Gå til innhold

jonaz91

Medlemmer
  • Innlegg

    250
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonaz91

  1. kjenner igjen den gode følelsen av å knipe igjen! Men trur du bør søke andre gleder i livet og prøve å ha eit meir avslappa forhold til bæsjing, dermed bæsje når du må bæsje. Sikkert kje so bra for tarmane å ruge på samme bæsjen i lengre periodar heller.

  2. hehe, nei. Du kan ikke svindle noen bare fordi de ikke har kastet dere ut pga manglende betaling. Dere må betale for kåken ut bindingstiden, med mindre dere har meldt om oppsigelse av avtalen innen avtalt tid.

     

    Les mer her: http://www.lovdata.no/all/tl-19990326-017-009.html#9-6

     

    Takker. Men er det realistisk at utleigeren går videre med å gjøre noe her? altså, vi har jo på sett og vis betalt alt vi skal betale, bare at vi flytter ut 2 mnd. før vi skal. Kanskje om vi konfronterer han med planen, legger oss langflat på at vi ikke har sjangs å betale mer, vil det gå greit? Er veldig masse penger for oss å spare på en sånn løsning. Noen som har tips?

  3. Hei.

     

    Vi er tre kamerater som bor i lag i en leilighet vi har leid fra 1. aug 2010. Det er kun en av oss som har signert leieavtale som innebar 12 mnd. bindingstid. Situasjonen er sånn at vi ikke har lyst å fullføre bindingstiden fordi vi vil flytte hjemover til sommeren og det vil da være kjipt å betale husleie for en tom leilighet. Vi har slitt de siste mnd med å betale husleie og er en og en halv mnd. på etterskudd med betalingen, noe som tilsvarer det samme beløpet vi har på en depositumskonto for leiligheten. Spørsmålet er da om vi kan vaske ned leiligheten i mårra, samt flytte ut på dagen, stikke i banken og signere på depositumsavtalen som gjør at utleieren kan bare gå og hente depositumet (som dekker opp for det vi er på etterskudd med), og på den måten unngå å betale for de to siste mnd.? Eller vil dette slå ut negativt for oss?

     

    Pre-thanks!

  4. litt seint ute, men har fått et tilbud av en kar på 10600,-

     

     

     

    intel core i7-950 processor

    asus sabertooth x58 atx hovedkort

    corsair classic 16gb ram 1600mhz ^^

    sapphire hd6870 1gb pci-express skjermkort

    cooler master cm 690 II advanced kabinett

    corsair force series F60 SSD disk <- til windows og det du trenger.

    WD caviar 2tb 64mb catch 5400-7200 intern hd.

    corsair tx750w "modulert" strømforsyning

    samsung super write master s223c <- dvd brenner

     

    eg syntest det ser ganske ok ut, men er ikkje så oppdatert på pc for tida. Kunne trengt litt pin fra forum?

  5. hei! har foreløpig 6.5 å splashe på en stasjonør nå i januarsalget. noken som har peiling på billige deler eller ferdigbyggede PC'er på tilbud?

     

    pcn skal brukes til både gaming og multimediearbeid, spes musikk. Knas med tilbakemeldinger!

     

    Siden eg ikkje har meir enn 6.5 å bruke så burde eg kanskje kjøpe noken tacky deler som eg kam bytte ut litt i ettertid når eg får penger igjen.

     

    En god prossessor og tilstrekkelig med ram, skjermkortet trenger ikkje vere heilt awesome.

     

    Er det lurt for meg då å ha to operativsystem; eit kun for musikkproduksjon, og et for wow, beeg.com, facebook ol. ?

  6. Kunne trengt noken anbefalinger for kvelden. Skal over til en kompis og chille heile natta, så vi må ha noke mindblowing-shit, helst noke som enten er basert på noke virkelig, eller hvertfall har en virkelighets-feel i seg. derfor tenker eg at det må vere noke dødskult eg ikkje har sett av det som ikkje er profesjonelle spillefilmer, med unntak av dei med syk orginalitetsfaktor når det gjelder produksjon, og noke som skiller seg ut fra det du vanligvis ser når du hiver på en film. Ønsket innhold: Pulings og rocknroll, narkotika og narkotikavirksomhet, mord, drap, vold, grøss, skrekk og gru.

  7. Canal + har gjort helomvending, så den går nå på tv. C+ ekstra er kanalen dere må tune inn til 20.45.

     

    Denne skal jeg se på stream dog. Gidder ikke puben for en tredje runde match i CC når Scunthorpe er motstanden, selv om jeg ikke på noen måte tar lett på matchen, så er den ikke akkurat glamorøs. Tipper på 1-1 og ektraomganger/straffer.

     

    Betalingsstream eller burkastream?

  8. det hørtest mongo ut :) en keeper er vel en keeper uansett kor han er i fra, men eg følger ikkje med på tippeligaen så eg kan ikkje sei eg veit noko om han...

     

    Du mener at sjansene for å fostre opp gode keepere er like store i f.eks Norge som tja... Spania?

     

    Neinei, eg meiner berre at å avskrive keeperar frå mindre land berre fordi dei er fra mindre land ikkje henger på greip :)

  9. "evnen til å anvende og kombinere kunnskap fra forskjellige deler av hjernen" - kunnskap er i mangen forskjellige former og det er jo ikkje dermed sagt at en som er flink å tilegne seg teknisk kunnskap er flink å tilegne seg sosial kunnskap- derav Sosial-intelligent. Intelligens er eit vidt begrep, med mange underoverskrifter, så korleis er det rart i hodet ditt å vere intelligent innanfor visse områder?

    Fordi intelligens handler om hele hjernen, altså kan man si intelligens er hvordan man anvender sosial-, musikalsk-, språklig-, teoretisk-, introspektiv-, kroppslig-, romslig-, "naturalistisk"-, "religiøs" intelligens (jeg bruker ordet "intelligens" selv om begrepet i denne forstand viker veldig fra den aksepterte definisjonen) for å forstå eller løse noe.

     

    Eg forstår absolutt kva du meiner, men eg trur eg sliter litt med å finne ut kva du vil fram til? :p

  10. Dette er vanskelig å svare på, men jeg er i hvert fall helt sikker på at metalfolk er den gruppen som føler seg mest intelligente.

     

    Edit:

    Jeg tror jeg haller mot den kommers-teorien som ser ut til å stå sterkt her. Intelligente mennesker oppsøker nok i større grad musikk som ikke er eksponert i like stor grad, og om musikalsk intelligens er noe i det hele tatt, må det være evnen til å glede seg over musikk uten å måtte bli fortalt at den er bra.

     

    Likevel fins det artister som motstrider denne teorien. Et godt eksempel er Jay-z. Han er åpenbart voldsomt intelligent, men har altså oppnådd enorm kommersiell suksess med musikk som av mange ville blitt karakterisert som idiotmusikk.

     

    Musikalsk intelligens er evnen til å kunne forstå musikk, skape musikk og spele på eit instrument eller åtte. Å klappe takt er t.d ein ganske "noob-test" på den. Kan du ikkje klappe ei enkel 4/4 takt, t.d, så har du ikkje eit godt musikals grunnlag.

  11. Poenget var at hvis man er intelligent i ett område er man ikke nødvendigvis intelligent i et annet. Tror ikke jeg trenger å moderere meg her.

    Det virker rart i mitt hode å si man kan være "intelligent" i noe, men ikke noe annet. Intelligens er jo evnen til å anvende og kombinere kunnskap fra forskjellige deler av hjernen. Så klart kan disse "forskjellige delene av hjernen" være mer velutviklet enn andre, men det påvirker ikke intelligensen, altså evne til å løse problemer, forstå innviklede konsepter, lære fort og anvende kunnskap. am i don't rite?

     

    "evnen til å anvende og kombinere kunnskap fra forskjellige deler av hjernen" - kunnskap er i mangen forskjellige former og det er jo ikkje dermed sagt at en som er flink å tilegne seg teknisk kunnskap er flink å tilegne seg sosial kunnskap- derav Sosial-intelligent. Intelligens er eit vidt begrep, med mange underoverskrifter, så korleis er det rart i hodet ditt å vere intelligent innanfor visse områder?

  12. Det var da en fenomenal rekke referanseløse påstander.

     

    Jepp :) True tho.

     

     

     

    ...

     

     

     

     

    Men mer seriøst, så tror jeg alt dette handler om "musikalsk intelligens", eller hvordan type lytter du er. Du har de som hører på musikk og synes teksten er viktigst da de ofte kan relatere osv. Også har du de som hører på musikk pga. nettopp musikken, og hvilke følelser den frambringer hos lytter.

     

    Selv er jeg hovedsaklig sistnevnte, men det litt ann på sjanger også. Om vi snakker Bob Dylan, så er det klart at vokalen og teksten er i mye høyere grad avgjørende for at låten skal "gi deg noe".

     

    Eg hørte ikkje på anna enn metal for noken år sidan over en periode på ca. 3 år.. no høyrer eg ikkje på det i det heile tatt. har eg blitt mindre musikalsk-intelligent då?

     

    Ellers så tviler eg, som mangen andre, også på at musikksmaken din har med noko anna å gjere enn interessa di for musikk og musikalsk forståelse og intelligens, samt miljø. Og ja, en faktor som må takast med er sjølvsagt at folk leiter etter forskjellige ting i musikken dei høyrer på.

×
×
  • Opprett ny...