Gå til innhold

MoonGirl

Medlemmer
  • Innlegg

    373
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MoonGirl

  1. Er Sony Fit 15 en god bærbar pc, eller burde jeg byttet denne? Fikk den i gave. Bruker pc til musikk, film, spill, chat, surfing etc.

     

    En annen ting. Jeg skulle koble pcen opp mot TV'en via Hdmi kabel. Problemet var at skjerminnstillingene ikke passet. Bildet på Tv'en var alt for stort!! Jeg prøvde å justere alt av skjerminnstillinger men det gikk ikke.

    Er det Tv'en som ikke klarer så høy oppløsning? TV'en er ny.

    Forstår dere hva jeg mener? :(

  2. Jeg har hatt Canon powershot s110 på prøve. Likte det veldig godt på alle måter. S100 har samme bildekvalitet og lavere pris. Tror det er et veldig trygt kamerakjøp for deg. Det er lite, lett, og behagelig å bruke og leverer gode bilder. Vid nok vinkel til landskapsbilder og grei nok zoom. Nikon sitt kjenner jeg ikke til.

     

    Hvis du føler at du ønsker et kompaktkamera som tar gode bilder i litt mørkere omgivelser, bør du se på Sony RX100. Det er mye dyrere og bittelitt større. Men igjen det beste du får i den størrelsen.

     

    Jeg kikket litt på S110 men så den var en del dyrere enn S100. Du mener de omtrent har lik funksjon? Da kan jeg like så godt ta S100 for en noe rimeligere pris :)

     

    Edit: Jeg leste meg litt frem og ser egentlig at det ikke er så alt for stor forskjell, i vært fall ikke av stor betydning.

  3. Jeg synes det kameraet jeg har nå gir for uklare bilder generelt og når jeg zoomer. Fargene ser også blasse ut på bildene. Man får ikke med seg de små detaljene.

     

    Jeg liker å ta bilder, men har nok ikke tenkt å bli noe hobbyfotograf. Jeg ønsker å ta bilde av alt egentlig. Mennesker, natur, dyr ect. Skal ut å reise snart i flere uker så vil gjerne ha et godt kamera som tar gode bilder.

     

    Prisen bør ikke overstige 3000 kr. Er villig til å gi litt i og med at jeg gjerne vil ha et kamera jeg ikke trenger å bytte ut igjen på flere år. :)

  4. Visste ikke hvor jeg skulle poste dette men, jeg lurte på om noen av dere har noen anbefalinger til hvilket kamera jeg burde kjøpe meg?

     

     

    Jeg kan meget lite om foto, så trenger et som er lett å bruke samtidig som det gir flotte bilder. Jeg har et digitalkamera fra før på 10,4 MP som jeg synes er alt for dårlig.

     

    Jeg vet at ISO bør vær høy og flere megapixler er bra.. men så stopper det der. :hmm: Må også legge til at jeg ikke vil ha noe kingsize greier, det må være praktisk å dra med seg på ferie osv.

     

     

    Takker! :)

  5. Nå må du gro deg et par baller og spørre om hun vil være med på en kopp kaffe neste gang dere møtes.

     

     

     

    (Sykepleiere er vel forøvrig minst 22 år, da det er en 4-årig utdanning etter VGS så vidt meg bekjent.)

     

     

    Dette er feil. 3 år vidergående og 3 år Universitet/Høgskole. Studerer man uten pauseår er man ferdig som 21 åring. Jeg er selv sykepleier!

     

    Til deg TS: Jeg hadde likt om du gav meg en lapp eller noe, hvor det sto nummeret ditt. Så kunne jeg valgt selv om jeg ville tatt kontakt eller ikke :)

     

    Du kan si noe ala: "Hvis du vil ta en kaffe eller noe en dag:)" og så gir du henne lappen, sier adjø og går :)

  6. Håper noen kan hjelpe meg her.

     

    Saken er at jeg tror kjæresten min som ikke er norsk statsborger har blitt utnyttet på jobb, med å få alt for lite lønn.

     

    Han har ikke fast kontrakt enda men jobber som ekstrahjelp på en resturant. Han har jobbet 175 timer dag og natt (helg og ukedag) og mottok kr. 11200 kr. Dette er med 50% skatt fradrag. Ut i fra det jeg har kommet frem til så har han mottat kr. 128 kr/t. De meste av timene er på natt.

     

    Det går vel ikke ann å tjene så lite? Hva skal vi gjøre?

  7. Fikk denne mailen:

     

    Experian AS er et kredittopplysningsbyrå underlagt konsesjon gitt av Datatilsynet.

    Hver gang det foretas en kredittforespørsel på en privatperson, sendes vedkommende

    en kopi av de opplysningene som er gitt ut, sammen med informasjon om hvem som

    har innhentet opplysningene. Dette er i henhold til personopplysningsforskriften § 4-4.

     

     

    Jeg har fått brukernavn og passord for å logge inn. Hva er dette her?

  8. Ja skjønner.

     

    Men mener du at han kanskje ikke har rotet med en annen? Jeg ser ikke helt hvorfor hun skulle skrevet det ellers. Vi hadde en "avtale" tidligere som vi inngikk at vi ikke har oss med andre. Dansing osv var helt greit, men ingen kyssing ol.

     

    Jeg skjønner at vi offisielt ikke var et par da, men hadde noe på gang. Alikevell ser jeg på det som et lite svik. Jeg kunne ikke falt meg å rote med en annen mens jeg har holdt på med han.

     

    Må legge til at han skrev flere meldinger den kvelden om at han ville jeg skulle være der og slike "jeg <3 deg" meldinger. At han kanskje har hoppet i seng med en annen den kvelden gjør meg selvfølgelig kvalm. :/

×
×
  • Opprett ny...