Gå til innhold

persilledusk

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av persilledusk

  1. her om dagen sov jeg hos kjæresten, og midt på natta når jeg har snudd meg (siden han har 90 cm seng og tar mye plass, sover jeg ikke så godt :p) og skal legge hodet på armen hans sier han høyt: NEINEINEINEINEI NEI! Jeg ser forskremt på han og lurer på hva i all verden dette er. Prøver meg igjen og han mumleroper "nei, ikke gjør det... vil ikke". Jeg flyttet forskremt på meg og prøvde å sove. Han husket INGENTING neste dag.

  2. tenkte på det samme da jeg tok bilde av fuglene ja :) det er et av favorittene mine. Begge bildene ert tatt med automatikk, siden jeg nettopp hadde fått kameraet, og ikke skjønte så mye av manuelle instillinger. Men det kommer seg. Er bare en blomst ja, men den minner meg om sommer....

  3. - Jeg bruker kniv for og fjerne døde hudceller, spesielt i ansiktet.

    - Jeg røyker og snuser, men snuser for det meste. R

    - Jeg har 2 seksere på Vitnemålet, i Naturfag og i Radio/TV komunikasjon. R

    - Jeg har vunnet 20.000 på V75 Lynlotto.

     

    Jeg brakk benet etter å ha dyttet en kompis inn i en hekk

    Jeg elsker Vålerenga!

    Jeg er kjent som absinth-jenta

    Jeg drakk så mye at eg glemte hvem jeg var en gang

     

    I challenge thee!

  4. Da søstra mi var russ, het hun Rødhette, og kjæresten hennes het ulven. Passet ganske bra, da søtra mi er liten rødtopp og kjæresten er lang, tynn og har skjegg. :D

     

    Russebilen deres het Rolling Thunder, tror jeg.

     

    tror kjæresten min sin russbuss het rolling thunder btw :) russenavnet hans: ono. Mitt var enkelt og greit: Kline. Og jeg var på den fantastisk bilen "Bilen med de rare i"

  5. vet dette var tråden for hva du har sagt til jente/dame, men må nevne hva jeg ikke sa til min nåværende kjæreste en gang for lenge lenge siden. Vi var ikke sammen, men på konsert sammen. Plutselig kyssa han meg, hvorpå jeg fikk panikk og grep etter ølen min. Jeg drakk ganske lenge av den og bare satt der uten å si noe. Stakkars gutt. :D

  6. Jeg har forstuet både bein og armer mange ganger, men en sommerdag i 2002 etter en brutal takling på Norway cup brakk jeg håndleddet, men ingen trodde den var brukket så jeg gikk en uke uten gips, på tegnekurs. Og ja, det var høyrearmen. Jeg klippet papir (under sterke smerter naturligvis) og tegnet i vei. Hånda er fin nå :)

     

    Februar i år, klarte jeg å tryne og brekke ankelen. Det var pain det! Var et stykke hjemmefra og gikk/halveis ble båret hjem til noen kompiser. Dro på sykehuset neste dag og fikk konstatert at det var brukket, og i tillegg så alvorlig at jeg måtte operere. Nå, 3 måneder etterpå, kan jeg nesten gå normalt på det, men foten hovner opp og tåler ikke noen lange gåturer akkurat.

     

     

    n675087316_1102701_3508.jpg

    Nydelig! (rett etter jeg har tatt av gipsen og smørt inn foten i masse fuktighetskrem

     

    Edit: gjemte bildet i en spoiler :D

  7. Kjøpte en Acer Aspire 5720ZG i forrige uke og gledet meg til å IKKE ha noen problemer, siden den gamle PC-en er sliten. Men allerede etter 1 (!) dags bruk, ble skjermen plutselig blå og jeg fikk opp meldingen "Unknown hardware error" etterfulgt av reparasjonsverktøy som sa at problemet ikke kunne fikses automatisk. Jeg har ikke installert noe som kan være skadelig for maskinen, kun software til HP skriveren og Creative spilleren min. Har kontaktet Acer support og skal få den inn til rep.

    Men hva er det egentlig som kan være galt? Og jeg burde da kunne forvente at maskinen virker mer enn en dag. Jeg er meget skuffa hvertfall!

  8. okei... fant ut at dette emnet var nogenlunde likt mitt problem og prøver nå å få hjelp til hva problemet kan være. Jeg plugger inn min Sony Ericsson med usb-kabel, som vanlig, men etter noen minutter blir skjermen blå, og jeg får opp melding om at det er noe galt med enheten/noe farlig.. Jeg får beskjed om å restarte maskinen, det samme skjer når jeg prøver igjen. Senest i går brukte jeg mobilen og usb-kabelen, og hvis ikke onde gnomer har tukla med noe i løpet av natten skjønner jeg ikke hva som er galt. Er totalt nybegynner på alt som har det slike feilmeldinger og vet ikke helt hva jeg skal gjøre... Fins det noe der ute som kan???

  9. meldingssentral er riktig. det er ikke problemet.

     

    LazyLine: Du klarer altså motta sms med din samsung? Hvilken samsung har du?

     

    vel.. jeg har sony ericsson.. men da jeg satte mitt onecall-kort i min venninnes samsung mobil, klarte jeg å motta sms!! som virker helt utrolig, siden hun ikke klarer det med sitt simkort.. vet ikke helt åssen modell det er, en litt eldre hvertfall..

  10. en venninne av meg hadde dette problemet, men klarte ikke å løse det. Selv da vi byttet telefon og simkort (jeg har også onecall), fungerte mitt simkort i hennes samsung, og hennes simkort i min sony ericsson, men ikke da hun prøvde å sette sitt eget i sin egen telefon. Hun prøvde et nytt simkort fra onecall ,men fungerte fortsatt ikke... hun gav opp, og gikk til chess...

×
×
  • Opprett ny...