Gå til innhold

Lintu .

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lintu .

  1. Så var det på tide å gå til anskaffelse av en ny tlf, men jeg aner bare ikke hvem jeg skal velge... :(

     

    For tiden har jeg Samsung Wawe, og har vært veldig fornøyd med den. Men nå skal jeg ha en Android tlf, men aner ikke bare hvem. Det står da mellom Samsung s 2 og Sony Ericson Arc..

    Eneste kriteriene jeg har er at den skal være rask, og ikke lugge fælt. Det er vel det.

     

    Så noen som har erfaringer med disse tlf og vil gi meg en anbefaling??

     

    Setter pris på alle svar, på forhånd takk... :)

  2. Jeg her netopp sett Sweeny Todd.. Utroooolig bra film! :)

    Jeg likte den utrolig godt, og syns den var utrolig fengende. litt trist, med litt morsomheter innimellom. :D

    Jeg syns Depp passa helt inn i rollen, og det samme med Helena. Nå har jeg fått albumet, så blir det å legge det på mp3 :) De fleste sangene var fengende, men ikke alle var like bra. Men så godt som. :)

    Veldig bra filmet, sånn gammeldags og dystert. Tim Burton gjør en utrolig bra jobb :)

    Super film!

  3. Jeg bare elsker Ringenes Herre! Har lest bøkene en god del ganger, og har også sett filmene en god del ganger og er overraska over hvor bra de filmene er. Selvfølgelg er det mye som ikke er med i fimene, men skulle det vært med mer så hadde jo filmene vært desto lengre. :D Det er bra det ikke bare ble en spillefilm basert på alle tre. :)

    Jeg syns filmene er veldig tro mot bøkene, og syns Peter Jackson har gjort en fantastisk jobb! :new_woot:

    Det kunne ikke ha blitt bedre. De er så rørende og ekte det vennskapet som holder filmen igjennom. Kan ikke si no annet enn at Ringenes herre er de beste bøkene som noen gang er gitt ut (syns nå jeg da)!

     

    Jeg hadde ærlig talt ikke hørt om bøkene, da den første kom på kino. Jeg dro kun på kino for å se filmen før brødra mine som absolutt skulle se den. Da ble jeg frelst. Dagen etter bar det rett til butikken og jeg fikk kjøpt bøkene. :) Siden da har jeg vært forelska i de bøkene, jeg bare elsker dem. :D Fikk tom brødrene mine til å lese bøkene, og det er jeg stolt over.. Hehe.. :D

  4. I Februar så hadde gubben og jeg vært sammens i 4 år.. Det har ikke bare vært en dans på roser, har vært veldig tøft til tider. Men vi har klart å jobbe oss igjennom det meste, og prøver å se på det som en utfordring til kjærligheten.

    Men man må jo føle at det er kjemi og at det er noe å kjempe for. Men man kan umulig finne ut om man finner den rette ved å ikke satse. Man må dessverre prøve og feile. :(

  5. Jeg blir glad av å sette meg ned i sofan med et godt pledd over meg med en god og spennende bok.. Ingenting er bedre enn å lese en god bok (syns jeg da).. :)

    Og ha en romantisk kveld med samboern gjør meg glad.. :love:

    Jobber i bhg, så blir også glad da jeg får en klem a de søte små. :D

    Og når det er helg, blir jeg glad for da er det FRI... :new_woot:

  6. Så ikke gårdagens episode, og får heller ikke sett reprisen i dag, eller dagens episode. :( syns det er synd at den serien går så tidlig, for er som regel på jobb da. :(

    Men får mamma til å ta opp da, ho som fikk meg til å se på det der.. :D lol

     

    Hva skjedde i gårdagens episode? Og hva driver han Peter Baker med? :ohmy:

    Spennende spennende spennende :p

  7. Jo Nesbø er en utrolig god forfatter! Ingen over, og ingen ved side, han er min store favorit!! :)

    Bøkene om Harry Hole er bare super bra, og veldig spennende.. Harry er jo en veldig vanlig person som sliter med sitt, en tøff type :p Syns alle bøkene er bra, har lest alle. Har Rødstrupe, Frelseren, og Snømannen på bok, og resta på pocket, men har bestemt meg å skaffe meg alle på bok for det er de verdt. :)

  8. Det kan gå begge veier.

    Noen blir venner, noen bryr seg ikke om hverandre, og noen blir uvenner.

     

    Jeg fikk en ny katt for litt siden og hadde en stor en. De snuste på hverandre litt, og ho lille var vedlig skeptisk.Var jo litt ensgselig fo at det her ikke skulle gå! Men etter noen par timer så sov de sammen. De leker ofte sammen, selv om han er litt hardhendt og det alltid ender med at ho hyler litt. :!: De er veldig glad i hverandre, og de er så vakre sammen. :thumbup: Må bare vente og se og krysse fengra for at det går!!

×
×
  • Opprett ny...