Gå til innhold

andymann

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andymann

  1. Jeg har lenge lurt på å kjøpe SWTOR, men har hatt min naturlige skepsis mot MMORPG'er etter Conan.

     

    Så siden dette spillet har vært på markedet i nesten 3 uker nå, regner jeg med at noen av dere på diskusjon.no kan si meg deres meninger om dette spillet? Er det verdt å kjøpe det? Jeg liker MMORPG'er, har en fortid med WoW og Age of Conan (før spillet gikk i nedoverbakke), så er SWTOR verdt pengene?

  2. Kunne du ha helt over ifra det ene spannet til det andre? Foran trynet på kunden, og så slengt ham på dør? :devil:

     

    Men ja, kjipe kunder rett før stengetid er unødvendig. :thumbdown:

     

    I wish! Desverre er jeg ikke min egen sjef, så det hadde nok ikke blitt så populært motatt, du. Men det fristet.

  3. wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

     

    EDIT: Søren, jeg er svak. Satser på at jeg har andre kvaliteter

  4. ...Lappen på malingsspannet var annerledes, og selv om det er riktig farge og riktig type maling, nekter kunde å ta imot. Rimelig forbanna lager jeg ny...

     

    Hvorfor står du ikke på ditt? Hadde han med malingsspannet eller en lapp fargekoder/nummer, kunne du bare vist at dette var akkurat det samme.

     

    Sånne kunder er irriterende, og jeg hadde aldri gitt meg der. 900 kr i waste for arbeidsgiver :nei:

     

    Jeg vet rett og slett ikke, tror ikke jeg orka å krangle. Prøvde meg på å være fornuftig, men han stolte ikke på meg. :hrm:

×
×
  • Opprett ny...