Gå til innhold

urrin

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av urrin

  1. Jeg slenger meg på.

     

    F*** EA OG ALT DET STÅR FOR!!

     

    Klarer de å gjennomføre dette her boikotter jeg dem også, selv om det betyr færre spill. Klarer de IKKE å gjennomføre det, skal jeg kjøpe spillene deres av sympati for at de er udugelige knøl som ikke greier å gjøre sine egne greier bra nok til at det holder for dem.

  2. Jeg prøvde å fleipe med at KUF kaller seg RPG.

     

    Fordi det har RPG-elementer i seg, syns jeg det blir mer ett dårlig plattform-beat-em-up med sverd.

     

    Som jeg da sammenliknet med grape-soda og melk. Kanskje ikke den mest nærliggende analogien, hihi ;)

     

    Jeg tror jeg må støtte forslaget om Baldurs Gate 2. Det er nok det beste RPG'et noensinne, og det er faktisk veldig morsomt med flere spillere også.

  3. Ja, jeg så det liknet litt på turok, men det er vel ikke annet å forvente, de er vel begge unreal3 powered.

     

    Syns også turok så bedre ut, og var generellt bedre - men jeg falt for den grusomt blodige mørke og dystre stemninga i jericho, og lurer egentlig på om den lever opp til forventningene.

     

    Turok skal jeg nok kjøpe tidsnok uansett, for den har vært ett hull i samlingen min lenge nå.

  4. hitman er da ikke vanskelig. må vel være et av de letteste spillene til 360

     

    Hihi, jasså! :)

     

    Jeg syns det er knotete og vanskelig. Men jeg skal innrømme at jeg har ikke spillt det ihjel akkurat.

     

    Men du har kanskje rett likevel, jeg sliter veldig med å komme på lette spill til xbox nå, bortsett fra kanskje oblivion pga leveling systemet der ... og condemned, selv om det er forferdelig skummelt. En kan jo også nevne at det er umulig å dø så det svir noe særlig i bioshock. Burnout Paradise er vel heller ikke så veldig utfordrende, vil jeg påstå. Call of Duty 4 er også ganske lett på de lavere vanskelighetsgradene.

     

    Nei, jeg er rett og slett uenig. Det er langt i fra ett av de letteste spillene.

     

    Anyway...

  5. Hei Urrin og velkommen til forumet. Slike kommentarer er strengt tatt mege unødvendige og skaper mer disput enn diskusjon, men det var vel kanskje intensjonene og.

     

    Nei?

     

    Jeg sa bare min mening om saken.

     

    Det virker mer som om det er din intensjon å provosere frem en videre krangel ut av det. Tusen takk for den konstruktive kommentaren din. Det var kanskje det som var din intensjon også?

     

    Hva med å prate om noe annet her offentlig, og så heller ta slikt på PM og så heller forklare meg hva jeg sa som var upassende, istedet for å ødelegge tråden med slikt.

  6. Tror 2008 blir 2008.

     

    Hehe....jeg føler at 2007 bare var ett sånt alpha-år, og så kryper vi oss inn i beta-året nå, og så blir det skikkelig sving på sakene i 2009.

     

    Og så går selvsagt verden under i 2012. :D

     

    Edit: Alone in the Dark har mye å leve opp til. Håper de har fokusert like mye på en skikkelig dritskummel historie, med en forferdelig ekkel stemning, som de har fokusert på grafikk/mekanikk/gameplay.

  7. Jeg vil anta at PS3 tar igjen XBOX360 i år. Det bare gjenstår å se om det blir nok spill på PS3 til at den klarer å holde seg konkurransedyktig. Det begynner å bli bedre og bedre, men foreløpig hadde jeg ikke giddet å hatt kun PS3. Jeg ser til stadighet sutring om "jeg sku ønske det spillet kom på PS3 også", men det er veldig sjelden jeg har sett omvendt.

     

    I farta kommer jeg ikke på ett spill til ps3 som ikke kommer på 360 som er verdt å spille. Eneste må være Haze, og det ser jo ikke akkurat originalt ut det heller. Ser mer ut som ett forsøk på å konkurrere med halo ved å lage en avansert fps med timeshift romdrakter uten timeshiften.

     

    Men det kan jo og være fordi jeg følger veldig lite med på hva som skjer med ps3 i grunnen.

  8. 1. Alone in the Dark

    2. Resident Evil

    3. Condemned

     

    Jeg hadde lyst til å putte inn neverwinter nights der, men ærlig talt er det ingenting som har engasjert meg mer enn disse tre.

     

    Alone in the Dark rundet jeg som 8-9åring, resident evil som 12-13åring og condemned som 23åring.

     

    Disse tre spillene har i hver sin tidsepoke gitt meg en opplevelse av å bli revet med i en engasjerende historie, som både skremmer og tiltrekker. Jeg skrev dem i kronologisk rekkefølge, men jeg syns Resident Evil var helt klart best, etterfulgt av Alone in the Dark, og så nå nylig spillte jeg condemned og endelig var det ett verdig spill.

     

    :D

×
×
  • Opprett ny...