Gå til innhold

racer76

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av racer76

  1. Apple er oppskrytt pc.. nå har jeg prøvd alle modeller bortsett fra appel pro.. og

    appel er ikke en pc med mindre problemer en annet,i tilgg irriterte jeg meg over at jeg ikke fikk skikkelig bilde når jeg koblet opp mot en ekstren skjerm, dessuten er teknologien "gammel" på mac kontra hva man kan skaffe til de ordenlige pcene man bygger selv.. og hvorfor skal man betale masse kr ekstra for appel merke?gimmik?men for all del kjøp mac dersom du vil hvise for de andre at du har penger du kan sløse bort:) og i tilegg får du jo et fint metalskrot :)i tilgg er ikke mac fri for virus... en annen ting, se hva slags problemer mac skaper for de ulike adobesysteme... har du planer om å kjøre windows på mac.. så bør du være klar over at det kommer til å gå veldig treigt så frem du ikke har veldig mye ram og stor prossesor ... dessuten tviler jeg på at skolen har mange software programmer som er tilpasset mac... sånn er det i allefall på høyskolen...

  2. Ahead Nero 10 Essentials OEM

    CyberLink DVD Suite 7, 6Channel, OEM CD

    Støtsikker PC-eske STOR

    SteelSeries QcK, Musematte i Tøy

    Corsair Obsidian 800D Big Tower Sort

    Corsair TX V2 850W PSU

    Intel® Core™ i7-960 Processor

    MSI X58A-GD65, Socket-1366

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 6GB CL9

    Gainward GeForce GTX 570 1280MB PhysX

    Western Digital Caviar® Blue 500GB

    OEM SSD 2.5" to 3.5" Bracket SATA

    Sony Optiarc DVD±RW Burner, AD-5260S

    OCZ VERTEX 3 2.5" 60GB SSD SATA/600 MLC

     

    pc skal primært brukes til Gis/CAD + noe spill

  3. Selv foretrekker jeg Windows over OSX. Så når jeg kjøper meg bærbar (bygger kun egne stasjonære. Ikke noe HP/apple møkk her nei) så blir det ikke Macintosh. Foretrekker windows over OSX, samsung m.flere har hakket finere designe.

     

    Samsung_9-series.jpgmstand_back_white500.jpg

     

    Endelig en med fornuft!!:) detta liker jeg! HP er i værtfall det værste jeg noen gang ahr vært borti.. kvalitet helt på bånn i sær gjelder det printere.. og stort bedre er ikke de bærbare pcene til HP.. . Har vokst opp med pc og kjøpt mye forskjellig oppigjennom tide.. så jeg har lært.

  4. Alienware er kraftig overpriset. Greit at man potensielt kan velge gode komponenter, men man får i praksis dårligere komponenter fordi man får mindre for pengene. Bare se hvor godt de tar seg betalt for å bytte disk eller skjerm i forhold til standardoppsettet mtp hva komponentene koster løst.

     

    Jeg har alltid holdt meg til komplett.. der kan man som dere kjenner til sette sammen maskinen sånn man vil ha den.. og med ordenlige komponenter uten masse dill dall.. aldri hatt noe tull med maskinevare fra komplett.. knall kvalitet og rask levering.Ailenware er alt for overpriset på linje med Apple

     

    Sett sammen en laptop hos Komplett for meg, er du snill :roll:.

     

    Av bærbare er det i Norge bare hos Dell/Alienware og Multicom med enten Compal eller Clevo man kan selv-konfigurere en laptop.

     

    Unnskyld... jeg tenkte på stasjonær.. beklager at jeg ikke har lest hele tråden godt nokk:).. personlig ville jeg aldri over noen omstendighet kjøpt en bærbar til bruk for spill.. fordi jeg mener en bærbar ikke kan hamle opp med en stasjonær pc...:)

  5. Alienware er kraftig overpriset. Greit at man potensielt kan velge gode komponenter, men man får i praksis dårligere komponenter fordi man får mindre for pengene. Bare se hvor godt de tar seg betalt for å bytte disk eller skjerm i forhold til standardoppsettet mtp hva komponentene koster løst.

     

    Jeg har alltid holdt meg til komplett.. der kan man som dere kjenner til sette sammen maskinen sånn man vil ha den.. og med ordenlige komponenter uten masse dill dall.. aldri hatt noe tull med maskinevare fra komplett.. knall kvalitet og rask levering.Ailenware er alt for overpriset på linje med Apple

  6. Ikke samme følelsen? hva er det du mener? Du mener du får en bedre følelse av å betale en haug med kroner for middelmådige komponenter? Fatter ikke hva Apple fanboys tenker på??!!?? :nei:

    Hvilket grunnlag har du for å uttale deg? Har du prøvd f.eks en MacBook Pro over tid? Har du ikke det, har du heller ikke noe grunnlag for å uttale deg.

    Du får en byggekvalitet som er overlegen, en trackpad som ikke kan beskrives, multitouch, glassflate, og den fungerer helt utmerket!

    Batteritiden er god, skjermen er god. De er ikke så dyre når man sammenlikner med bedriftsmodeller, det er der de passer best inn, mht byggekvalitet, og batteritid.

    Har prøvd multitouchpadden til HP, og kan si at den er totalt elendig, sammenliknet med Apple sin.

     

    - Mortis

     

    Jeg skal aldri over noen omstendighet kjøpe Mac mer... har hatt den dyreste typen av macbookpro.. og det funger bare ikke når man skal kjøre tunge applikasjoner som GISLINE og andre kartprogramer.. systemt strever for mye når man må kjøre begge operativsystem.Dessuten blir det bare problmer når man skal kjøre utorrent.. bare provoserende feilmeldinger.Nei holde seg til windows.

  7. Du har 3 valg, vanlige vifter som er stillegående og dempematter. Dette alternativet blir ofte alt for dyrt og sjelden stille nok til at man blir helt fornøyd.

     

    Vannkjøling er et billigere og bedre alternativ.

     

    Et siste alternativ er en kombinasjon av de ovenstående + at man vurderer plassering av maskinen. Det er rimelig å kjøpe lengre input/output kabler og så plassere maskinen enten i et annet rom eller i et godt ventilert skap.

    Du kan jo gjerne modifisere skapet slik at du har lett aksess til maskinens frontpanel.

     

    Jeg har modifisert en rekke maskiner for luftkjøling med dempematter strikkoppheng til disker etc etc, og det blir strengt tatt aldri bra nok hvis du er sensitiv for lyd, + at det har lett for å bli vanvittig dyrt.

     

    Takk for svar:) da blir det maskin med med vannkjøling og plassering i et annet rom slik at jeg slipper og høre på støyen.:)

  8. Hp bærbar0 pc har svært dårlig kvalitet, den første jeg kjøpte kosta 16000kr med MVA og med en gang fikk jeg problemer med skjerm( nesten ikke lys stryke i det hele tatt), så fikk retur på den, etter kort tid kjøpte jeg meg en mini pc fra Hp og enda en gang ble skuffet! er jo værre en vært, bråker veldig, slår seg heller ikke av(XP) restarter i stede, blue screen skjer regelmessig, så reklamerte den og, kjøpte en fargeprinter fra Hp og her var det også trøbbel,ubrukelig etter 2månder! så nå har jeg fått HP langt oppe i halsen! kjøpte meg i stede en ny Appel macbook pro.. og alt går som det skal, i tilegg har jeg en samsung minipc som er stille som graven og som funger 100 %! :) IKKE KJØP HP PRODUKTER!!!

  9. jeg ville ha frarådet deg HP. det er noe dritt..

    jeg ville derimot anbefalt deg DELL

    ta en titt på Inspiron eller Studio :thumbup:

     

    edit:

    forskjell på DVI og VGA kan du lese her

     

    Hp er noe dritt?? Kan du vennligst underbygge den påstanden med noen eksempler?

     

    Jeg har vært borte i flere HP maskiner,

     

    Blir fort varm, slår seg av

    Windows er full av HP brand, og 3rd party software som er helt unødvendige

    Windows blir fort ødelagt

    Må inn til service oftere enn en annen maskin

     

    det er noe av problemene jeg kan nevne i farta,

    den første HP maskninen måtte byttes tilbake etter bare to dager. den slo seg ikke på. Og den andre som kameraten min fikk har han enda problemer med. (han kan ikke så mye om pcer, så han ringer meg hver gang han trenger hjelp, og jeg er dritt lei HP problemene)

     

    resten får være opp til deg, men jeg anbefaler DELL

     

    Jeg kunne si det samme om Dell, i mine øyne er Dell den dårligst bygde bærbare pc'n som finnes. På begynnelsen av 2000 så jobbet jeg som sysadmin hos et firma knyttet til Sun og der hadde vi kun Dell bærbare. Alle sammen(ca 35stk.)gikk i stykker(fysisk hardware feil) iløpet av de første 6mnd vi hadde de i drift. Det var alle mulige typer feil, minne,disk,optiske drev,museplate,monitorer etc. Altså en feilrate på solide 100%. Men jeg vil ikke fraråde noen å kjøpe en Dell pc av den grunn, pga at maskinene hadde utmerket ytelse så lenge de virket OG Dell er verdens beste på support og reparerer på dagen hvis du har riktig serviceavtale.

     

    At du fraråder alle å kjøpe HP på generelt grunnlag pga at du har en kamerat som har hatt problemer med 1 maskin er bare helt bak mål. Alle fabrikanter lager mandagsprodukter fra tid til annen.

     

    Og stort sett alle fabrikanter har bloatware,så også Dell, det er en uting men de er i sin fulle rett til å legge det ved sine maskiner.

    Hvis man ikke liker det så er det bare og avinnstallere det.

     

    i begynnelsen av 2000? :thumbup:

    vi er i 2010 nå. jeg snakker om nåtid.

    ting forbedrer seg med tiden.

     

    jeg har alt utstyr i bedriften min fra dell,

     

    bærbære, statsjonære, og skjermene og aldri hatt noen problemer med de, derfor anbefaler jeg.

     

    og når det gjelder HP, er det ikke kun 1 jeg snakker om. Det er 1 eksempel.. har hatt erfaring med ganske mange. Om du har vært heldig med din hp maskin betyr det ikke at alle er det,

     

    om det jeg sier er bak mål for deg eller ikke, bryr jeg meg ikke om.

    jeg har sagt mitt, og jeg står ved det.

     

    Anbefaler DELL og fraråder HP.

    Hvis du hadde giddi lese det jeg skreiv så hadde du kanskje lagt merke til at det IKKE er MIN maskin jeg snakker om men min generelle erfaring med HP maskiner.

     

    Og selv om Asus også ville vært mitt valg så har ikke trådstarter mulighet til å velge blant noen brukbare Asus modeller eller Dell for den saks skyld. Hadde vært fint om Jungli kunne lest det som står isteden for å rante om 1 eller flere dårlige hp pc'r han har hørt om.

     

    Trådstarter kan IKKE velge Dell!!!!

  10. er også avholds, har aldri rørt alkahol eller andre former for rusmiddler,er student på høyskole, og er aktiv idrettes utøver innen maraton, rører ikke alkahol eller annet av prinsipp, er ikke KRISTEN eller på annen måte religøs.og om man skal sjekke opp en dame så er det bare og være seg selv, er man trygg på seg selv så går alt bra uansett, og om man får negativ svar, så hva så? det finns massevis av andre damer!

×
×
  • Opprett ny...