Gå til innhold

Ooole

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ooole

  1. Jeg har prøvd å installere android (versjonen som ble posta med bilder på s 225 elns) nå. Lasta ned og installerte og alt var greit, programmet kjørte fint og alt bra. Men når jeg har restarta telefonen, hvodan skal jeg starte andriod igjen da?

     

     

    Som i å skru av og på mobilen? Hvis det er det du har gjort så er det bare å gå inn på Lagringskort -> Android -> CLRCAD.exe -> HARET.exe

     

    Men hvis du har tatt en soft/hard reset av mobilen, så går du igjennom de samme stegene som du gjorde første gangen du la inn Android.

     

    Var dette jeg prøvde, men den stoppa på den hvite skrifta i en halv time før jeg ga opp.. Anyways, ser ut som det funker igjen plutselig nå! Takk for svar uansett!

     

    Angry birds! :D

  2. Et tips som ikek holder myggen unna, men som kan gjøre den litt mere levelig er å kjøpe allergipiller på apoteket. Begynn å spise de litt før du drar ut og fortsett mens du er ute, så kan reaksjonen på myggstikkne bli mye minedre, både for vanlige folk og ihvertfall for deg som er allergisk. Zyrtec og lignende fungerer helt fint, spør på apoteket hva som er best. God tur!

×
×
  • Opprett ny...