Gå til innhold

stinkfoot

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stinkfoot

  1.  

    Da lurer jeg på hvor de står i dag, 15 år etterpå. Blir vi alle avlyttet siden vi likevel drasser med oss smarttelefonene våre med innebygde mikrofoner og kameraer pluss GPS sporing?

     

    Selvfølgelig. Privatliv er dødt.

     

    Ironisk at noen tror at man får sporingsbrikker via vaksiner når vi alle går med mobiler i lommen.

     

    Personlig satser jeg på å ikke være viktig nok. Vil noen hacke kameraet mitt håper jeg inderlig jeg sitter i trusen en morgen pre kaffe.

    Ikke sporingsbrikker men DNA modifisering.

  2. Kraftselskapene har hatt tiår på å utbedre infrastruktur, for et ekstremt godt varslet behov. Dette skulle gjøres gjennom elavgiften som de med loven i hånd krever inn. Istedet har de de siste 10 årene brukt de pengene på bonuser til seg selv og sinnsyke utbytter til eierene. Både kraftselskapene og statkraft, statnett har hatt sinnsyke overskudd som har gått til alt annet enn vedlikehold og utbygging.

     

    Nå krever de at du og jeg betaler. Igjen. Og igjen vil kraftselskapene ta pengene og betale bonuser til seg selv. Og igjen vil eierene i kraftselskapene ta 90% utbytte av overskudd på titalls milliarder. Og igjen vil de neglisjere planlegging og infrastruktur. For hvorfor skal de det, når de likegodt kan flå kundene gjennom kunstige høye strømpriser skapt av deres egen inkompetanse, i et marked som bokstavelig talt flommer over av både vann og elektrisitet?

     

    Akkurat samma i USA ..

    • Liker 1
  3.  

    Å kjøpe Huawei er å støtte industrispionasje.. og indirekte støtte et regime som har misbrukt alle markedsverktøy på grovest vis. som har manipulert sin valuta for å hele tiden utkonkurrere andre. I det hele tatt er det i mine øyne kriminelt å kjøpe noe som helst som er produsert i Kina..

     

    Synd at TPTB bruker Kina som verktøy da :-/

    Håper ikke de gir opp Honor forresten :-(
  4. Å kjøpe Huawei er å støtte industrispionasje.. og indirekte støtte et regime som har misbrukt alle markedsverktøy på grovest vis. som har manipulert sin valuta for å hele tiden utkonkurrere andre. I det hele tatt er det i mine øyne kriminelt å kjøpe noe som helst som er produsert i Kina..

    Synd at TPTB bruker Kina som verktøy da :-/

    Hmm tror forresten Telenor bruker Huawei som teknologisk backbone for sitt nett (??)

    SITAT:

    https://www.digi.no/artikler/telenor-huawei-er-en-risiko-vi-tar/292485

  5. Med andre ord kan vi i kjølvannet av slik teknologi se frem til en fremtid hvor din (nå forlengst utdaterte) gamle stasjonære PC på alle måter kan tas med på hytta eller hvor som helst - gjerne Antarktis. Den vil fremdeles kjøre på full guffe.

     

    TLDR: Ta med deg en heftig PC hvor som helst uten å tenke på å måtte forsyne den med strøm i det hele tatt.

     

    Jepp og retro computing blir forbudt fordi det krever for mye strøm ... :-(

  6. Husker godt at Telenor tok 16 kr timen(??) til 17:00 og 8 kr timen på kveldstid. Husker også når jeg hadde modem med abonnement fra Netcom og de ikke sendte meg regning på nesten 2 år. Når de fant ut dette sendte de en ganske stor regning, men den var symbolsk i forhold til hva jeg hadde brukt.

     

    TELENOR == HAT fortsatt pga dette ! Snakk om alle de som ble nærmeste ruinert pga sin Internet avhengighet i de oppringte tidene ..... mest pga chat. Og selvfølgelig nedlasting.

  7. Det dem i praksis gjør er å koble sammen to datamaskiner, for hjernen vår er en biologisk CPU, en dekoder av informasjon. Denne teknologien kan brukes til så mangt, mye positivt helt sikkert, men den kan også brukes til å kontrollere og styre mennesker. En teknologi man ikke håper at psykopater ved makten får kontroll over...

    Psykopater HAR allerede kontroll over verden :-(

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...