Gå til innhold

lifetimeboy

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lifetimeboy

  1. *snip* ... og at det ikke finnes en spotify klient til bb.

     

    Kan bekrefte at det er planlagt en Spotify klient til BB nå i juli/august

     

    Self kan det bekreftes, dem har gått ut med det i snart 1 1/2 år at det er planlagt. Men etter 1 1/2 år har det enda ikke blitt lansert. Men om DU faktisk kan bekrefte at det faktisk kommer juli/august har jeg vanskelig for og tro da Spotify selv har sakt de ikke kan kommentere dette og sier at dem ikke har lov til og uttale seg om pågående prosjekter annet enn de jobber med det, tiltross at det har vært pågående en stund...

  2. Det er jo forståelig! Som jeg nevnte da det er enkelt satt sammen og kan compiles med Adobe Air, så har faktisk utviklere muligheten til og lage 1 applikasjon som kan tilbys i 2 forskjellige applikasjons-butikker på 2 forskjellige platformer.

     

    Spør du meg er det good business for dem som vil ta betalt for det dem har laget. Folk flest er grådig, så tror det er sannsynlig at ting løser seg ;)

  3. Skjønner problemstillingen, men faktisk så trenger man ikke mer kunnskap enn HTML for og lage basic applikasjoner til PlayBook. Kan også føyes til at RIM har lagt mye vekt på programvareutvikling og gratis webkurs den siste tiden(Har selv tatt dette kurset som går på 4 deler.)

    Kan programmerere allerede utvikle til Android så er det allerede klart for PlayBook, lenge leve Adobe Air. Så fremdeles, ser ikke noe issue..

  4. lifetimeboy: Her tror jeg du har misforstått formatet vårt litt. En sniktitt er ikke en fullverdig test. Alle aspektene du nevner ville vært med i en fullverdig test der vi har brukt produktet i flere dager. En sniktitt er sentrert omkring det viktige førsteinntrykket, og her ble egentlig det meste annet overskygget av en brukeropplevelse helt utenom det vanlige.

     

    Ifølge alle spesifikasjoner (http://us.blackberry.com/playbook-tablet/ og http://www.trigcom.no/statisk/269/) veier den 425 gram. Batteri er ikke opplyst om i spesifikasjonsarkene, og kom derfor ikke med i faktaboksen. Som regel forsøker vi å fylle faktaboksene primært med informasjon rett fra leverandøren, og ikke andre publikasjoner. Men vi har bommet på WLAN-standardene, og det fikser vi :)

     

    For det kjappe forumsvaret tidligere spiller det liten rolle hvilken måte nettet overføres på. Den merkelige føringen her er at man er nødt til å ha en BlackBerry-telefon ved siden av. Måten dette kommuniseres på er også litt pussig. Det står nemlig å lese at den ved hjelp av en BlackBerry-telefon har 3G - noe som er en ganske utydelig måte å skrive at den IKKE har 3G på.

     

    Anywho. Grundig test kommer :)

    Ja jeg har nok misforstått formatet gitt.

     

    Ang vekt så er det noe som skurrer. her står det 400g ;)

    http://uk.blackberry.com/playbook-tablet/

     

    Dem har baket inn 3Gen på en rar måte, enig i det. 4G WiMax kommer til Sprint om jeg ikke husker feil.

    Mike Lazaridis har hvert fall ved tilfeller røpet at det kommer en versjon hvor 3G er innebygget.

    3G versjon

     

    Ikke glem microHDMI, noe mer viktig enn WiFi-a ;)

     

    BlackBerry Bridge er hovedsaklig for at man skal kunne speile PIM info fra telefonen til tableten, og bruke PlayBooken som en hovedenhet etter man har paret med blåtann. Egentlig ganske kjekt så slipper du å holde på med to enheter (film og sms samtidig på samme enhet er jo ikke helt feil, hvertfall ikke med den kraften som er vist).

     

    Gleder meg til en fullverdig test. Ser frem til å lese den, så håper dere gjør hjemmeleksene ;P

  5. [..]

    ole_irgens: Allerede legges det jo litt snodige føringer ved at man snakker om at PlayBook "har" 3G - ved at man kobler til en vanlig BlackBerry-telefon med WiFi[..]

    Den får ikke 3G via Wifi, PlayBooken har jo allerede innebygget WiFi. Den får 3G dekkning via blåtann mot en BlackBerry smarttelefon som har 3G, eller EDGE(Tilkoblingen er også kjent som BlackBerry Bridge).

     

    Følg med på www.engadget.com og www.bgr.com så lærer dere kanskje noe :D hehe

     

    BlackBerry Bridge

  6. Mangelfull info fra Amobil, igjen :p

     

    Den kommer med WiFi a/b/g/n (ikke at WiFi 802.11 "A" er noe og hoppe i taket for, men allikevel), MicroHDMI(MEGET viktig og få med mener jeg), MicroUSB, den veier ikke 425 gram men 400 gram :D

     

    På designfronten stusset vi litt over de store sorte kantene rundt skjermen først, men brettet føles likevel overraskende kompakt og lett i hånden.

    Som dere selv skriver så er enheten uten knapper og er derfor meget intuitivt, ytter delen, eller "rammen" er den del av touchfunksjonen som avgjør hvordan funksjoner som skal komme frem (altså du skal starte "sveipingen" fra den sorte rammen for og f.eks få ned menyen eller minimere ol..

     

    Dere velger og utelate info at den kommer HTML5 og full Flash støtte.

     

    Til at dere har vært der og sett den var dette skuffende dårlig info om et produkt som kan og bygger på så mye mer...

  7. Hei,

     

    Jeg har gjort et kjøp på www.GameStop.com men har fått en mail fra dem hvor dem krever følgende for og fullføre kjøpet:

    1. Name on Order
    2. Billing Address
    3. Last 4 digits of the credit card/debit card number
    4. Current Date on Statement (within the last 60 days)

     

    Punkt 1,2,3 er OK. men punkt 4 sliter jeg med. Har kontaktet GameStop for og få dem til og forklare litt tydeligere for meg, dette er hva jeg fikk av svar

    Please note that we only require a statement from your bank with your billing information to process your order. We do not require an account history.

     

    Ringte banken min, men kom til en dame som var langt i fra oppegående på denne type saker/problemer. Så, jeg er like langt og må derfor ty til hjelp her blant kyndige ;)

     

    Håper noe kan hjelpe meg

     

     

    -e

  8. Databasesystem hvor hver enkelt kunde har en profil med et eller flere tilknytninger med flere tjenester som skal synces mot et hovedsystem hvor da ting skal bli utført videre mot bunkerens system uten og nevne akkurat hva jeg bruker det til :innocent:

     

    Feilen ligger i at PO (Payex) ikke alltid klarer og synce. Til tross for at admin i svergie sier at det skal gjøres sånn-å-sånn for at det ikke skal komme noenting i errorloggen og har vært hos oss i oslo for og se med egene øyne hva vi gjør(feil) så fungerer ting ikke. etter 3 år med konstant feilsøking og feilretting blir aldri ting 100%. Så feilen generelt er mangel på synk, og kraftig delay.

    Også den mest fantastiske tingen, etter nye oppgraderinger hvor en feil kanskje har blitt diskutert og da skal bli utrettet, joda, da er det en annen ting som fungerte Før oppgradering som ikke lengere fungerer. *nice going PO*

     

    Før så het jo PayEx Faktab, så ligger jo i navne at dem skal rasere (hvert fall på dansk :p)

     

    så som bruker av systemet ser jeg frem til den dagen jeg kan brenne min RSA SecurID brikke og si farvel til PO.

  9. Ble gjort en endring og jeg møtte på et problem :blush:

    Har endret <checkbox> til <radio>.

    Problemet mitt da er at jeg får ikke den til og ta bort fargen om en annen <radio> blir valgt.

     

    Altså, alt er ok når man velger og trykk på en <radio>knapp, men velger man enn annen sitter man igjen med flere som er markert :(

     

    Forsøkt og søke opp noe rundt evaluering for og finne ut om den er valgt eller ikke, men feilet litt da jeg ikke kan JS godt nok :(

    Det jeg fant var obj.checked og da legge dette i en if spørring.

     

     

    Trenger litt hjelp, så håper noen har interesse av og hjelpe meg :innocent:

  10. du må angi en unik id pr. element.

     

    altså:

    id="celle1"

    id="celle2"

    id="celle3"

    ...

    Denne må også være etter onclick=""

     

    Hvis dette ikke blir alle tatt under samme kam...

     

    Var det jeg trodde, og det ser ut til at jeg nærmer meg. men, id"" må være ETTER onlick"" sier du, får ikke dette helt til da onclick"" funksjonen ligger i cellen og da ikke er en del av cellens verdi.

    //Med denne funksjonen så blir kun raden markert med ny bakgrunnsfarge ikke helle tabellen som sist
    //men igjen så klarer ikke jeg og få bare cellen til og endre seg:
    
    <table>
     <tr onmouseover="this.className='highlight'" onmouseout="this.className='normal'">
       <td id="celle1">Klikk på checkboxen</td>
       <td id="celle2"><input onclick="toggleBGcol(this);" type="checkbox" /></td>
     </tr>
    </table>
    
    
    //Men gjør jeg slik at onclick"" blir før id="" så blir hele tabellens bakgrunn endret:
    
    <table>
     <tr onmouseover="this.className='highlight'" onmouseout="this.className='normal'">
       <td id="celle1">Klikk på checkboxen</td>
       <td onclick="toggleBGcol(this);" id="celle2"><input type="checkbox" /></td>
     </tr>
    </table>
    
    

×
×
  • Opprett ny...