Gå til innhold

Woodster

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Woodster

  1.  

     

     

    Kanskje man skal vurdere en Windows 10 mobil neste gang. Hatt Android mobiler siden HTC Desire i 2010, så kanskje på tide å prøve noe nytt.

    Ok, så du er en av dem som tror at ting er sikkert fordi man aldri hører noe om det motsatte?

    Det google gjør er jo det eneste riktige og burde heller virke som en trygghet for brukerene. Kontinuerlig gjennomgang av kode for å finne svakheter, for så å fikse dem. Det er potensielle feil er overalt, selv om du aldri har hørt om det.

    Ignorance is bliss...

     

     

    Du antar litt mye der  ;)

    Antar litt mye? Virker helt logisk for meg i alle fall.

  2. Hvorfor stoppe der. Det ville hjulpet dem enda mer om de fikk dra rundt i alle hjem på planeten og sette opp kamera. Med full audiovisuell dekning av noen milliarder stuer, kjøkken, soverom, toalett og dusj er det ikke måte på hva de kan stoppe av kriminalitet. Hvis de fanger småfisk og heller vil ha toppene, så er det bare å true en småfisk med publisering av ting og tang, så blir de så samarbeidsvillige atte d'ække måte på.

     

    (antar NSA ikke har rukket å få på plass sarkasmealgoritmene ennå, så jeg sier det rett ut) :p

     

    Det er ikke noe vits å legge på mer tull og overdrive for å kødde med et hypotetisk helvetessituasjon, fordi vi er der allerede. Dette er absolutt så ille det kan bli før vi setter ned foten.

    Filmer hvor myndigheter overvåker alle undervurderer alltid teknologi og beskriver de som et KGB med filmkameraer. Innsamling av data på måten de gjør nå er mye mer skadelig og det må stoppes før det kan "etableres" ordentlig.

  3. Hvis det viser seg at folk nekter å gå over til den nye start-menyen, så kan MS bare lansere R2 eller SP1-utgaven av W8 med gammel start-meny, så vil de ha et raskere, mer stabilt og enklere administrerbart OS som vil ta over for W7.
    Det kommer aldri til å skje. Microsoft har sagt at det nye GUI'et er her for å bli.
    Aldri si aldri - jeg tror nok en slik avgjørelse vil sitte VELDIG langt inne for MS, men de kan jo bli tvunget til det dersom ingen vil ha det nye på PCer uten touch.

    Jeg kommer ihvertfall ikke til å oppgradere til Windows 8 før de har lansert en slik pakke. Jeg skjønner ikke hva de tenker i Microsoft, når de prøver å slå sammen to vidt forskjellige ting når det er helt klart at de ikke går godt overens. Tullete.

     

    • Liker 2
  4. Hva er så bra med mekaniske tastaturer?

    Det er ikke så store forskjeller, egentlig. Det er mest smak og behag. Før du eventuelt kjøper ett ville jeg annbefale å prøve ett ut og sjekke om du liker det.

     

    Jeg kjøpte et SteelSeries 6Gv2 som er ett av de beste tastaturene med svarte brytere, men jeg ble ikke veldig imponert. Skriving generelt gikk tregere enn med mitt gamle keyboard, og jeg merket ingen stor forskjell i spillytelsen min. En annen ting er at keyboardet bråker mer ennn vanlige keyboards. Man blir vandt til dette etter hvert, men det er fortsatt noe å ta i betraktning. Jeg synes fortsatt, etter 6 måneder med bruk, at det er litt slitsomt å bruke dette keyboardet sammenlignet med andre keyboards.

     

    Alt i alt må jeg si at jeg fortsatt bruker det mekaniske, fordi det føles faktisk deilig å bruke. Det er solid bygd, og jeg liker at det føles ut* som at jeg kan trykke uendelig fort, siden det er mekanisk, og går rett opp og rett ned.

     

    ** Igjen, skriver ikke noe fortere eller noe, det bare føles slik ut :)

  5. "Tre av fire nordmenn ønsker sterkere internett-kontroll for å bekjempe terror og kriminalitet."

     

    Hvem svarer nei på et slikt spørsmål? Spørsmålet er om det er nødvendig med overvåkning av folket for å luke ut de få.

     

    Vi nordmenn er i en utrolig lettende situasjon, ettersom vi har så troverdige og respektfulle mennesker i myndighetnee, men jeg synes ikke vi burde legge grunnlaget vårt på at myndighetene alltid kommer til å være på vår side. Lover vil alltid komme til å bli brukt mot feil hensikt, og jeg tror ikke det er verdt å gi slipp på 'friheten' vi har på internettet før eventuelt om noen år, når vi får utviklet oss litt mer teknologisk og funnet ut av om det er noe sterkere behov for slik oppstramming.

  6. Meh, så ut som et ganske "basic" tastatur å betale 600++ for, Ikke så det noe lekkert ut heller..Corsair Vengeance K90 FTW! :)-Sander
    Av en eller annen grunn liker jeg ikke sølvfargen på K90, fordi den gir meg et inntrykk av homoseksualitet :/ Vet ikke hvorfor. Så derfor foretrekker jeg svarte tastaturer.

    Ja gud forby, vil jo ikke bli assosiert med homofile.

    • Liker 4
  7. Hva med de små musikerne som er avhengi av å selge cder og ikke har tid til å vente på intektene som blir spredd utover flere år slik det blir med streaming tjenester osv...

     

    Dette finnes ikke lengre. Ingen små musikere selger CD'er, fordi de ikke tjener penger på det. De tjener penger på å legge ut skiva si som "Pay what you want". Mange betaler kanskje 1 dollar (eller 1 krone) men det er massevis med folk som betaler 100 kr og mer. Det finnes ingen fortjeneste i CD industrien, ihvertfall ikke for indie artister.

     

    Du kjenner musikkermiljøet veldig godt skjønner jeg...

    Jepp, gjør det. På internet kan du spre sangene dine til tusenvis uten at du i det hele tatt har prøvd, du må bare legge det ut, og la et par høre på det, så spres det videre. Sånt skjer ikke med CD'er. Det finnes ingen indie band som har spilt inn en liten skive i garasjen som ikke høres bra ut som høres av over 20000 mennesker. Det skjer bare ikke. Digitalt ville de fått flere salg av de 20000 enn de kanskje ~40 menneskene de ville klart å selge en CD til.
  8. Hva med de små musikerne som er avhengi av å selge cder og ikke har tid til å vente på intektene som blir spredd utover flere år slik det blir med streaming tjenester osv...

     

    Dette finnes ikke lengre. Ingen små musikere selger CD'er, fordi de ikke tjener penger på det. De tjener penger på å legge ut skiva si som "Pay what you want". Mange betaler kanskje 1 dollar (eller 1 krone) men det er massevis med folk som betaler 100 kr og mer. Det finnes ingen fortjeneste i CD industrien, ihvertfall ikke for indie artister.

  9. Netflix er på vei til Norge, vi må bare klare å vente litt. Jeg ville elsket å kunne betale for siste sesongen av Game of Thrones.

     

    Jeg har hørt HBO er på vei til norge også...? Har Netflix Game of Thrones i sitt utvalg?

    Problemet jeg ser (og grunnen til at jeg foreslår noen å samle alt i én boks/"under ett tak") er at det kan fort bli mange tjenester og addons til min mediesenter-app for å få netflix, hbo, hulu osv osv til å spille på TVen. Hadde de levert det digitalt i et enhetlig format, hadde det vært det aller aller feteste og beste, som DRM-fri MP3 (eller OGG eller ACC eller Flac, alt ettersom hvilket format du foretrekker).

    Helt enig, og ja, HBO er visstnok på vei til Norge det også.
  10. Du snakker om piratkopiering som om det skulle vært tyveri. Dette er helt absurd :p

    Da har jeg et forklaringsproblem, og du har misforstått hva jeg egentlig vil frem til. Jeg skjønner argumentene for at det ikke er det samme som tyveri, for ingen fysiske varer har skiftet eier på noen som helst måte. Men, det er fortsatt ikke lov. :)

    Grunnen til at det ikke er lov er gammel og utdatert. Det var et større problem i gamledager at folk kopierte opp haugevis av CD'er og VHS kasetter og solgte de til folk i nærmiljøet, og da er det absolutt ulovelig, men hadde ikke det vært en del av historien hadde det aldri eksistert en slik lov i dag.
  11. Jeg har et råd, til hvem som helst som vil gjøre noe med dette - Den som gjør med film og TV som Apple har gjort med musikk; Samle ALT under EN butikk, vil ha muligheten til å tjene STORE penger. Om Apple hadde klart å selge abbonnement på TV-serier til 10,- per episode og solgt digitale filmer i 720p-kvalitet for 20,- og 1080p for 30,- hadde jeg løpt og kjøpt en AppleTV med en gang.

    Netflix er på vei til Norge, vi må bare klare å vente litt. Jeg ville elsket å kunne betale for siste sesongen av Game of Thrones.
    • Liker 1
  12. Yada yada. Finnes det ingen gode alternativer blir piratkopiering løsningen. Og sånn har det vært siden 90 tallet med gamlinger i plate/filmbransjen som har akkurat samme holdning som deg : )

     

    Jeg er enig med deg, de må begynne å tenke nytt. De MÅ levere varen på en sånn måte at den blir attraktiv for forbrukerne. MEN, det betyr ikke at vi kan sitter her og rettferdigjøre handlingene våre. Det finnes ingen gode argument for å rettferdiggjøre pirakopiering. :)

    Du snakker om piratkopiering som om det skulle vært tyveri. Dette er helt absurd :p
    • Liker 2
  13. pij, ikke dra det argumentet der. Det funker ikke på meg. Denne diskusjonen og denne problemstillingen har jeg vært en del av siden tidlig 80-tall, så jeg har hørt den regla der før.

     

    Det spiller ingen rolle om utgiveren ikke mister noen fysiske kopier. Poenget er at du ser en film, tv-serie eller hører på musikk du ikke har betalt for å nyte. Du eier INGEN rettigheter, hverken permanente eller midlertidige, til å nyte godt av det materialet du har lastet ned ulovlig.

    Jeg nekter å tro at pirater går til spillutviklere for å klage over ting? Det er vel ingen pirater som hevder de har noen rettigheter over det de driver med, det er jo en av grunnene til at mange pirater kjøper ting de tidligere har piratkopiert.
    • Liker 1
  14. Har du prøvd mekaniske tastaturer og er helt sikker på at du vil ha det?

     

    Jeg føler at jeg ble lovet kjempemye når jeg leste meg opp på mekaniske tastaturer, og bestemte meg for å kjøpe et pent og minimalistisk ett, og landet på SteelSeries 6Gv2. Når jeg fikk tastaturet ble jeg rett og slett skuffet. Det er selvsagt ikke et dårlig tastatur, men jeg ble bare overrasket over hvor lite forskjell det faktisk er fra vanlige tastaturer. Du får ikke trykket inn taster fortere, og det bråker veldig mye mer enn vanlige tastaturer.

     

    Dette er altså bare min erfaring, men jeg hadde ett Razer Tarantula før jeg byttet til mitt SteelSeries tastatur, og jeg scorer lavere på skrivetester nå, selv et halvt år etter at jeg byttet til mitt mekaniske. Jeg bruker fortsatt det mekaniske, siden jeg synes det er bedre med tanke på vekten i keyboardet og det ser utrolig mye penere ut enn mitt gamle, men jeg må fortsatt si at det er veldig bråkete. Det som er irriterende med bråket er at det virker som en så lett ting å løse. Det er 4mm fra knappen i vanlig stilling til den er presset helt ned, og tastetrykket blir sendt etter at du har trykket tasten 2mm ned. Er det ikke da plass til å legge en liten gummiflate på, si den siste millimeteren?

  15. Interessant å se hvor mange som påberoper seg internttfrihet, skriker mot overvåking og overtramp mot privatlivets fred. Hva med å følge lover og regler for distribuering av rettighetsbeskyttet materiale?

     

    Kanskje når det blir tilrettelagt for kjøp over internett og DRMs og annet crap blir fjernet. Riktig nok kommer det mer og mer streamingtjenester o.l nå og da er det fler og fler pirater som blir lovlige. Uansett er internettfrihet en selvfølge. Det kommer alltid til å eksistere pirater men hvis man kommer med gode tilbud og tjenester vil mesteparten faktisk betale.

     

    Lite talentløs uttalelse egentlig. Hvis varen ikke faller i smak eller blir presentert på en måte du liker, så kan du gi faen i å kjøpe den. Finn en annen vare.

     

    ...eller sagt på en annen måte; Om du synes det er for dyrt å fylle bensin til 15,50 per liter, kan du jo stikke av fra regningen neste gang...?

    Det virker ikke som du skjønner en av hovedprinsippene bak fildeling.

     

    Dette er hvordan prosessen fungerer:

     

    1. En person kjøper en vare

    2. Den ene personen deler sin ene vare på nettet

    3. Folk som av forskjellige grunner ikke kan kjøpe varen selv, laster ned varen fra den ene personen.

     

    Utgiveren mister ingen kopier. Det kan overhodet ikke sammenlignes med å stikke fra regningen på en bensinstasjon eller en resturant, siden det ikke påvirker utgiveren i det hele tatt. Du kan kanskje sammenligne det med å gå inn i en tom resturant, sette seg ned ved ett bord og se i veggen i 5 minutter før du går ut igjen.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...