Gå til innhold

DanielBS

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DanielBS

  1. Da er ruta satt for i år.

     

    Jeg og en kompis haiker da fra Oslo 1. Juli, og skal haike oss ned til Thailand til Phi Phi øyene! Vi skal drive Engelsk talende video blog om hele reisen. Ingen planer om hvor lang tid eller når vi skal tilbake, vi har kun et mål vi vil nå, Phi Phi øyene i Thailand.

    Høres ut som om dere har gapet over litt for mye. Til Tyrkia burde det gå nogenlunde greit, men etter det blir det utfordrende:

    -Mange land på veien krever visum som må skaffes i Norge, som må ha dato for ankomst og gjerne også adressen dere skal bo og bilett inn og ut av landet.

    -Bare de totale visumkostnadene koster raskt mere enn et fly til thailand.

    -Om sommeren er det ubehagelig/farlig varmt i det fleste landene dere skal gjennom.

    -Det er krig/ustabilitet i mange av landene.

    -De er ikke vant med fenomenet haiking i alle disse landene, det er ofte forventet at dere betaler for å bli med.

     

    Ellers kan Phi Phi bli en skuffelse. Øyen er en ren turistmaskin og det ble spesielt folksomt etter at "The Beach" kom ut. I tillegg til de turistene som overnatter på øya kommer det veldig mange dit på dagstur. Med alle båtene som ligger rett ved stranden er det mye olje der og lett å få det på seg. På landtungen hvor alt foregår er det ganske trangt både mellom husene og mellom folk på den smale stranden. Da jeg var der hadde de ikke en skikkelig håndtering av søppelet og det stinket over store deler av øyen. Men jeg skal innrømme at øyen ser pen ut på bilder...

     

     

    Takker for opplysninger, det er akkurat det vi trenger! Vi har satt et mål, og det kan skiftes når som helst, noe jeg gjorde på min forrige reise vær dag. Og så slepper vi jo også å reise gjennom iran og den ruta, kan ta russland, kazakhstan, china til thailand.

     

    Det er dette vi driver undersøker nå. Jeg har møtt på flere som har vært mange plasser uten serlig visumer og slikt. For alt vi vet tar vi ruta til egypt og gjennom Afrika. Som sakt, vi har bare et mål, men som kan skiftes midt på reisen.

     

     

    Men forløpi så vil vi til Phi Phi!

     

     

    Ingen ting er umulig!

     

     

     

     

    Edit: Les deg gjennom www.digihitch.com så skal du se at det er enklere å haike i visse land du trodde kan bli vanskelig, det er mange land som har helt andre haikemetoder enn tommelen!

     

    Krig og faresoner er vi klar over men det er ikke overalt i ''de verdens delene'' Det er kun få plasser dette skjer. Og vi skal selvfølgelig ikke inn slike plasser. (derfor vi driver å undersjøker til vi reiser, som også er en god stund til)

     

     

    (begynte skrive et bedre og lengre svar men så skjedde det noe med internettet og alt ble slettet...)

  2. Bra tiltak! Jeg ligger ikke alltid særlig høyt på komfortnivået når jeg reiser, men ville nok vært fristet til å dra med et lite fjelltelt i sekken. Tror kanskje den viktigste lærdommen folk burde ta fra denne tråden er at det å dra på utradisjonelle turer ikke bare er mulig, men også fullt ut oppnåelig uten årevis med planlegging eller steinrike foreldre.

     

    Ellers er vel haiking det nærmeste en kommer en reiseform som er like ubehagelig som (rute)fly for tiden, selv om jeg tror komforten vipper i favør haiking. Lite som er så traurig som boardingkøer, sikkerhetskontroller og nordmenn med for mange tax free-poser.

     

     

    Helt enig! Men uenig at fly og haiking er like ubehagelig!

    Fly er... ok, et bittelite sete med fult av små unger som skriker så ser du nesten ingen ting pga skyer eller for høyt oppe.

     

    Jeg har nemlig sittet på med verdens nyeste trailer, og det var komfort! Det er så mye hyggeligere å sitte å prate med den som kjører og det er ikke en eneste som ikke liker historiene dine om haikeverden. Mange av dem har også haiket som yngre, så dem sitter jo å ler å jeg har til og med blitt kalt en helt av noen. Altså at jeg ikke jobbet å tjente penger for å spare til en slik tur, men at jeg bare pakket sekken, og hvorfor? Neis.. hvorfor ikke, jeg vil jo bare leve fritt! Å det var det mange som elsket og beundret meg for.

     

    Ikke bare det, men så er jo mat og drikke, og noen ganger øl også, gratis når du haiker med de svært givende menneskende. Fly så er vel det flere hundre kroner hehe!

     

     

    Så jeg, personlig vertfall. Ville haiket fremfor å tatt fly, når som helst.

  3. Uff da, merkelig problem. Har desverre ikke noe erfaring når det gjelder mobile partner programmet. Om selve installasjonen gikk fint og modemmet oppfører seg normalt så kan det være kluss med windows 7 og programmet.

     

    Har du prøvd å sette programmet i "compability mode"?

     

    Jeg har ikke prøvd å sette det i Compability Mode. Kan du gi meg en mini kjapp guide får det?

     

     

    Edit: Prøvde å skifte til alle. ingen funket :(.

     

     

    Edit2: Skal reformatere pc'n til en Windows 7 RTM build 7600.

    Går ikke det skifter jeg til Windows Vista som jeg hater.

  4. Prøv å kjøre programmet som administrator ( høgreklikk på ikonet og velg kjør som administrator)

     

     

    Allerede prøvd flere ganger. Det går ikke. Glemte å nevne en del, jeg får meldingen:

    Enheten er koblet fra eller er ikke tilgjengelig. Når jeg starter programmet.

     

    Men det er koblet til, å det er tilgjengelig da den lyser å blinker grønt som den skal osv.

     

     

    Er det noen i det hele tatt som kjører mobilt bredbånd med Windows 7 (Netcom sitt USB Modem)??

     

     

     

    Edit: Det har jeg lest å prøvd 2-3 ganger også. Det er til E220. Jeg har E230. å E220 filene funker ikke til E230.

     

    Dessuten autoinstaller alt seg, så jeg skulle ikke trenge til å gjøre noe av det der da alt funket på min bror sin Windows Vista.

  5. Hei!

     

    Jeg har nettop kjøpt et mobilt bredbånd fra Netcom. Det er et Huawei E230 USB Modem.

     

    Problemet er at etter installasjonen på min Windows 7 Build 7100 (RC) så starter alt som det skal. Men jeg får ikke opp et vindu der jeg skal putte inn SIM koden min får å få tillgang til Netcom sin internett.

     

    Jeg har prøvd på min Windows XP Bærbare marskin, å der funket alt uten problemer.

    Jeg har også prøvd på min bror sin Windows Vista Stasjonær pc. Å der funket alt uten problemer også.

     

    Men det funket ikke på min Windows 7. Er det noen som kan hjelpe meg eller har hatt samme problem?

     

    Ja den blinker grønt 2 ganger, vært 3 sekund. som på begge de andre pc'ne. Alt er helt likt, bare at jeg ikke får opp SIM Kort vinduet i Mobile Partner. Som programmet heter.

  6. Samme skjedde med meg, jeg er elendig i Teori, å spessielt matte. Er så si det jeg er værst i.

    Folk her sier det var stille når man tok teori testen? Ikke med oss, der gikk folk inn å ut av rommet hele tiden, hørte folk prata utenfår hele tiden osv. Slike ting gjør at jeg ikke klarer å konsentrere meg i matte å lignende...

     

    Jeg fikk alt perfekt sa legen, Farge syn (tror jeg det var), Hørsel å syn.

    Hadde tenkt meg i Hæren, å søke på Hørens Jegerkommando. Men neida.

    Jeg kom inn å prata med ei dame som skulle si om jeg var tjeneste dyktig eller ikke.

     

    Hun sa jeg så si strøyk på testen, jeg tror ikke jeg gjorde den Test 2 rett siden ingen sa hva vi skulle gjøre, det var bla om, start. et eksempel jeg ikke skjønte no av men så trodde jeg at jeg skjønte det å starta. om det var slik jeg trodde, burde jeg fått rett på nesten alt på Test 2. Test 3 var også lett, men alt får liten tid. Test 1 (matte) Det eneste faget jeg aldrig har kunnet ordentlig, fikk jeg sikkert alt feil utenom de aller aller letteste.

     

    Så hun sa da at jeg ikke var Tjenestedyrkit å at jeg ikke får dra i militæret, men at jeg kan søke meg inn med karakterene mine etter jeg har fullført Vidergående... Noe jeg ikke kommer til å gjøre da det ikke er noen vits om 5-6 år.

     

    Jeg ble så skuffa, å sint, Militæret var det eneste jeg hadde som planer. Nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, har søkt skole men er usikker på om jeg kommer til å fullføre siden.. vel.. skole er bare ikke noe får meg rett å slett.

  7. Hei, Da var nye special edition i box i hylla her hjemme. Både SoA og MoM var med i pakka. Men har selvfølgelig et par spørsmål:

     

    1. skjønte ikke bæret av hvordan jeg skal få tak i de 3 special itemsene som følte med pakka?

     

    2. Noen forslag til hvilken server jeg skal spille? (Vill helst slippe wow kids)

     

    3. Må jeg vente til jeg blir i høy lvl før jeg kan dra til Moria? Litt kjedelig da det følte med kart osv..

     

    4. Ossen er det med patching? Må jeg ha noen updates med denne pakka eller er alt i box?

     

    happy gaming!

     

     

    1. Du har en code du skal skrive inn på sia dems etter du har logga inn (der du lager acc) så er det vel bare å gå in-game så har du en coin i baggen din, lever den til en npc i en av hoved byene (Michel Delving, Thorin's Gate, Bree eller Rivendell (?)

     

    2. Jeg spiller selv på [EN-RP] Laurelin, det er en RP server så om du liker å RP'e er det en bra server å velge. Har bare møtt hyggelige å 'mature' folk der. Har sett noen i starte zonene som prater ''leet'' språket, men dem får fort melding tilbake om at dem ikke kan snakke slik. Det er vel mest folk som kommer fra andre spill å har akkurat starta. Ellers er det bare voksene folk som spiller. Med voksen mener jeg da at dem oppfører seg å slikt.

     

    3. Desverre må du nok det, da det er en lvl 47-50+ zone, men alle andre plasser er like om ikke bedre enn Moria, så du kommer til å ha det artig fra du logger inn.

     

    4. Om du kjøpte special edition (?) Den med Moria å SoA så skal det ikke ta lang tid nei, da installer du bare å kanskje et par små patcher. Max 30 min vil jeg tro.

     

    Håper det hjalp deg =)

  8. Hvor og hvordan får man de materialene som man trenger i "nybegynner fasen" til taailor?? (Har 0/200)

     

    Og hvordan funker det med recipes?

     

     

    Noe dropper av fiender / Beasts.

    Ulver i the shire droppe vertfall det du trenger i begyner fasen (?) Husker ikke hva det heter.

     

    Forester kan lage ting som Tailorer kan bruke (?)

    Ellers får du alt du trenger på AH.

     

    Søk på google etter: LOTRO Tailoring Guide eller noe lignende. Les in-game guiden et par ganger også.

     

    Er leeenge siden jeg har gjort noe som helst Tailoring selv, så derfår jeg tok (?)

    Er ikke helt sikker ^^

  9. Based on your information, below is how your score compares to those of others with similar demographic information.

     

    * Your score: 3

    * Gender: Male

    * Age range: 16-19

    * Best score for your gender and age range: 0

    * Highest score for your gender and age range: 1520

     

    0 ( Perfect )

    99 ( High )

     

    yessda =)

  10. Lurer på en ting, hvorfor skal rvr/pvp "grinding" være så mye mer kjedelig enn "grinding" av dungeons? Er jo samme greia egentlig, bare at en sloss mot virkelig folk istede for NPC'er. Tror folk har blitt for vandt til det å raide dungeons jeg, på tide å åpne øynene for nye ting.

     

    Om det var rettet til meg så må du vite at jeg elsker PvP, det er så si det eneste jeg liker med MMORPG's. Liker ikke queste å alt det der. Men pvp er alt jeg gjør, Scenarios synes jeg ikke ble artig før lvl 9, så etter 12 ble det kjedelig igjen, siden jeg ikke har sjanse på å ta de fleste. men etter 20 blir det sikkert artig som fy der også.

     

    så WAR hørtes perfekt ut får meg, å det kan hende det er det selv om jeg ikke vet det enda.

    Men som jeg har sakt tidligere, så er det noe som mangler, jeg blir liksom ikke dratt inn i spillet, slik jeg ble med WoW de første måndene, LOTRO, AoC osv. Men WAR ble ikke slik.

     

    Instancer får å lvle er artig, men kan bli kjedelig fort.

  11. Hmm, så det er noen instancer da. Hørte hele guilden min prata om at det ikke fins PvE Raids. Kanskje det ikke fins raids til det, men heller gruppe instancer, sånne småe instancer.

     

    Jeg sammenligner sefølgelig ikke Oblivion å AoC med WAR, jeg sa bare at jeg kjører dem uten noen problemer slik at dere skulle sleppe å spørre om jeg har en gammal elendig pc eller no =P

     

    Men det er fortsatt noe som mangler synes jeg, blir liksom litt spesielt? Kan vel være siden jeg ikke kjenner NOEN som spiller WAR også, men det er noe som mangler =/

  12. Fant nettopp ut at det ikke fins en eneste PVE Instance i hele WAR.

    å at Endgame blir PvP /RvR raids å andre pvp ting.

    blir ikke det VELDIG fort kjedelig da?

     

    Så lurer jeg på, hvorfor sier så mange at WAR sin grafikk er så bra. Jeg synes grafikken er værre enn WoW på noen Steder, jeg sier ikke at det er en dårlig ting, men det er langt fra 'veldig bra' grafikk. Jeg kjører Oblivion på Maksimum + enda litt bedre, å samme med AoC (Bare et eksempel) Å det uten noen problemer.

     

    Jeg sjekka settingsene til WAR å jeg har alt på fult, men alikevel er det ikke bra synes jeg.

×
×
  • Opprett ny...