Gå til innhold

Woland

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Woland

  1. Jeg spilte mye når Khitai pakken kom ut, og likte spillet meget godt. Men av en eller annen grunn sluttet jeg. Nå er lysten tilbake igjen!

    Men jeg skulle ønske jeg slo til på tilbudet som var like før jul, der man fikk mount og andre fine "premier" for å komme tilbake til spillet. Noen som veit om Funcom har planer om lignende stunt igjen snart? ;)

     

    Om du kjøper 6 månader game time før slutten av februar, får du 45% rabatt og tiger-mount (awesome mount) + "potion pack". Om du kjøper 2 månader får du 16% rabatt + "potion pack".

  2. Faen for en drittjobb Valve har gjort denne gangen.

     

    Dette DLC`et er fakkings ikke mulig å spille ordentlig. Det er fullt av bugs, og du faller igjennom flere steder det er ikke noe hull eller høyde ned. The Passing var ikke slik, men når de gir ut The Sacrifice, så er det fullt av bugs. Greit at du kan slippe disse problemene hvis du spiller lokalt, men de fleste spiller jo LFD med venner. DETTE ER JÆVELA AMATØRISK GJORT. DLC`et her skulle vært gratis på Live, med tanke på hvor halvgjort dette DLC`et er fra Valve sin side.

     

    Spel på PC, då.

  3. SC2 er hovudsakleg eit multiplayer spel, og det har ein heilt fantastisk multiplayer. Campaign er ein veldig bra gjennomført bonus. Har gjort det på brutal, og det var vanvittig gøy. Anbefaler alle å spele gjennom den på hard eller brutal, det er mykje gøyare enn normal, som er alt for lett.

     

    Ingen tvil frå mi side om at spelet burde fått 10/10. Nesten perfekt multiplayer med ein veldig god singleplayer, og veldig gode custom games for dei som vil det.

  4. Tingen med snus (og røyk og, for den saks skyld) er at man overhodet ikke har noe utbytte av den. Den såkalte "rusen" kommer bare når man først er blitt avhengig, og så endelig få tilfredstilt avhengigheten. Du kjenner ingenting første gang. Alkohol har i alle fall en effekt, og kan brukes uten at man blir avhengig (men drikker man så mye at man blir full, så drikker man for mye)

     

    Korrekt.

     

    Og: http://www.forskning.no/artikler/2005/juli/1120635453.7

  5. Prøvde også først Play versus AI, men har prøvd 2 ganger senere med custom game. har også valgt FFA samt custom og laget 8 forskjellige lag, men får ikke uansett.

     

    Det eg gjorde: Custom Game -> Create Game -> Lava Flow (8 player map) -> Skifta fra 4v4 til FFA -> La til 7 AI som eg satte til Insane -> Satte alle til random rase med 100% handicap.

     

    Det burde fungere for deg og.

  6. Prøvde FFA med 7 insane computers nå. Knuste dei med battlecruisers fra øya. Men eg fekk ikkje achievement. 100% handicap, random rase på alle. Bug?

     

    Edit: Trur eg fann feilen min. Eg spelte på Single Player -> Play versus AI. Trur ein må create custom game og så spele mot 7 insane AI FFA. Skal prøve nå.

     

    Edit 2: Jepp, det fungerte.

  7. Spelet har gått frå genialt til betre.

    De fleste oldschoolers som har spilt siden vanilla vil nok si akkurat det motsatte, at spillet har gått fra bra til ræva.

     

    Sjølvsagt, og det er på grunn av nostalgi.

     

    Edit: Var vekke ei stund og glemte å lese resten av tråden før eg kommenterte, beklager.

  8. Spilt WoW siden beta of frem til WOTLK, spillet har gått fra genialt til ræva.

     

    Før så måtte klassene sammarbeide i dungeons, rogue går å sapper 1,magen polymorpher 1 og hunter trapper en...og en angriper main target og tar dem ut og kontrollerer kampen. Det var taktikk og en måtte kordninere et angrep....team work!

     

    Idag så charger en inn og AOE alt til helvete...det har blitt så latterlig at jeg bare må riste på hode. Nei WoW har gått rett i dass over tiden...sett endel live streams av folk som spillet cataclysm beta og det er ikke så stort å rope hurra over der heller.

     

    Spelet har gått frå genialt til betre. Joda, instances har blitt ganske enkle nå mot slutten av WOTLK, men det er uungåelig når dei skal legga til så mykje nytt content. Nytt content = bedre gear = instances blir enklare og manglar teamwork. Alternativet hadde vore som i pre-tbc, der alt var ganske statisk men det mangla content i store periodar. I raids er det heller ikkje mykje polymorphing ol., men bossfights er ofte genialt konstruert og mykje meir avansert enn CCing av trash packs. Lich King for eksempel er voldsomt komplisert og vanskelig, sjølv med 30% buffen ein får i ICC i dag.

     

    I Cataclysm jobber dei for å fikse det du klager over, forøvrig. Eg har spelt WoW sidan tidlig i beta og eg spelar det fortsatt. Cata ser ekstremt lovandes ut.

  9. Har AOC konto frå før av, og eg har nettopp kjøpt expansion og 30 dagers gametime. Eg kan logga inn og alt slikt heilt fint, men om eg prøver å lage ein Khitan character så står det "You do not have the expansion, you cannot create a character of this race". Nokon andre som har problemet, eller som veit om ein løysning? Såg på funcom sine forum at andre hadde samme problem, men der hadde ingen funne ein løysning.

     

    Betalte med "Click and Buy" greia, og det står payment approved. Under products på account management viser det også at eg har expansion.

     

    Edit: solved.

×
×
  • Opprett ny...