Gå til innhold

magh

Medlemmer
  • Innlegg

    271
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magh

  1. Ikke verdt å lage noe styr. Bare gjør som folk flest - porter ut av Chess. Det er bare en illusjon at de er billige. De hadde sin prime i 2005. Nå er de Telenor og NetCom under annet flagg. Og, bruker noen ennå papirfaktura?

     

     

    Og sleipt har ikke noe med svindel/ulovlighet å gjøre - jada, om vi følger med kan vi alltid bytte til et billigere abonnement - poenget er bare det at operatørene spekulerer i at eksisterende kunder ikke selv tar init

    ativ til å bytte abonnement, og derfor innfører operatørene nye abonnementer med minimale

    ndringer (lavere priser), i stedet for å bare gjøre endringene direkte i det eksisterende abonnementet.

     

    Dette har vært gjort siden tidenes morgen og er verken sleipt, stygt eller noe annet negativt - bare en genial innsikt i menneskers psykologi. Visste du at Norge er et av de få land i verden der ISDN faktisk er mulig å tjene penger på? Hvor mange er det ikke som betaler for ISDN per måned, uten å ha behov for to linjer?

  2. Slenger meg på bølgen av folk som synes at OneCall er BRA. Har aldri hatt problemer med dem, selv etter at NWN kjøpte dem opp. Ikke med dekning, ikke med kundeservice, ikke med noenting - og mobilregningene mine er fantastisk lave. Fikk SIM-kort i god tid før aktivisering, og det funket som det skulle.

     

    Nå bør det kanskje nevnes at jeg aldri går lengre ut på bygda enn Ring 3.

  3. Har selv vært i mobilbransjen, både den "på overflaten" og den litt mer lyssky på QXL, Finn o.l. og har selv opplevd å bli truet på liknende vis flere ganger. Både av folk med "vanlige" og "uvanlige" navn. Jeg har aldri vært redd, da folk som klarer å fremsette trusler for noe så banalt aldri har noe virkelig substans bak truslene sine. Jeg har heller aldri sett noe til "folka" de skulle "sende".

     

    Du dreit deg ganske enkelt ut og aksepterte en dårlig deal fra noen du ikke kjente. Du kan jo alltids anmelde ham og forårsake ytterligere raseri i en allerede forvirret sjel, eller du kan se på det slik: Du begynte med kr 0. En mobil senere har du kr 500 og lært en verdifull lekse - ALDRI SELG PÅ KREDITT TIL ANDRE ENN BEDRIFTER MED GOD HISTORIKK(etterbetaling av hele eller deler av beløpet er for kreditt å regne) ! ! !

     

    ... og glem hele saken. Sannsynligvis er han forsvunnet i egen sinnsforvirring etter en uke uten kontakt.

     

     

    Forøvrig hadde jeg god nytte av følgende leveregler:

    1) Hvis du skal selge til noen i en annen by, benytt QXL/Ebay - eller liknende sted der du kan se litt historikk på vedkommende.

     

    2) Hvis du skal selge til noen i samme by, møt vedkommende på et nøytralt sted så nært midt på lyse dagen du kan, slik at du kan se an situasjonen. I Oslo er alle større kjøpesentre bra. Mer overvåket område og større tetthet av leiesoldater (vektere) til din tjeneste på ett sted skal du lete lenge etter.

  4. Trådstarter har helt rett. Så snart jeg har kjøpt meg bil i løpet av året, skal jeg "teste" den på E6. Når jeg har totalvraket den dagen etter, får jeg den reparert uten spørsmål, fordi det jo tross alt var en "feil" med bilen at den ikke tålte den uansvarlige behandlingen min!

     

    Hvordan tenker du, egentlig? Skal mobilprodusenten lastes fordi DU ødela mobilen?

  5. Hvis man spiller mainstream onlinespill for å lære seg engelsk, er det som å høre etter når en overvektig røyker legger om hvordan man lever et sunt liv.

     

    Så godt som alle subkulturer har sitt eget språk og sin egen lingo. Noen er mer fiendtlige overfor nye medlemmer enn andre. WoW er tilfeldigvis slik at det spilles av mange mennesker som ikke drar damer, har kule venner, eller venner i det hele tatt. Disse bruker da WoW som en måte å kvitte seg med aggresjon på. Se det positive i det - dine manglende kunnskaper om en sær gruppes spesielle nett-lingo fikk opptil flere nerder til å føle seg bedre.

     

    Finn noen gode venner du kan spille sammen med - eller lev med det faktum at du må spille det alene ganske lenge, inntil du finner noen som ikke /say l33tsp33k, hvis du skjønner.

     

    Hvis du fortsatt vil lære engelsk av å spille et MMORPG, finn et sært et som ingen vet om - f.eks. Lineage II e.l. - så slipper du alle snørrvalpene (stort sett).

  6. Jeg jobber selv i en forretning som har med mobiltelefoner å gjøre, og de mange hundre

    telefonene som i min tid har kommet tilbake fra service har ALDRI vært slik at den blå plastikk-filmen ikke lar seg fjerne. Den er såvidt limt fast. Jeg er ingen servicetekniker, men det er utover mine fatteevne hvordan man ved hjelp av denne lille plastbiten kan skade en hel mobilskjerm.

     

    Kanskje føler du skyld for å ha latt en som åpenbart ikke har greie på det faktum at en skjerm på en mobiltelefon ikke er designet for å tåle kraftig riping ta seg av dette. Jeg ville i alle fall aldri betalt for andres inkompetanse.

  7. Hi!

     

    Fikk omsider tatt et bilde av det lille juletreet i elva mellom Storsenteret og Sandvika sentrum. Noen innspill?

     

    Innstillinger:

    Canon EOS 400D m/ EF 24-70 f2.8L USM @ 24mm

    Lukkertid 30/1

    Blender 11

    ISO 400

     

    EDIT: Ser at jeg framet dette feil. Meningen var ikke å "ta et bilde av juletreet", men å "ta et bilde av brua og lysene over elva med juletreet under".

     

    La til to nye utgaver av samme bilde. På det ene er mange forstyrrende elementer og juletreet er en viktigere del av bildet. I likhet med dette, er det andre bildet fylt med ekstra blå for å fjerne inntrykket av den brune elva.

    post-15490-1197318086_thumb.jpg

    post-15490-1197318331_thumb.jpg

    post-15490-1197318392_thumb.jpg

  8. - Umulig å overføre filer via Windows, er tvunget til å bruke LGs programvare.

    Nå roter du her. Du kan sette telefonen til USB Mass Storage, og da vil du kunne overføre filer som om det var en ny HDD på PCen.

     

    EDIT: Vel og merke ikke telefonminnet, men SD-kortet.

     

    Det høres bra ut... Antar jeg bare er for vant med produsenter av typen Nokia og Sony Ericsson,

    som faktisk har plassert USB Mass Storage slik at man intuitivt finner det. Det slo meg faktisk

    aldri at man må angi dette i meny FØR man kobler til PC, i stedet for å bli spurt om man ønsker

    telefon- eller masselagringsmodus idét man kobler til PC.

     

    Kan man se på filmer på den? støtter den .avi osv?

    Hvis jeg legger inn en film i .avi-format (DivX), får jeg "Støttes ikke" ved forsøk på avspilling.

    Bruker jeg samme codec, men lar filen ha .divx som extension i stedet for .avi, funker det helt fint.

  9. Hatt Viewty i to dager nå.

     

    + Berøringsfølsom skjerm er ca mye morsommere enn ikke berøringsfølsom.

    + Tett integrasjon med Google (Google, Gmail, YouTube, Blogger)

    + Kameraet er ganske bra på video

     

    - Negativt:

    - I forhold til iPhone er Viewty treg i menyene, unøyaktig og har en skjerm som føles dårligere.

    - Elendig batteritid

    - Umulig å overføre filer via Windows, er tvunget til å bruke LGs programvare.

    - Ingen WiFi?!?! Man kan se YouTube direkte på mobilen, men så er det ingen WiFi-støtte?!

     

    Konklusjon:

    Har du prøvd iPhone, ikke kjøp deg Viewty. Hvis vi ser bort i fra kameraet, er iPhone alt Viewty

    kunne vært.

     

    Vil du ha en ganske kul mobil med berøringsfølsom skjerm, kort batteritid og et seriøst overvurdert kamera, kjøp deg LG KU990 Viewty!

  10. Flere skriver av de ikke skjønner hvorfor MMS er "vanskelig". I og for seg helt greit, og har du først riktig oppsett kan selv bestemor greie å sende en MMS. Det er ikke telefonprodusentene som har laget vanskelige menyer.

     

    Problemet er at veldig mange ikke klarer å få til oppsettet av MMS. Jeg jobber selv i en butikk i bransjen, og opplever hver eneste dag at folk spør hvorfor MMS ikke funker, hvorpå jeg straks finner ut at oppsettet er feil, laster inn det riktige oppsettet og kan konstatere at det funker. Folk blir glade, men skjønner ikke hvorfor det ikke funket da de prøvde og konkluderer med at dette er komplisete greier.

     

    På overflaten virker dette ekstremt enkelt, men faktum er at mange ikke takler det. De bytter operatør, og skjønner ikke at de da også må bytte oppsett (ikke i alle tilfeller). Det de derimot skjønner, er:

    1) prisen for å sende MMS er høy

    2) de vet ikke om mennesker de kjenner kan motta mms, og derfor unngår det

     

    I tillegg er det mange som mener det er et problem med selve telefonen at de ikke kan sende MMS.

     

    Vederhus har med andre ord helt rett i sin påstand.

  11. Siba Kiellands Hus.

     

    At telefonen ikke tåler normal luftfuktighet er ikke min feil. De kan godt bevise at det er en fuktskade, men juridisk sett kan de aldri bevise at jeg har brukt telefonen uforsvarlig.

    9344350[/snapback]

     

    Hahaa, jeg kom akkurat hjem fra en LANG dag på jobben - og når jeg leste dette steg humøret mange hakk.

     

    Det du sier her, er at hvis jeg kjøper en bil, vraker den og påberoper meg reklamasjon - har jeg faktisk en sak!

     

    <3 pappskaller!

  12. Du har helt rett i det. Kun telefoner kjøpt hos Chess.no kan brukes med Chess-abonnement. Jeg husker den gangen jeg hadde Telenor og kjøpte telefon hos Elkjøp, den funka ikke.

     

    Vi kan sammenlikne dette med å kjøpe bil utenfor merkeforhandler. Sett at jeg kjøper en Audi hos en vilkårlig bilforhandler fremfor merkebutikken Møller Bil. Dette er svært dumt av meg, siden denne Audien ikke har noen motor i motorrommet. Jeg har jo ikke kjøpt den hos Møller.

     

    Mhm.

     

    Ja.

×
×
  • Opprett ny...