Gå til innhold

Vakovits

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vakovits

  1. Takk for alle svar.

    Etter å ha sjekket litt ut på nett er jeg litt redd for å få en sigma med problemer, så det er isåfall et alternativ til å kjøpe her hjemme.

    Canon 70-200mm f/2.8L ser jo ut som det som kanskje er det beste alternativet. Frister å kjøpe et objektiv med f/2.8 ihvertfall, for kanskje å hente inn litt på lysstyrken.

    Og hvis den skulle bli for kort går det vel å investere i en konverter litt senere.

    Men dette vil vel øke f-verdien har jeg forstått det rett?

    Vil canonen være verdt de tusenlappene ekstra, eller blir det mer en smaksak?

    (har nettopp begynnt å sette meg litt inn kamera og objektivverdenen, så kan være jeg spør litt dumt)

     

    Og angående fastobjektiv så har jeg egentlig utelukket det litt, selv om det nok hadde fungert ypperlig. Ønsker muligheten til å kunne ha litt forskjellig lengde, uten å måtte ha flere kameraer eller drive å bytte objektiv.

  2. Sigma sin 70-200 f/2.8 er fin til fotball - til tider litt kort. Men, ikke for kort.

    Den så veldig interessant ut :)Har tenkt litt på Canon EF 200mm f/2.8L II USM, men det er vel kanskje litt dumt å ha et fastobjektiv til fotball, ellers vurderte jeg litt Canon EF 70-200mm f/4.0L USM, men da vil jeg vel kanskje få samme problemet med litt dårlig lys?

     

    Skal til New York i februar og ser at man kan få sigmaen til under 5000 der:)

  3. Hei

    Jeg har et canon 450d, og driver å tar litt bilder for fotballagene i idrettslaget jeg er medlem av. Har til nå brukt Tamron AF 70-300mm f4-5.6 Di Macro, og har egentlig vært brukbart fornøyd med dette, tiltross for at det sliter litt med en gang det blir dunkelt ute og/eller flomlysene står på.

    Jeg vurderer nå å gå til anskaffelse av et nytt objektiv med budsjett på 7-8000.

    Vil dette være nok til å få et bedre objektiv? Noen som har noen forslag på gode objektiv til fotballbilder i denne prisklassen?

  4. Er i utgangspunktet jpg jeg tenkte på ja. Nå har jeg instalert programvaren, men kameraet dukker ikke opp av en eller annen grunn?(fikset det likevel, trengte driver selvfølgelig) Og ja jeg vet at det går an å ta ut minnekortet og plugge det i en minneleser e.l, men var ute etter en måte å se bildene på uten å måtte ut og inn med minnekort. F.eks hvis jeg skulle ta bilder av en fotballkamp, og da få lastet inn bildene automatisk etterhvert som bildene ble tatt

  5. Er veldig uerfaren på dette området, og har "arvet" et canon eos 350 her for noen uker siden. Bare lurte på om det finnes en måte å få se bilder rett etter de er tatt på pc, sånn at det går an å se om bilde er bra eller ikke på en litt større skjerm enn den bak på kameraet. Trenger jeg noe ekstra kabler da, hvis det er mulig i det hele tatt? Har de som følger med kameraet.

    På forhånd takk

  6. Er vell bare å lagre et lite bilde. Laste det opp på imageshack.org(?). Også legge det til i posten ved hjelp av [ i m g ] og [/ i m g ]. Men det skal vær mulig å bare laste opp et bilde i fra dataen din, tror jeg.

     

    Men det man skriver i "intro-text" er jo det som vises på forsiden, og for å da få et bilde(lite) på forsiden legger jeg bildet her, og eventuelt et større bilde i "main-text". Men når jeg da åpner artikkelen er begge bildene der, både det lille og store. Og det jeg ønsker er at det lille bildet da forsvinner på en måte. Hvis det er mulig?

  7. Hei

    Har drevet på å prøvet meg litt frem med joomla, er ikke noe ekspert i dette her så har et lite problem. Noen som vet hvordan jeg kan endre på sidetittel på forsiden, altså beskrivelsen som står f.eks på tabbene i firefox? Har ikke funnet en måte å gjøre dette på via administrasjonspanelet i joomla, kan jo alltids være jeg som er dårlig til å lete.

    Hadde satt veldig pris på at noen kunne hjulpet meg.

     

    edit: har bare redigert en av templatene som fulgte med nedlastningen, og det står dermed welcome to the frontpage

×
×
  • Opprett ny...