Gå til innhold

Mopeche

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mopeche

  1. Sier meg enig i Christian Bale! Kulere, tøffere og bedre skuespiller skal du leite lenge etter...

    Ellers vil jeg gjerne nevne Clive Owen som bare blir tøffere og tøffere:D

     

    Men personen som laget tråden her... Hva mente han med tøffeste og kuleste egentlig?

    Hva er kriteriene for en tøff skuespiller? For selv synest jeg feks at Mark Wahlberg er evig kul, men er ikke akkuratt verdens beste skuespiller!

  2. Takker for svar:o)

     

    Fear of a blank planet var for meg en skuffelse fordi den ikke inneholder samme kvaliteten i sangene som mye annet. Skiven er variert og viser et stort spekter, noe som ikke er et minus alltid, men som ikke helt funker for meg her. Klarer ikke helt og finne godfølelsen over hele cden rett og slett!

    Nå vil jeg gjerne også presisere at jeg ikke sier dette er en dårlig cd:o)

  3. Er ikke personen til å komme med kritikk ettersom jeg ikke spiller noe annet instrument enn munnspill selv. Men elsker og høre piano! Så ville bare si at jeg likte stykke jeg. Første gang jeg hørte det synest jeg kanskje det ble litt kjedelig og likt alt sammen. Ikke dramatisk nok liksom! Men etter et par ganger sitter den bedre og liker den godt altså... Liker spesielt godt begynnelsen. Gir meg litt følelsen av en Tim Burton film eller Donnie Darko!

    :o)

  4. Ble medlem ikveld her og den første diskusjonen jeg leser om er PT! Svært fornøyd...

    Fantastisk post:o)

    Første sangen jeg hørte av PT var Lazarus og elsket den fra første høring. Så kjøpte den første platen jeg kom over som var Stupid Dream. Nå er Lazarus en sang som ikke er typisk PT noe jeg fort fant og som ikke skuffet meg i det hele tatt. Stupid Dream er og var for meg perfekt! Elsker den rolige nesten litt pratende vokalen ved siden av "drømmemusikk". Selv om dette er en plate som absolutt hører hjemme på et godt annlegg for max nytelse, så har jeg ikke svar på hvor mange ganger jeg har sovnet med øretelefonene på til denne CDen! Det er god nattesøvn det:o)

    Ettersom jeg elsker Stupid Dream så høyt og er en litt annerledes plate fra annet PT har gjort, så var jeg litt spent på hvor godt jeg ville "tilvenne" meg annet. Gikk helt fint og PorcupineTree gikk rett inn som favorittband(selv om det kan skifte ofte hos meg)!

    Men om jeg må velge det jeg mener er deres dårligste plate. Må jeg si Fear of A Blank Planet. Har enda ikke helt kommet over skuffelsen over den... Selv om Sentimental er en av mine favorittsanger og viser PT akkuratt slik jeg liker de best! Multistemmene på refrenget er umulig ikke få frysninger av...

    Igjen, fantastisk post:o)

    Noen som vet om konsert i skandinavia i nærmeste framtid?

×
×
  • Opprett ny...