Gå til innhold

Raba

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raba

  1. Så absolutt!

    Homofine er lik alle andre.

    Har en god venn som er homofil, og jeg kjenner et par lesbiske jenter. Og jeg liker dem veldig godt.

    Ang. dette at to lesbiske skulle oppdratt min datter eller to homofile min sønn, tenker jeg at trådstarter han den innstillinga at ungen automatisk blir homo eller lesbisk.

    Jeg tror dette er noe man er født med i utgangspunktet og at man før eller senere finner ut sin legning uanhevgig av hvilke omgivelser man har vokst opp i.

  2. Jeg er selv 16 og mora mi ser positivt på det at jeg skal dra sammen med andre folk, som ikke er myndlige en gang, til utlandet osv. når jeg nevner det for henne.

     

    Tror dette tilfellet kommer litt an på hvor mye tillit du har til sønnen din?

    Du kan jo nevne det for han om du lar han dra, at du vil at han skal ha i bakhodet at du stoler på han. Hvis han er så moden som du påstår kommer han nok til å oppføre seg.

  3. Det å bruke vold i det hele tatt ser jeg på som uakeptabelt.

    Om man ikke kan uttrykke seg gjennom annet enn fysisk avstraffelse er man, etter min mening, et svakt menneske som føler at h*n ikke har kontroll, og må ty til hardere metoder i et desperat forsøk på å bli respektert.

     

    Å slå ungene sine er og blir en sakte ødeleggelse av barnet. Det er bevist at de fleste voldsmenn er de som selv har blitt slått som barn.

  4. Jeg lo :wee:

    Ser det før meg :p

    minnet om den gangen jeg var oss en vennine. hun gikk på do også fikk jeg den ideen at jeg skulle skremme henne. så jeg gjemmer meg bak døren, også blir den lukket opp jeg hopper fram og skriker høyt. Da ser jeg mormoren liggende på gulvet med saft over seg :blush:

    Veldig bra første intrykk det er det ikke tvil om.

     

    Haha! Den tok kaka!

     

    Førsteinntrykket jeg ga mora til typen var vel ikke helt bra. Vært en smule sjenert ovenfor henne etter et par episoder jeg og typen lå sammen, og etterpå fant ut at mora hadde hørt hele seansen, da vi trodde hun var ute av huset. Flaut.

     

    Ellers har prestert å legge inn diverse banneord i den første samtalen jeg har hatt med en person jeg senere har funnet ut har vært meget kristen.

     

    Og så har jeg en tendens til å gi dårlige førsteinntrykk uten å vite det selv. Hadde slengt noe jeg selv mente som en morsomhet til ei jeg nylig hedde møtt. Hun oppfatta det som en frekkhet og ble meget usikker på hva jeg egentlig mente.

    Må legge til at hun i dag er en svært god venninne av meg.

     

    Jeg lurer enda på hvilket førsteinntrykk jeg ga min nåværende kjæreste da vi ble sammen etter et 3 dagers langt bekjentskap. :p

  5. Strakk et leddbånd i kneet da jeg sto på rulleskøyter på rampa i byen hvor jeg bodde før. Klarte omtrent ikke på på ei uke. Og jeg fikk ikke krykker av legen heller.

    Forstuet anklene utallige ganger.

    Men jeg har -aldri- brekt et eneste bein.

     

    Den verste skaden jeg har hatt noen gang var vel etter en ridetime. Tryna av to ganger. Endte med hjernerystelse, bristet albue og noe greier i ankelen da benet mitt satt fast i noen greier på salen.

     

    Og så brista jeg rista på foten en gang, da hesten til venninna mi klikka og tråkka på meg.

    Og så har jeg en skjev finger da hingsten min klikka en gang.

    (For dere koffert-tenkende: Alt dette er innen kategorien hestesport;) )

  6. Jadda, har en artig historie å fortelle om.

     

    Jeg noen venner av meg skulle ha en hyggelig vannpipekveld hjemme hos meg, men fikk en artig idé om å¨kødde med en kompiss.

     

    Vi fortalte han om at jeg hadde noe sprit og spurte om han ville ha noe. Han svarte glatt ja.

    Tilfeldigvis hadde jeg en gammel, tom flaske med Whiskey. På den fylte vi opp med safta, eller laken som Jallapeños ligger i. Dette viste ikke han.

     

    Vi blander masse "drinker" til han med denne "sterke" spriten. Han forteller at det smaker helt jævlig, men jeg sa bare at det var fordi den var ekstremt sterk. Karen blir "fullere" og "fullere" i løpet av kvelden, vell og merke av jallapeñoslake.

     

    Etterhvert kan karen nesten ikke gå, og vi filmer mens han snubler seg bortover gulvet. Så bryter vi ut med "*Navn*, Du vet, du har ikke drukki noe sprit, bare saft fra denne flaska" og vi viser han flaska.

    Stakars, dere skulle sett det flaue og lei seg ansiktsuttrykket hans. : (

     

    Heldigvis så la han seg helt flat etter hendelsen, og synes at det hele er kjempemorro : )

     

    Sånt er faktisk forska på. Psyken til mennesker han innbille seg at vedkommdende faktisk drikker alkohol og bli totalt dritings. Jeg hørte om et tilfelle hvor de hadde satt et visst antall mannfolk på en pub og servert den ene halvparten alkoholinnholding øl, og den andre halvparten lettøl. De som drakk lettøl hadde blitt like fulle som de som drakk alkoholinnholdig. Kommer visst også litt an på stemninga.

    Men om en person er klar over at h*n "faker" full, blir jo saken en annen.

  7. Jeg irriteres av misbruk av ord, en del overfladiske meninger, holdninger og i det hele tatt folk, mennesker som tror de vet alt (en liten bonus ang. dette er når du selv sitter med fasitsvaret for emnet og ser på at vedkommende som tror h*n vet alt driter seg loddrett ut).

    Mangel på respekt ovenfor andre mennesker og dyr, irriterer meg også meget.

    Og kakao! Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg drikker kakao kjenner jeg irritasjonen boble. :ermm:

×
×
  • Opprett ny...