Gå til innhold

Mischief

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mischief

  1. Takk :) Ja hospiteringsplass er ikke det letteste å få når man bor i Oslo/Akerhus desverre, men har satt meg opp :) Gleder meg mye til å få komme ut i feltet. Takk for tips ang lesestoff, blir jo aldri utlært når det gjelder mennesker :)

     

    Noen som har flere tips?

  2. Er for kastrering hvis og bare hvis det er en veldig god grunn til det. (Derfor også det ikke er lov å kastrere i hytt og gevær i Norge) Min er kastrert og fikk en ro over seg og en ny konsentrasjon i seg, han sluttet og være usikker, og alt av markering på ting, både inne og ute forsvant.

    Men det fikser ikke alt å kastrere de. Min er fortsatt kjepphøy med andre hannhunder og ingenting av det har forandret seg, så hvis dere vurderer det så snakk med deres veterinær ang det vil jeg anbefale.

    Hvis det er noen problemer som kan løses av kastrering ville jeg kanskje prøvd kjemisk kastrering før en eventuell full kastrering og se om problemet blir minsket (bedret). Håper det skinner litt lys på det :)

  3. Jeg må nå si meg enig i JokkeONO her. Og CM sier faktisk i nesten alle sine episoder at han sin måte er ikke riktig for alle. Hans metode er bare en måte å gjøre det på. Og bare fordi NKK sier noe så er det ikke alltid det som er det "klokeste" vil nå jeg si. Er masse de sier og anbefaler som er helt borte i natta i følge meg. Som f.eks mange av "rasestandardene"

    Jeg synes CM er kjempedyktig. Blir også feil å si at han er for hjelpemidler som strømbånn ol, han sier han vil helst slippe og bruke det.

     

    Det du sier her:

    *Feilen blir her begått allerede da man putter hunden i denne umulige situasjonen. Det er selvfølgelig ikke et alternativ å la den kjempe seg ut av situasjonen, så den sitter til slutt (etter gjentatte forsøk på kvelning og spark) igjen med ett eneste alternativ; å gi opp. Å bli passiv, og å undertrykke følelsene, redselen og usikkerheten.*

     

    Sånn jeg ser det og har opplevd på utallige hunder så er den beste måte å bare å gå rett inn i situasjonen. Meeen det er jo min mening.

    Alt i alt synes jeg det blir feil å kritisere en mann som CM uten å ha faktisk sett hans teknikker hans on. Husk at familiene som har invitert Cesar til å hjelpe er i nesten alle tilfellene kjempefornøyde og får hjelpen de trengte.

    • Liker 1
  4. Hei

     

    Jeg begynner straks på ambulanse fag linjen og gleder meg til det.

    Vet det er mye konkurranse både med lærlingeplasser og da jobb etterpå så da lurer jeg på om noen som er eller holder på å bli ambulansearbeidere har noen tips på kurs/lesestoff og andre ting som kan telle litt positivt og gi erfaring før en eventuell lærlingtid.

    Jeg er markør for NLA nå så får meg meg kurs som PHTLS og AMLS.

     

    Håper på masse svar :)

     

    Hilsen Jente 24 :w00t:

  5. Hei

     

    Jeg var uheldig i går og fikk lent hele min vekt på nederste del av hånden (på benet som stikker litt ut rett over håndleddet) og der lå det tydeligvis en blodåre. Det kjentes ut som om den sprakk. I går og i dag er det en kul som er vond og varm, også litt hard der hvor det skjedde. Er dette noe jeg bør sjekke opp eller går det bort av seg selv? :)

  6. Jeg husker så godt at når jeg var liten var det en type sjokolade i butikken, jeg savner den syyykt mye, men husker ikke hva den het. Noen som husker dette pleeeease hjelp meg :thumbup:

     

    Fortklaring:

    Lys sjokolade formet som et rektangel.

    I midten en disney figur av hvit sjokolade

    Papiret var ganske sikkert rødt... (ikke 100% på den)

    Og de fantes i to størrelser. I de store platene fulgte det også med et kort med Disneyfigurer på.

     

    Noen som husker hva den het eller har et bilde av denne? Må jo prøve å få den tilbake på markedet ^^

  7. Hei

     

    Jeg har et lite problem med spillet Viva Pinjata. Jeg får ikke tak i Sour pinjataene untatt den enkleste (snegla)

    Jeg har leita rundt på nettet og finni en fin guide på IGN.com, MEN...

    Er et ord der jeg ikke forstår og da kommer man seg ikke langt alikevel..

     

    Det her står det i guiden:

    Has drank 1 Bottle of Medicine (tinkered Honey) = Sour Crowla

    2 Mushrooms (tinkered Toadstools) are fully grown = Sour Profitamole

    Hva betyr Tinkered? Skjønner ikke hva jeg må gjøre?

     

    Håper noen kan hjelpe meg ^^ :!:

  8. Hei

     

    Jeg lurer på jeg om det er normalt å være sulten hele tia.. :hmm:

     

    Jeg har ikke tid til å spise frokost om morgenen, men så fort jeg kommer på jobb spiser jeg noe mat (regnes vel som frokost da). I løpet av hele arbeidstiden spiser jeg ett eller annet, frukt, grovt fiber knekkebrød, nøtter og drikker vann. Men føler meg aldri mett, og magen forsetter å skrike etter mat.

     

    Jeg tror jeg har høy forbrenning, selvom jeg ikke har sjekka det noe sted, men det passer liksom med oppførselen til magen.

     

    Etter jobb drar jeg hjem, og lager meg middag (rundt kl 6). Som f.eks i går lagde jeg meg en pose toro tomatsuppe, med makaroni. (11L vann) Og spiste hele alene.. Så gikk det ca 1 1/2 time så var jeg sulten igjen.. Sånn rumle og skrike etter mat sulten.. Skjønner ikke noe jeg..

     

    Jeg er tynn, så man kan jo ikke akkurat se at jeg spiser så mye som jeg gjør heller..

     

    noen eks på det jeg kan spise.

    - En hel boks spagetti ala capri alene

    - En hel grandis/big one alene

    - En pose tomatsuppe. alene

    - 400g kjøttdeilg med saus og en neve spagetti. alene

    (de fleste av disse rettene er beregna på 2-3 pers) Og etter jeg har spist detta blir jeg vanligvis sulten igjen etter ca 2timer :/

     

    Bare noen eksempler detta da, for å gi en ide :)

     

    Håper noen kan gi meg noen tips på hva jeg kan gjøre/spise for å slutte å være sulten konstant. :)

  9. Mine storfavoritter er:

    - Spagetti a la capri

    - Spagetti og kjøttdeig

    - Tomatsuppe fra toro

    - Kottelett med blomkål og brokkoli grateng + ris :dribble:

    - Frossen pizza

    - Pizza rundstykker (Lag mange og varm de opp igjen etter behov) Nyyyydelig.

    - Kyllingvinger/lår og ris

    - Salat med pasta og bacon

    - Pølser og potetstappe

     

    Og må bare nevne detta Kyllingwrap på statoil (29kr inc brus) :dribble:

     

    Også kun for å nevne det (siden det ble nevt noen sider før) så syns jeg menn/gutter som kan lage mat er rå sexy :love:

  10. Hei

     

    Jeg har spilt Little Big Planet en stund nå, og har nå lyst til å finne litt mere hemmeligheter osv. Er det noen som vet om det har kommet ut noe guide til Little Big Planet ennå?

     

    Syns jeg har hørt prat om en guide på over 300 sider, men kan ikke finne noe om det på nettet.

     

    Håper noen kan hjelpe meg litt her :thumbup:

  11. Når menyen står der, er det et bilde nederst der som kjører en tv kanal eller noe lignende hele tiden.

     

    Vi har ikke internett oppe å kjøre ennå, har bare bodd der i 3 dager, men de som bodde der før oss la igjen dekoderen, så det er den vi har satt opp.

    Vet ingenting om abonementet, men det kan man jo finne ut. Og om det er lys på link tingen vet jeg ikke, siden jeg ikke har internett hjemme ennå, så må jeg spørre om hjelp når jeg er på jobb :p

  12. Hei

     

    Jeg har akkurat flyttet til en ny leilighet og skal så prøve å få tven til å fungere, men skjønner ikke noen ting.

    Der jeg flyttet fra var det kabel som gikk fra veggen og inn i tven, men nå er det ikke noe sånt. Alt jeg har er et internett uttak i veggen og en svart dekoder boks. :S

     

    Har fulgt instruksene i boka og koblet sånn det står, men det kommer ikke noe signaler, er det noe jeg må gjøre først?

     

    Hva slags tv kalles dette? Digitaltv eller heter det noe annet?

     

    Håper noen kan hjelpe meg

     

    Hilsen en litt forvirra meg :)

  13. Tørrfôr hjelper å holde tennene fine. Tygge på tørrfôret sliper ned og fjerner tannstenen veldig effektivt. Jeg er mer fan av å gi både våt og tørrfôr, gi litt variasjon. En schæfer jeg kjenner er alergisk mot vanlig tørrfôr, så vi må gi han spesielt schæfer fôr. Har du prøvd forkjellige typer tørrfôr? Men tror en hund trenger litt tørrfôr også ikke bare andre ting. :D

  14. En avledningslyd kan fungere også. En uvandt ofr rar lyd, litt høyt. Da setter du hunden litt ut av spill, fordi den ikke skjønner noe, Dette funker fint på en hund jeg hjelper å trene. når den hører lyden slutter den med en gang og ser seg rundt. Vanligvis glemmer den hva den har holdt på med, evt biting. Men denne hunden er litt større så er ikke sikkert det går enda men går ann å prøve :D

  15. En hund jeg møtte for 1 og 1/2 års tid tilbake kjente meg igjen med det samme for litt siden. Den er 6år gammel da, var utrolig koselig. Men en hund kan huske en lukt fra en person den er vært vant til lenge etter, men er ikke sikker på hvor lenge. Denne hunden som kjente meg igjen, hørte bare stemmem min å kom løpende så kan være noe i det de husker også.

    Eneste du kan er jo å håpe da :)

×
×
  • Opprett ny...