Gå til innhold

Polsehunden

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Polsehunden

  1. Tror det første du kan prøve på.. er og innse at det faktisk er slutt, og at dere ikke blir sammen igjen. Ikke gå å ha forhåpninger, da kan du bare bli skuffa.. Prat med han en gang til.. fortell hva du føler, så får du svaret.. Men prøv å innse at det er slutt, vet at det er kjempe vanskelig.. jeg sliter ennå med det.. og det har gått 6mnd.. prøv å snakk med han.. du har ingenting å tape.

  2. Det går over. Glem eksen din, det er nok av fisk i havet. Jeg er nydumpa selv jeg, så jeg vet hvordan du har det. Jeg tenker ikke lenger på eksen som noe mer enn en eks lenger. Prøv å vær ute sammen med venner slik at du ikke blir sittende alene å tenke på eksen.

     

     

    Jeg hadde blidd sur om noen sa no sånt til meg ! Seriøst.. "mer fisk i havet?"

     

    Uansett.. Jeg å ex'en min gjorde det slutt for et halvt år siden nå.. det gikk et halvt år til vi pratet ordentlig til hverandre igjen. Jeg ønsker han tilbake mer en noe annet, men han har ikke de riktige følelsene lenger.. så vi skulle prøve å bli gode venner slik vi var før vi ble sammen.. etter å ha vært sammen med "gjengen" hans en dag.. så merker jeg at dette klarer jeg ikke.. klarer ikke gå rundt å være venner når jeg egentlig innerst inne vil så mye mer.

    Skal fortelle han dette.. for da vil jeg heller gå rundt og ikke prate med han enn å gå å leke bestevenner..

    Tror du bare må finne ut hva som funker.. Er ingen fasitsvar på dette når alle er så forskjellige. Prøv å være venner og se hva som skjer ?

  3. Vært der. To ganger faktisk.

     

    Og mitt beste råd er og bare drite i det. Jeg ble sammen med min bestevenn, vi var sammen i 1 og et halvt år. så røk det, og nå er vi ikke på talefot. noe som er veldig tungt.

     

    Så hvis du skal bli sammen med besteveninner, så må du være litt forberedt på at om ting ryker, så er det ikke sikkert at dere blir venner igjen.

     

    Men klart, jeg skal ikke si hva du skal gjøre, men jeg anbefaler ikke å bli sammen med noen som du er veldig redd for og miste.

  4. Jeg ser ikke problemet?

     

    Angrepillen er jo ikke akkurat dyr, hvorfor krangle om hvem som skal betale den?

     

    Er jo aldeeles ikke nøye.

    Krangle og krangle, forumet her er jo til for diskusjoner og forskjellige syn på ting.

    Jeg reagerte fordi en person her sa at det var en selvfølge at jenta skulle betale og at det var hennes problem. :)

     

     

    okei kansje krangle ikke var rette ord :p Men du ser hva jeg mener? Er jo det samme hvem som betaler..

  5. Hvorfor er du sjalu? Føler du deg truet av eksen hans? Hvorfor føler du deg truet? Stoler du ikke på at du er bedre enn henne? Hvorfor stoler du ikke på at du er bedre enn henne? Er du ikke bedre enn henne? Hvorfor ikke?

     

    Kansje hun føler seg truet? Kansje hun faktisk ikke har god nok selvtillit til å føle seg bra?

     

    Det trenger nødvendigvis ikke ha noe med tillit til kjæresten å gjøre. Jeg hadde blitt sjalu om kjæresten min hadde mye kontakt med ex'en, selv om jeg stoler på at han så stoler jeg ikke på henne.

     

    ex'en og kjæresten har jo historie sammen, og jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke bare kan godta at jenter blir sjalu. det er bare sånn vi er.

×
×
  • Opprett ny...