Gå til innhold

Neoinfinity

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neoinfinity

  1. Apple og Steve Jobs dreit på leggen når de nektet å ta Flash og Adobe inn i varmen. HTML5 er ikke det dugg bedre enn flash. Isfronten mellom Apple og Adobe vil mest sannsynlig ende med at Android og andre plattformer vil få en bedre flash-opplevelse på nett. Utviklere er vant med flash og flash funker så flash vil ikke dø.

     

    Hvor kult er det med en gimpet utgave av internett på din splitter nye Iphone, der store deler er av innholdet på nettet er utilgjengelig, mens kompisen din med en gammel android surfer uten problemer.

  2. Iphone dø innen fem år

     

    Spenstig uttalelse fra Eugene Kaspersky.

     

    Hvorfor?

    Det kan virke usannsylig at Apple skal tape så drastisk med terreng i mobilmarkedet de kommende årene, men Kaspersky mener det skyldes at åpne plattformer, såkalt Open Source, vil bli mye mer populære lukkede plattformer. Dette fordi åpne plattformer appellerer til både brukere og utviklere.

     

    - Hvis Apple ikke endrer strategien sin vil iPhone bli et nisjeprodukt for Apple-fans, ikke et massemarkedsprodukt, sier Kaspersky til PC Advisor

  3. Android 2.2 får støtte for Flash 10.1. Endelig får vi mobiler med full flash-støtte! Se på mens iPhone eiere blir grønn av misunnelse. :tease:

     

     

    Ser for meg tablets i nær fremtid basert på Android og med Flash-støtte. Death of iPad?

     

    Admob melder at Android plattformen allerede har passert iPhone i internetttrafikk i USA. Grunnen er trolig at det er så stort utvalg av forskjellige Android telefoner der ute, mens Apple opererer med "one-size fits all". Større utvalg betyr større sjanse for å finne en telefon som passer akkurat deg, så det er bare et spørsmål om tid før Android dominerer totalt. Større frihet til å gi brukerene det de vil ha, ikke bare hva Steve Jobs vil ha, er bare nødt til å være en suksessoppskrift.

  4. Hvordan ser jeg koordinatene i google maps (lengde og breddegrad)

     

    Det er en måte å finne koordinatene på i Google Maps. Høyreklikk utenfor vei og velg "Veibeskrivelse herfra". Det er viktig at du ikke gjør dette på en vei, for da kommer kun navnet på veien opp. Utenfor vei kommer koordinatene.

  5. Da har jeg lekt meg med min nye helt i et døgn ca. Er imponert så lang. Kjører firmware 1.5 merket jeg nå, men har ikke hatt noe problemer med farten.

     

    Blir det total reset av telefonen om jeg oppgraderer til 1.6?

     

    En ting som var irriterende er at i Google kalender så kan du ikke legge inn events som repeteres f.eks. hver fjerde uke, eller annen hver uke osv. Eneste valget du har på ukentlig er dagen i uka f.eks. hver lørdag, månedlig har du to valg, første dag i måneden (f.eks første lørdag) eller dag i måneden (dag 7 f.eks.).

  6. Godt valg. Problemet med Tattoo er at mange av programmene på marketplace fungerer ikke på denne modellen pga den har lavere oppløsning på skjermen enn hva de fleste android applikasjoner er kodet for.

     

    Dette vil nok bli fikset i fremtiden, men surt å vente på dette med en splitter ny mobil.

  7. Før jeg hadde gått til anskaffelse av en mobil med Windows Mobile ville jeg satt meg litt inn i Android. Android er er et åpent mobil-OS sponset av Google. HTC har bl.a. modellen Hero som kjører Android. Fordelen med dette OS-et er Android Marketplace der det er titusenvis av applikasjoner, og flesteparten av disse er helt gratis.

×
×
  • Opprett ny...