Gå til innhold

LA88PV

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LA88PV

  1. Nå er det jo ikke uvanlig med et lavt estimat tidlig for å lettere selge inn en start av videre undersøkelser. Etter kort tid er det mange som har lyst og da kan en øke til reelt omfang.

    Det var nok ikke så uvanlig for en del år siden, med deterministiske overslag og et fåtall involverte, men den praksisen er definitivt forlatt! Dagens overslag utarbeides gjerne av grupper og med sertifiserte prosessledere.

  2. Til kostnadsberegning av store prosjekter brukes de med mest, og mest relevant, erfaring. Kostnadsberegningen i seg selv er egentlig å spå om en fremtid du kun ser en del av. Det er magefølelsen til deltakerne, basert på den informasjonen man har tilgjengelig, som genererer en forventet verdi. Når bakgrunnsinformasjonen kan være utilstrekkelig, og omfanget endres underveis, så blir det som å skyte på et bevegelig mål.

    • Liker 1
  3. Jeg har nylig mottatt en htc S730-telefon av jobben.

     

    Min telefonbruk begrenser seg til å kunne ringe, sende og motta SMS, ta og sende bilder av og til, samt lese epost og kalender.

     

    Telefonen har en elendig batterikapasitet og har flere ganger kuttet ut før dagen er omme, selv etter at jeg har skrudd av 3G.

    Jeg har satt inn et minnekort på 4 Gigabyte (!!!) i telefonen. Jeg har imidlertid ikke funnet ut hvordan jeg skal få telefonen til å velge å benytte denne lagringsplassen og får til stadighet, med irriterende høy frekvens, beskjed om at telefonen ikke har nok minne, og anbefaling om å skru av enkelte programmer. (Hvilke???) Dette medfører blant annet at jeg ikke får benyttet kameraet som telefonen er utstyrt med.

    Som om dette ikke er nok ser telefonen ut til å ha en egen vilje vedrørende det å skulle sende sms. Daglig, og i lange perioder, får jeg beskjed om at det ikke er mulig å sende sms. Jeg har midlertid kontrollert med andre telefoner med samme abonnement som klarer det helt utmerket.

     

    I mitt daglige virke er jeg ofte ute på anlegg hele arbeidsdagen. Slikt sett er muligheten for å motta epost på telefonen, vedlegg og direkte link med kalender glimrende, men dette oppveier ikke på noen måte opplevelsen av å ha en telefon jeg ikke kan stole på. Dersom problemstillingene over ikke lar seg løse er telefonen for meg dessverre ubrukelig.

     

    Gjelder problemene kun min telefon eller er det et generelt problem for disse telefonene?

    Hvordan kan de eventuelt løses? Tips mottas med takk!

×
×
  • Opprett ny...