Gå til innhold

Pabff

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pabff

  1. Er det flere enn meg som opplever utrolig dårlig wlan stabilitet på denne? Samtidig som det må være utrolig dårlig wlan-antenne? Må sitte nesten oppå routeren min for å i det hele tatt finne nettet. Har dekning i hele huset med pc og min gamle Nokia E51. Der E51 har full dekning, finner jeg ikke nettet i det hele tatt med HTC'en. Er det noen måte å forbedre dette? Forsøkt å sette det trådløse på "beste ytelse" med hjelper vel ikke veldig mye akkurat..

  2. Hvordan er det med denne og nettverksvalg? Ved tilgang både til wlan og telefonnettet, vil den automatisk velge wlan? Dumt å betale for nett hvis man har tilgang via wlan gratis. På min e51 får jeg velge nett ved hver tilkobling, men er jo litt annerledes forhold her.

     

    Fikk telefonen av jobben, og er i og for seg fornøyd, men er litt overkill for min del. Bruker den til timeføring og ordrer på jobb, men velger fortsatt å bruke e51 som primærtlf. Mye på grunn av størrelse / enkelthet, men også vært litt småbugging på htc'en. Ble blant annet oppringt av en kompis jeg sendte melding til da meldingen jeg hadde sendt tikket inn for 10.gang hos ham ;P

  3. Hei. Har store problemer med iptelefonen fra ventelo. Har flere PC-er i nettverket, og har ofte problemer med at det ikke blir igjen nok båndbredde til telefoni. I beste fall er det hakkete, andre ganger kommer man ikke igjennom i det hele tatt. Har hørt at noen leverandører leverer utstyr hvor det er satt av 100 eller 200kbps til telefoni. Var i dag i kontakt med ventelo og fikk et noget forvirrende svar (første gang jeg har kommet igjennom dit uten kø).

     

    Når jeg spurte om de kunne skaffe utstyr som satte av en viss båndbredde, fikk jeg beskjed om at det allerede var, men at det i en del tilfeller funker dårlig. Jeg sa at det ikke hadde virket her i det hele tatt, og han lurte på om vi har for gammelt utstyr hjemme. Etter å ha forhørt seg, sa han at de ikke hadde det allikevel. Senere i samtalen spurte jeg om det var noe som ville komme i nærmeste fremtid. Da sa han igjen at de allerede hadde det. Da jeg sa at han hadde sagt at de ikke leverte det, sa han at de faktisk gjorde det, men at det fungerte så dårlig så de pleier å si at de ikke gjør det. Forstå det den som vil :p

     

    Så lang historie kort: Det eneste han tibød meg var høyere båndbredde. (vi har 3500/640 Kbps). Noe som sikkert vil hjelpe noe, men det vil jo egentlig bare forskyve problemet..

     

    Er det noen som vet om ventelo tilbyr slikt utstyr? Og hvilke leverandører er det som faktisk gjør det?

    Og er det evt mulig å sette ata-boksen etter en router som kan sette av en viss båndbredde?

  4. Ingen som har skiftet instrumentbelysning på denne?

    Regner med det sitter noen utskiftbare pærer under der, så har forsøkt å få av dekselet.

    Fikk vippet av dekselet til bryteren der man velger resirkulering av luft, og skrudde opp skruene bak der. Dekselet løsnet litt, men sitter fortsatt igjen i enten skruer eller annet.

    Noen som vet hva mer som må løsnes? Lite lyst til å bruke for mye makt og ødelegge noe.

  5. Hei.

     

    Som topic sier - hva er intervallen på skifte av regreim på hyundai accent?

    Er på utkikk etter en bil nr.2, og har funnet blant annet denne:

    http://www.finn.no/finn/car/object?finnkod...0tcbhk7uL106168

     

    Hadde egentlig satt meg en øvre grense på 30-35000 totalt med omregistrering og forsikring,men det vil jo gå over det på denne bilen. Hvis jeg i tillegg må legge til noen lapper for bytte av regreim i nærmeste fremtid, blir det nok ikke noe av kjøpet.

     

    bortsett fra det - ser det ut som en grei bil? har lite peiling på bruktbiler, og vet ikke helt hva jeg skal se etter..

    Evt noen andre gode tips i hedmarkområdet?

  6. Snakket med Dekkmann tidligere i dag før jeg sjekket her inne. På grunn av størrelsesforskjellen det ville blitt på fremdekk og bakdekk, er det egentlig ikke lov. Heller ikke pga lastindeksen. Men - lastindeks ble visst oppgitt med så stor sikkerhetsmargin, at det ikke var noe problem rent sikkerhetsmessig. Så når jeg spurte hva som var tryggest av å kjøre med nødhjul kontra de to dekkene jeg kunne sette på, var han ikke i tvil om at de to med "feil" dimensjon var best. Dette var da kun som en nødløsning til jeg fikk kjøpt nye.

     

    Det viste seg uansett at de felgene dekkene satt på ikke passet, så da kjøper jeg like gjerne nye dekk i riktig dim.

    Takk for svar.

  7. Hei.

    Hadde et flatt fordekk på min peugeot 406stv da jeg kjørte ut av garasjen her om dagen. Hos dekkmann fikk jeg beskjed om at det var "et svakt dekk" hva nå enn det vil si, og at det var for mange småhull og de satt for tett til at det kunne repareres.

    dimensjon på det jeg hadde var 185/70 R14 88T. Har liggende to pirellidekk i dimensjon 185/65 R14 86H. Kan jeg bruke disse, eller er lasteindeksen et problem? i vognkortet står det min LI 88.

     

    Antar det uansett er bedre enn å kjøre med "nøddekket" jeg bruker nå?

  8. hm.. Begynner å bli en stund siden nå, så husker ikke helt om jeg bare brukte usikret nett så lenge jeg brukte range extenderen.. Tror nesten det.

     

    Uansett fungerte denne løsningen veldig dårlig for meg. Ustabilt nett, høy ping, og dårlig signalforsterkning. Det endte med at jeg kjøpte et aksesspunkt til, og kjører to aksesspunkt i bridgemode. Knotet litt før jeg fikk det til å fungere, men nå er det oppe og meget stabilt, og bra signalkvalitet i hele huset. Så har du mulighet til å bytte wre'en i et nytt wap, så ville det vært mitt forslag..

  9. Regnet vel egentlig med det ja, men hadde et lite håp.. Var noen fine bilder av gutten på 4 måneder som egenhendig ristet den første gaven ut av papiret på julaften..

     

    Apropos mini-dv kontra dvd, så har det vært mye tull med kameraet.. Personlig ville jeg kjøpt mini-dv, men dette var en gave. Det lå lenge uåpnet fordi jeg vurderte å bytte, men jeg gjorde (desverre) ikke det..

  10. Hei.

     

    Har et samsung minidvd kamera. I dag krabbet sønnen min for første gang, og kjæresten min fikk fanget det på film. DVD'en ble full, så hun stoppet nødvendigvis med filmingen, og skrudde av kameraet. Da jeg kom hjem og skulle se på det, fikk jeg bare beskjed om at discen ikke var formattert. Kameraet ble bare skrudd av på vanlig måte etter opptaket. Får altså ikke spilt av dvd'en. Kan alt ha blitt slettet? Evt blitt en feil på discen så den ikke er leselig?

     

    Når jeg ser på dvd'en fysisk, ser det ut som det er data på den, men jeg vet ikke om en slettet dvdrw ser ut som en tom en, eller om det fortsatt ser ut som det er data på den. Har alt som er tatt opp av sønnen min på denne dvd'en, så om noen har noen gode tips, hadde det vært herlig.

     

    Den var formatert i dvd-video.

     

    På forhånd takk

    Even

  11. Jaja.. Da er vifta på plass igjen i bilen.. Hadde den på et elektroverksted, og de skiftet børster, så nå går den så det suser..

     

    Problemet nå er at den ikke vil stoppe :p Går på maks når bryteren står på maks, men den går fortsatt på rimelig høyt turtall når bryteren står på minimum/av.. Noen som har noen formening om det kan være bryteren, eller om det evt er noe regulering på selve motoren?

     

    Er riktignok bedre med en varm bil som man slipper stoppe hver kilometer for å skrape is på innsiden av rutene enn en kald, men hadde vært ok om jeg kunne regulert vifta litt også da..

  12. Heh.. takk for den fredster.. utrolig mye fin informasjon der.. Har sett i flere poster her at det er linket til diverse forum for ulike biler, men har av en eller annen grunn ikke vært inne på tanken om å se etter et eget peugeotforum..

     

    Uansett.. Var i elektrobutikk for å få de til å se på den i dag.. og Baardson, det første karen sa var "jasså - Søtti på en fransk bil dænna der?. Dætta er tyristostyringa - det er den som er ødelagt" hehe.. så kan jo hende du var inne på noe.. men de hadde ikke tid til å se på den nå, så skal innom en tur igjen.. Uansett - takk for all hjelp så langt

     

    edit : ser forresten ut til at det ikke er bare min 406 som har hatt dette problemet :p

  13. Takk for innspill

    Den har kun gått 160.000...

    Om det er som du sier Thomas, så er det pga av at vifta har begynt å gå treigt - Regner med det da må gjøres noe for å få den til å gå bedre også da, for at ikke det samme skal skje igjen?

     

    http://img148.imageshack.us/my.php?image=dscf3816gd6.jpg

     

    Har prøvd å koble til batteri på nytt i dag, og gjorde det på en litt annen måte enn i går. Istedenfor å koble strøm rett på de to ledningene, forsøkte jeg å koble til to og to av de 4 pinnene (rett under den røde ledningen på bildet). Ved noen kombinasjoner, oppnådde jeg da det samme klikket som jeg har nevnt i en tidligere post. Høres ut som et rele eller en bryter eller noe som slår inn. Ingen reaksjon i vifta for det..

     

    Spørs nok om det blir en tur til høggern.. Skal vel ikke skryte på meg så mye erfaring med loddebolten :p

  14. Har forsøkt å koble den direkte på batteriet i dag. Var ikke mye reaksjon å få der.. Om det er vifta som er død eller om det var dårlig kontakt vet jeg ikke, men tror egentlig det skal ha vært kontakt.. I hvert fall såpass at det burde vært noe bevegelse.

     

    Disse børstene det er snakk om.. Hvor sitter de? Er liksom ikke så mye å skru på - ser ut som det meste er limt og naglet.. Og hvordan ser jeg om de er utslitt? Bør vel kanskje la noen som er litt mer kyndige enn meg se på den..

  15. Takk for hjelp så langt. Har kviet meg litt for å gå ut å skru i kulda, men endelig fått gjort det, og det var som du sa perjohan, tre skruer og en ledning. Gjort på et par minutter.

     

    Det jeg nå lurer på.. skal sette strøm på den. Antar det er bare å sette strøm på den røde og svarte ledningen der, men hvordan bør jeg gjøre dette? Med ledninger direkte fra batteriet? Funker det evt å ta strøm fra batterilader?

  16. Tja.. for øyeblikket er den like død på alle hastigheter. De første gangene jeg merket problemet, ville ikke viften gå i det hele tatt, så kunne jeg kjøre et par hundre meter, så kunne den plutselig fungere helt fint. Etter det har det gitt seg gradvis, og den ville en stund bare fungere på høyeste hastighet. På slutten kunne jeg bare høre en slags "flapring" i vifta, og nå er den helt død. Hører et klikk fra et relè eller noe når jeg får bryteren over et visst punkt i nærheten av maks.

  17. Hei. Vifta til varmeapparatet på min 97 mod peugeot 406 har streiket. Enten den eller bryteren, men det gav seg såpass gradvis, og endte opp med såvidt bevegelse i vifta før det gav seg helt, så antar det er viftemotoren. Dette kan vel sjekkes ved å kjøre strøm direkte på vifta?

     

    Jeg har sjekket opp pris, og på merkeverksted må jeg ut med ca2700kr for viftemotoren og ca tusenlappen i arbeid. Har kommet over en brukt viftemotor til 600kr, og med min økonomi hadde det vært veldig gunstig og gå for den brukte og skru selv.

     

    Det jeg da lurer på er om dette er en vanskelig reparasjon. Jeg har liten erfaring med å skru bil, men har da om ikke annet litt teknisk innsikt. Er det noen som har byttet viftemotor på en 406 som har noe å si om dette? evt har noen tips?

  18. Hei.

    Jeg kjøpte for en stund siden en peugeot406 97mod. Uerfaren bilkjøper som jeg er, tenkte jeg ikke på å sjekke setevarmen ettersom det var midt på sommeren. Når kulda så kom, og setevarmen hadde vært fin og ha, fant jeg ut at den ikke fungerer på førersiden. Det er vel i og for seg ikke noe stort problem, men det er jo godt å ha.

     

    Jeg har sjekket sikringer, og sjekket at ledningene under setet sitter ordentlig i. Uten at jeg har så veldig greie på dette, vil jeg anta at det er et ledningsbrudd et eller annet sted. Er det noen som har noen gode tips på hvor dette kanskje kan være? Evt er det noe annet det kan skyldes, eller noen gode fremgangsmåter jeg kan bruke på feilsøking?

     

    På forhånd takk :)

     

    Even

  19. Vekker denne til liv igjen jeg..

     

    Har forsøkt å sette opp to wap54g med den ene i repeater mode. Har imidlertid ikke fått det helt til. "sette opp wds"`- er det egne innstillinger man kan gjøre, eller er det bare betegnelsen på det som blir gjort?

    Satte det første ap'et som ap, og det andre som wireless repeater. La inn mac-adressen til ap'et i den som skulle brukes som repeater, men fant ikke ut hvor jeg kunne gjore motsatt - behøves dette? Virket ikke som de hadde noen kontakt med hverandre..

     

    Har disse faktorene innvirkning?:

    -ulik ssid

    -forskjellige versjoner av wap54g (1 er ver.3.1 og den andre ver.2)

×
×
  • Opprett ny...