en av våre demoer så må du være litt gal.

     

    jeg syns dette var den demoen med mest LULZ så delte vi jo ut nesten 2k fliers. flaget og musikken trakk flest til å snakke med.

    Noen av oss + meg skrek vel YARRR litt høyt og jeg hadde blitt litt redd vis jeg var forbi pasernde. men alle som gikk forbi startet å le. vi fikk jo litt kjeft av vår egen secturitas vakt med å skrive forhøyt.

     

    Men gleder meg til neste demo nå

  5. jeg har 2k flyers nå. grunnen fordi vi har mindre fordi vi har egene Sea Arrrgh flyers. eneste problemet med disse er at de må brettes. jeg har brettet en del. men er masse igjen til i morgen som vi må brette.

     

    så dere som er gode til å brette på demoen be ready..

     

     

    været det ser ut til å bli fint når demoen starter så vi har flaks

    http://www.yr.no/sted/Norge/Oslo/Oslo/Oslo...e_for_time.html

×
×
  • Opprett ny...