Gå til innhold

Skrulling

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skrulling

  1.  

    For å sikre at alle våre kunder opplever tilgang til og god ytelse når de surfer på mobilen, forbeholder Telenor seg retten til å begrense overføringshastigheten for ditt abonnement til maksimum 100 kbit/s dersom bruken overstiger 5 GB innenfor gjeldende kalendermåned.

     

    Nå har ikke jeg lest Chili sine vilkår, men 1000Gb er 1000Gb. Med en rekke begrensninger med "liten skrift" ville vært en sleip måte å kapre kunder på eller i beste fall feil markedsføring (jf. kritikken fra Nkom).

     

    Men som sagt; det er bare spørsmål om tid før alle mobiloperatører tilbyr "ekte" fri data.

  2. Hvorfor i huleste skal jeg betale for noe jeg ikke får?? Tilbyr Chili 1000Gb så kan de ikke stenge abonnementet før den grensen er nådd!

     

    Merk at dette er eksakt samme problemstilling som vi hadde på 90-tallet da ADSL overtok fra ISDN. Også den gangen var det noen tilbydere som hadde nedlastningsbegrensinger. Men de som tilbød fri data "stjal" kunder fra de som ikke tilbød det. Etter kort tid hadde alle bredbåndsleverandører "fri data". I dag ville ingen ved sine fulle fem valgt bredbånd med nedlastningsbegrensninger.

     

    Jeg venter heller litt til resten av mobiloperatørene kommer på banen med bedre tilbud. Mobilt bredbånd er fremtiden. Men Chili skal ha for forsøket... velkommen etter de andre.

    • Liker 1
  3. Jeg klarer ikke å se at det er en forutsetning at bilen er lovlig registrert i Sverige. Det bør holde med at bilen forsikres og påsettes lovlig kjennemerke (f.eks ved bruk av norsk dagsprøvekjennemerke).

     

    Transitteringsdokumentet er et dokument som gir deg tillatelse til å disponere det utenlandskregistrerte kjøretøyet fra norsk grense til ditt lokale tollsted (bestemmelsestollsted). Det har ingenting med registrering å gjøre.

    Ingen krav om svensk registrering, men må være forsikret, i forsvarlig skikk og da med norske prøveskilter.

  4. Hei, veldig fornøyd med bilen min, selv om den er gammel. Jeg er stort sett ganske nevenyttig og får til mye selv, men ulyden jeg har hørt i to mnd ca, finner jeg ikke ut av :(

     

    Symptomer/observasjoner:

    Høres ut som kast i skive og hvertfall noe som er relatert til hastigheten, men endrer seg ikke når jeg bremser eller turtall på motoren, selv med motor avslått. Jeg har også nesten nye skiver, så jeg tror ikke det er dem. De første ukene var lyden så vidt merkbar, men siste mnd har den vært ganske tydelig. Den har altså økt gradvis. Vanskelig å sikkkert hvilket hjul lyden kommer fra, men innbiller meg at det er høyre framhjul, evt begge.

    Lyden endrer seg ingenting ved turtall eller bremsing og er mest hørbar ved ca 50 kmt og virker som blir litt svakere ved høyere hastighet, men forsvinner ikke. Frekvensen er ca det doble av rotasjonshastigheten på hjulene og i perioder (særlig svinger) kan jeg kjenne det i rattet som svake slag i takt med ulyden.

    De siste ukene har lyden blitt hørbart kraftigere i venstresvinger. Jeg har derfor antatt at det var hjullager og byttet høyre fremme i går. Jeg kunne kjenne en ørliten bevegelse når jeg vrikket på den. Andre siden virket ok, men mansjett til drivknute hadde løsnet noe og fettet var delvis støv/sand. Men jeg merker ingenting når jeg vrir hjulene helt til siden. Da skal det vel knatre litt, hvis det er drivknuten? I tillegg byttet jeg alle nedre bærearmer på begge sider fram. De fire øvre ble byttet i oktober. Så alle bærearmes skal nå være i orden.

    Bilen ble naturlignok tightere i svingene, men lyden er ikke borte helt. Kanskje blitt noe svakere og med litt mindre definert hastighetsområde.

     

    Kan det være drivknute/r eller hjullager på flere aksler?

    Noen som har en idé hva det kan være? Tips mottas med takk :)

     

  5.  

    Og du føler dette var overraskende? Hvis du har god dokumentasjon kan du kontakte politi i Malta / Norge og se om du har noen sak.

     

    edit: Dokumentasjon mener jeg da konkrete bevis på innskudd, og saldo hos nettsiden.

     

    Jeg har dokumentasjon på alt.  Sendte også inn skriftelig dokumentasjon til superlenny.com at jeg hadde tillatelse til å bruke kortet jeg gjorde innskudd med.

    Dem påstår jeg brutt avtalevilkårene deres. For at jeg brukte mamma sitt kort..

     

    Hadde du tapt 125k med din mors kort, tenker jeg de glatt hadde "godtatt" kortet. Sånn er verden, desverre..

  6.  

     

     

    Er det en bombe når Apple kommer med noe Samsung alt har?

    Det har vel så vidt meg bekjent ikke skjedd?

    *

     

    Ikke på noen måte? Apple er vel en av de yngste mobilprodusentene, så man kan vel komme med et så enkelt eksempel som mobil kamera, eller alt annet som eksisterte før iPhone. Og dersom Apple kommer med en klokke, kopierer de Samsung & Sony? Dersom iPhone kommer med NFC, kopierer de andre? Eller kommer de bare med noe som er resultat av den naturlige utviklingen. :)

     

    Samsung var da virkelig ikke det første selskapet med kamera på telefonene.

     

    Uansett

    samsung-phones-before-and-after-iphones.

     

    Nuff said. :p

     

    Som nevnt tidligere. alle kopierer hverandre pretty much :) Noen er derimot værstinger.

     

     

    Fordi "alle" gikk bort fra fysiske taster etter at første iPhone kom så er disse bare kopier av iPhone?? Som du selv sier, så "kopierer" alle hverandre. Eller kall det utvikling om du vil.

     

    Dessuten, tror du funskjoner iPhone har i dag _ikke_ er kopiert fra andre? Hva med FM-radio, NFC, widgets, bred filformatstøtte, minnekort, utbyttbart batteri, heftige skjermer?? Å, vent litt... stemmer det, iPhone har ingenting av dette ;P

     

    Neida, jeg skal ikke le av de som går rundt med en iPhone ilomma. Mange iPhone-eiere skjønner seg likevel ikke på teknologi og bruker telefonen bare til SMS, CandyCrush og selfies likevel. Er ikke rart jeg alltid anbefaler iPhone til eldre og jenter som spør meg om råd. Trenger du å spørre andre hvilken telefon du skal kjøpe, så kjøp deg en IPhone!

     

    Men en ting skal Apple ha, de fikk vireklig fart på smarttelefonsalget med sin første iPhone. Den hadde virkelig egenskaper som andre på den tiden ikke var i nærheten av. Desverre har tiden løpt fra Apple i dag... mark my words!

     

    Sent from my Galaxy :hm:

  7. Første gang jeg så grensesnittdesignet på wp så ble jeg overrasket. Så utrolig kjedelig design? De må tulle!? Er det beregnet på svaksynte gamle tanter?

     

    Så stiller jeg meg skeptisk til Windows holdning til å la sluttbruker modifisere os'et. På lik linje med Apple så skal det meste begrenses og kontrolleres.

     

    Da holder jeg meg heller til Android som både ser bedre ut og som kan tilpasses nesten i det uendelige.

     

    Smart-telefoner er jo omtrent som små datamaskiner og hvem vil vel ha en datamaskin som ikke kan tilpasses og personliggjøres? Ikke jeg:-)

  8. Ikke tidenes mekkeoppgave, men ganske så interessant og omfattende. Har selv lekt med denne tanken, men LCD skjermen jeg har liggende finner jeg ikke noe datablad på så derfor har jeg latt det prosjektet ligge intil videre. Tenkte mest å se DVD i senga med den :wink:

     

    Hadde en Compaq en gang, og den hadde en Sharp-LCD som jeg fant datblader på, men ville ikke begynne å eksprimetere med en PC som fungerte...

     

    Men Sharp-skjerme er som sagt fine da det er lett å oppdrive datablader på dem. Dette bør være første skritt.

     

    Fant en link i farta som viser et skjema over interfacet, VGA til LCD;

     

    http://home1.gte.net/bs/sharp2.html

     

    Lykke til, og håper du poster resultatet om du får dette til!

  9. Jeg har en Dell Latitude Cpi A300ST men trenger nytt batteri. Følgende andre Dell modeller har batt. som passer: C600, C800, CP, CPI, CPi 366, CPi D266XTD, CPi D300, XT, CPiA, CPiA 366ST, CPiA 366XT, CPiA 400XT, CPiC 333GT, CPiC 400GT, CPiR, CPiR 400GT, CPm, CPT, CPtC, CPtS, CPtV, CPX, CPxH, CPxJ, CPxJ, LCP

    Har du et gammelt/ødelagt batteri til ovenstående modeller er også det interessant.

     

    Noen som vet hvor en får kjøpt batteri til denne? Kan være webshop i utlandet, men de må kunne sende det til Norge.

     

    Kunne også tenkt meg en harddisk også, ca 1-8GB. Noen som har en slik (2.5")å selge meg?

×
×
  • Opprett ny...