Gå til innhold

nummer40

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nummer40

  1. alt skjedde for ett par måneder tilbake med min nåværende kjæreste. Jeg var 14 (nå 15) og uerfaren med sex, hun var 15, nå 16 og erfaren. :)

     

    Hun inviterte meg over for å se film hos henne. Med dempet lys lå vi og så på film. Startet som vanlig, litt klining og berøring. Klærne ble dratt av begge, plagg for plagg. Vi ble begge kåtere og kåtere. Erfaren som hun var hadde hun allerede lagt en kondom under overmadrassen på en helt enorm seng. Hun tente noen stearinlys og spurte om jeg hadde lyst. Kåt som jeg var svarte jeg "Klart det". Men kuken stiv som ett tre, drar vi på kondomet sammen. Hun setter seg over meg og "lillemann" glir inn i henne. Hun rir meg en god stund før vi bytter til misjonær. Der ligger jeg å beiser på, svett som juling, i rundt 20 minutter til hun har kommet 2 ganger. Drit sliten og med melkesyre i hoftene kommer jeg og fyller kondomet. Jeg drar ut lillemann og vi blir liggende i senga en stund. En liten stund etter ligger vi på badegulvet med dusjen på. Både jeg og hun smilte fornøyd til hverandre. :p

  2. Så det har seg slik at jeg er kommet opp i metaller til min prøvemuntlig, men på dette temaet er jeg fullstendig blank.

    Som alle fremføringer, skal det være en "rød tråd" gjennom fremføringen. Dette er ikke problemet, men hva jeg skal skrive om hvert av punktene:

    -Fysiske og kjemiske egenskaper

    -Spenningsrekka

    -Legeringer

    -Utvinning av metaller

    -Ordlikning (vet ikke hva dette er engang)

    -Forklare reaksjoner.

     

    Noen som kan dette stoffet og hvordan man skal gå frem for å få en god muntlig presentasjon? Har idag, (mandag) og imorgen å lære og skrive på.

    Hjelp. Takk i forkant, #40

  3. Det har seg slik at vi skal ha en 5 minutters fremføring om en norsk forfatter. Vi skal fortelle forfatteren og om hva har har skrevet. Jeg har valgt Jon Bing fordi han er den eneste norske, sciencefiction forfatteren jeg vet om (nei, jeg leser ikke mye bøker).

    Jeg trenger å vite hvem hovedpersonene er (utenom Alexandria, romskipet) og hva som får handlingen igang. Har allerede lest den første boken i denne krøniken, men rekker ikke lese resten av serien på en kveld + at jeg ikke har bøkene :p

     

    Trenger hjelp, og det haster.

     

    edit: Leif. Har sikkert fler men har ikke tid å lete :wallbash:

  4. Har gjort det og jeg har fortsått det som om han bare stilte ekstensielle spørsmål. Altså spørsmål det ikke fantes svar på, for og få menneskene til og tenke.

     

    Det eneste jeg får ut av den linken er at han ble 70 år, fikk menneskene til å tenke og at han var en sort of "lærer" som ikke ville ha elever, men denne Platon ble uansett kalt hans elev.

     

    Jeg går i 8. og selve teksten i linken er for vanskelig til at jeg skal forstå alt. Lærerboka vår er råtten og det står det samme på 10 sider etterhverandre. Jeg trenger noe lettere stoff om Sokrates, Platon og resten av filosofene som egentlig ikke gjorde en dritt utenom å stille spørsmål som det ikke er noe svar på.

  5. Så det har seg slik at jeg kom opp i KRL - Filosofi. Uheldigvis kan jeg ikke en dritt om stoffet annet enn litt om Sokrates.

     

    Ett av disse temaene skal være i fokus:

    Hva er filosofi

    Ekstensielle Spørsmål

    Filosofisk samtale (?)

    Fornuft

    Kjentefilosofier - Sokrates

     

    Jeg har tenkt en del på Sokrates, men hva jeg burde fortelle om han aner jeg ikke. Jeg ligger på en 3'er i krl til sommeren, så jeg kunne trengt litt hjelp. Skal opp på onsdag, så dette haster litt.

     

    Takk

  6. Ok, så jeg har en eldre Razer Diamondback. Den har nå nylig sluttet og virke. Jeg har ikke peiling på hvorfor, men når den står vanlig på bordet, lyser den ikke og musepekeren på skjermen nekter og bevege på seg. Om jeg holder den opp-ned, lyser den rødt og fungerer om jeg stryker fingeren over det røde lyset. Om jeg rister på den lyser den rødt en gang iblant, men bare i ett kort sekund. :thumbdown:

     

    Edit: Det står også at jeg mangler en driver, men jeg har brukt musen på samme maskinen før.

    Har ikke spenn nok til ny mus heller :ermm:

×
×
  • Opprett ny...