Gå til innhold

Mehvidon

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mehvidon

  1. Hei. Jeg vurderer å kjøpe en spill PC som kan stå på 24/7 og mine scypt. Jeg betaler en fast sum for strøm per måned, så strømforbruket har ikke noe å si.

    Her er en link til handlelisten jeg har satt sammen https://prisguiden.no/liste/146732

    Jeg valgte dette hovedkortet fordi det er ganske billig og har plass til fire GPU-er. Jeg har sett noen bruke ganske billige hovedkort og PCI-risere, men jeg tror ikke det er en god løsning for meg, siden den skal brukes som spill-PC også. Strømforbruket blir ca. 1300-1400W, derfor venter jeg nok til Corsair kommer med en 1500W strømforsyning. Jeg er litt usikker på hvor bra fire GPU-er fungerer i spill :hmm: Går det an å bare bruke to mens jeg spiller og fire mens jeg miner?

  2. Jeg mente å teipe glasset til ramma. Jeg gjorde dette for en liten stund siden, resultatet ble langt bedre enn forrige gang, men ikke bra nok. Jeg kommer til å kjøpe ny ramme med glass og digitizer slik som du foreslår. Tror jeg skal bytte ut dekselet også, den har fått en sprekk ved siden av ladeporten. Takk for hjelpen :)

  3. Kommer jeg til å merke noe særlig ytelsesforskjell på en moderne bærbar og en Core 2 Duo macbook, dersom det mest krevende jeg skal kjøre er indie-spill med 2d-grafikk, slik som Super Hexagon eller Faster Than Light? Jeg var ikke klar over forskjellen på trackpad og skjerm. Er det lurere å bruke litt mer penger på en aluminium-macbook, tror du?

  4. Jeg har brukt en HP Pavilion dv6 i ca. 2 år nå. Den hadde nokså gode spesifikasjoner når jeg kjøpte den, og var ganske billig, men tastaturet, touchpaden, skjermen og kvaliteten generelt har skuffet meg. Av den grunnen er jeg er ikke interessert i noe annet enn Thinkpad eller Macbook. En annen grunn til at jeg ønsker meg en Macbook er at de kommer med 16:10 skjermer.

  5. Jeg vurderer å kjøpe en hvit macbook fra f.eks. Finn. De koster omtrent 2000kr og ser ut til å være i de god tilstand. Grunnen til at jeg vil ha en Macbook er at jeg ønsker en PC som er liten og lett, med god touchpad og tastatur, ok skjerm og god byggekvalitet. Grunnen til at jeg vil kjøpe brukt er at jeg ikke har spesielt god råd for øyeblikket. Jeg har tenkt til å kjøre en lett Linux-distro på den, Arch eller kanskje Gentoo. RAM og harddisk blir mest sannsynligvis oppgradert til 4gb og 120gb SSD. Høres dette fornuftig ut for dere?

×
×
  • Opprett ny...