Gå til innhold

tytte89

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tytte89

  1. Hei!

     

    Jeg har kjøpt meg en Razer Tiamat 7.1 Elite headset og jeg at jeg trenger flere kontakt innganger enn det jeg hadde. Nå har jeg kun mic og lyd innganger. Jeg trenger også

    -Earphone out/front

    -Center/subwoofer

    Rear sorround

    -Side surround.

    Det er de jeg mangler!

     

    Hva kan jeg gjøre for å få 7.1 når jeg ikke har kontaktene for det. En boks jeg kan ha forskjellige overganger. Jeg trodde all lyden kunne gå gjennom USB, men det var tydeligvis bare for strøm tilførsel.

     

    Hvis jeg kobler til den ene kabelen får jeg lyd, men det er ingen bass da(subwoofer ikke kobla til)

     

    Tusen takk for alle svar!

     

    Dette headsettet krever at du har et lydkort som støtter 7,1 surround. Slike kort kan f.eks kjøpes på komplett.no(slik som disse)

     

    Uten et slikt lydkort vil du ikke kunne nyte det Tiamat har å by på, så anbefaler kjøp av et slikt :) På et slikt lydkort vil du finne alle utgangene du trenger :)

  2. Hei forumet!

     

    Skal ha nytt skjermkort til pcen. Har prøvd å følge med på dette en stund, men etter å ha lest litt tester av 670 ble jeg veldig usikker. Jeg spiller på en 21" med oppløsning 1900x1080. Går som regel i FPS(BF3) og strategispill. Er ikke veldig kresen på kvalitet, men nå som jeg skal kjøpe nytt kort hadde det vært veldig okei om det kjørte spill på max og kanskje ha potensial for å kunne forbedres med SLI eller Crossfire senere.

     

    1) Hvilket kort skal jeg velge?

    (Ser komplett har tilbud på 7970 til 3399, er dette et bra tilbud?)

     

    2) Bygger også min første vannkjølte pc, så det krever at skjermkortet kan ha fullcover vannblokk. Støy er derfor ikke et spørsmål for min del.

     

    Håper dere kan hjelpe meg!

     

    Takk for svar! :)

  3. Hei forumet!

     

    Trenger svar og muligens litt hjelp på en tvist som har dukket opp her.

     

    Kjæresten fikk seg iphone 3gs for under 2 år siden. Denne ble kjøpt på elkjøp. Telefonen har blitt behandlet utrolig bra og det har aldri vært noen skader eller feil på den. Rett før jul skulle jeg være snill og oppdatere telefonen hennes til ios 5.0.1. Med en gang installasjonen var ferdig begynte telefonen og boothloope. Noen ganger var vi heldige å kom inne på innstillinger, evt surfet litt på safari osv før den etter en 2-3 timers bruk skrudde seg av og på igjen. Først trodde vi det var batteriet, men dette stemte ikke. Telefonen ble så sendt på reprasjon via elkjøp. Damen som tok imot telefonen fikk spesifisert at dette gjaldt en hardware feil og ikke noe annet. Det ble heller ikke registret noen synlige feil på telefonen.

     

    Etter noen dager fikk vi en meld fra verkstedet hvor det sto; som følge av en fall eller slagskade har det blitt oppdaget en mikroskopisk sprekk mellom metallramme og bakdeksel. Som en følge av dette har hoverkortet blitt defekt...

     

    Dette syntes jeg hørtes helt rart ut siden telefonen kunne brukes som normalt, men hadde som sagt problemer med å skru seg av og på. Telefonen hadde heller aldri hatt disse problemene før oppdateringen.

     

    Elkjøp nekter å reparere skaden på reklamasjonsrett, så reprasjon vil koste oss 2112 kroner noe som er helt uaktuelt.

     

    Så mitt spørsmål er: Mener dere at elkjøp kan ha rett i denne saken? Kan hovedkortet ha gått under oppdateringen? Eller er det elkjøp som prøver å dekke over at noe har skjedd under transport, evt reprasjon på iphonen?

     

    På forhånd takk for alle svar!

  4. Burde kanskje hatt det for å finne ut hvor jeg skal treffe en E-75, men ... :p

     

    Med oppgradert turret har den vel ingen :(

    Dritt-tank, føler den er overpowered. Jeg kan ikke skade den iallefall, dog jeg har bare KV-1S som høyest. (og ja møter ofte E75)

     

    Jeg har en e-75 og jeg stiller den og is4 på lik linje. Skyt e-75 i bunnplata(Under skrå armoren) så skal du se at du går igjennom :) . Men ja på øvre armorplate og turret er det vanskelig å skade en e-75.

  5. Nå tror jeg du misforstod det som ble ment med det bildet... Dessuten møter vel mausen i den videoen bare smått... det er ikke noe han møter i en vanlig match.

     

    Det der betyr ikke mer enn at du spilte en aggresiv runde når du var toptier, og det ikke var spesielt vanskelig motstand..

    Du har sett 3 T8 og 1 T9. Den ene IS4en var sannsynligvis den eneste andre T9 i kampen.

    Du har sannsynligvis heller ikke vært alene, i og med at du bare har skadet IS4 og ikke drept den, og samme gjelder 4 andre. Kan dere ha spilt en platoon? Uansett fulgte noen deg, sannsynligvis T8, siden de har klart å knekke IS4, KV5 og Löwe.

     

    Et screenshot beviser ingenting. Har du derimot et snitt over 1200 XP med IS4? Da er den god. Forutsatt at du ikke har 1200 på alle, selvfølgelig. At du har klart å spy ut en fortjeneste på 55k credits sier ingenting om tanksen. I det fall er Löwe by far den beste tanksen, da jeg passerer 100.000 credits i en match omtrent daglig. Med en rekord på 150k, og sannsynligvis er det mange som har LANGT bedre enn dette, da jeg ikke trives spesielt godt i den... Men den er en creditmaskin.

     

    Og breakdown av det screenshotet sier faktisk at du bare har drept 4 kills og skadet fem.. Det er jo ikke akkurat sinnsykt bra. Spesielt siden to av dem er oneshots (Arty) og hvis du oppdager et arty er du dårlig om du ikke kommer seirende ut av det.

     

    Etter prinsippet med at det screenshottet beviser at IS4 er dødsgod, burde ALLE spille

    !

  6. Ikke helt poenget mitt, du går ikke så mye i pluss med en t9 tank. Har selv en Panther II

     

    Nei jeg forstår godt at du ikke går i pluss med en tier 9 medium. Men du kan ikke sammenligne en mediumtanks med en heavy som is4. To forskjellige verdner. Min Patton og t54 går som regel i minus eller ca 0 per match. Det gjør ikke is4. Den tjener gode penger per match.

  7. Er dette bra?

     

    Hvor mye får dere med deres tanks?

    Highscore for min del.

    post-12016-0-82160700-1312556365_thumb.jpg

     

    edit:

    Fikk med meg at det var mange som anbefalte t-54 da jeg begynte og spille. Så jeg tok meg bryet og komme dit. For å si det sånn så angrer jeg ikke et sekund!! :!: For en tanks! Den er rå! Har en patton fra før, den er god, mens t-54 er guddommelig! Hoho! :dribble:

     

    Men, 3 millioner tar vel sin tid å spare penger til, eller?

    Synes jeg har vært tålmodig som nærmer meg 250k og råklar for en sherman :love:

     

    Det er en bra score det der :thumbup: Persen min er 11 kills + 2 detect og 4 assists med bt2. Ja det var en syk runde og ikke i nærheten av å kopiere den i ettertid. Fikk 1890xp med bt2 uten dobbel.

     

    Å spare masse penger går kjempefort når en kommer opp i tier. Får fort en 60k+ når jeg kjører med is4 min :new_woot:

  8. Perfekt! Akkurat det jeg så etter! Mange takk! :new_woot:

     

    Hei! Har et NZXT phantom case som det fulgte med noen skruer til festing av vifter. Desverre kom det ikke nok skruer til det antallet vifter jeg ønsker å installere... Er det noen som vet hvor en kan få tak i skruer til festing av 120 mm vifter? Evt størrelse som må til?

     

    På forhånd tusen takk! :thumbup:

     

    De fleste vifter benytter "M5 skruer"; slike kan du få tak i overalt - jernvarehandle så vel som Clas Ohlson :)(det som er tricky derimot er å finne M5 med korrekt lengde - de skal ikke være så lange)

     

    Om du virkelig er usikker, ta med viften til stedet du vil kjøpe skurene da vel - og sjekk at du får korrekt størrelse. En reserve løsning til du får nok skruer, kan være å feste dem diagonalt, da trenger du kun 2 skruer pr. vifte.

  9. Hei forumet! Trenger sårt hjelp av dere nå.

     

    I går oppdaterte jeg til driver 275.33 på mitt gtx 560ti oc skjermkort. Spiller mye World of tanks - før oppdateringen lå jeg mellom 60 og 120 fps jevnt - etter oppdatering ligger den på det samme ,før den plutselig detter ned til 14-20 fps i noen sekunder, for så og opp igjen til en 60-120 fps... dette skjer med jevne mellomrom... Hvorfor skjer dette?

     

    Er driveren dårlig? Har jeg for liten PSU(min er på 600w, har en OC i5 2500k)?

     

    Håper på svar! :new_woot:

  10. Ja det skal holde, men knappt. Systemet ditt vil dra ca 600 watt teoretisk på 100% last. Dvs du må stresse overklokkede cpuen til 100% og begge skjermkortene til 100% , samt harddisker og lese fra cdrom etc. Under normale omstendigheter vil ikke systemet dra mer enn ca 500watt på full load i de mest krevende spill. Alikavel så kan det bli litt mye for strømforsyningen. Litt avhenging av hvor god kvalitet det er på strømforsyningen også. Jeg ville prøvd sli oppsett. I hverstefall må du gå til innkjøp av en ny strømforsyning i 650-750 watt klassen, noe som ikke er spesielt dyrt.

     

    Takk for svar :-) da prøver jeg det :-)

  11. Hei!

     

    Har sniffet litt på et SLI oppsett. De tenkte kortene er:

     

    GIGABYTE GEFORCE GTX 560 TI OC 1GB PCI-E DVI/HDMI

     

    Jeg har en sandy bridge I5 2500k klokket til 4,3 ghz.

     

    Strømforsyningen er denne:

     

    OCZ MODXSTREAM PRO 600 WATT PSU

     

    Hovedkort: Asus sabertooth(hvis det har noe å si?)

     

    Kabinett: Nzxt Phantom med følgene vifter: 3x200mm. 4x120mm(Hvis det har noe å si?)

     

    CPU kjøler, h70.

     

    Spørmålet mitt er: vil min PSU klare å kjøre SLI? :blush:

×
×
  • Opprett ny...