Gå til innhold

jensemann123

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jensemann123

  1. Min liste:

     

    1. Baldur's Gate 2: Shadows of Amn(PC, BioWare, 2000)

    2. Age of Empires 2(PC, Ensemble Studios, 1999)

    3. League of Legends(PC, Riot Games, 2009)

    4. The Elder Scrolls: Oblivion(PC, Bethesda Softworks, 2006)

    5. Guild Wars(PC, ArenaNet, 2005)

    6. DiRT 3(PC, Codemasters, 2011)

    7. Mafia 2(PC, 2K, 2010)

    8. Need for Speed: Hot Pursuit(PC, Criterion Games, 2010)

    9. Terraria(PC, Re-Logic, 2011)

    10. The Elder Scrolls Skyrim(PC, Bethesda Softworks, 2011)

     

    Er så utrolig mange flere, men tror dette er mine top 10.

  2. Spillet er helt fantastisk! Jeg har selv brukt rundt 40 timer fra fredag til i går ettermiddag. Og har hittil fullførte Mainquest storylinen, og ellers bare gått rundt å sett meg rundt, er utrolig imponert over hvor mange gode sidequests spillet har å by på! Noe jeg også synes er kult, er systemet med at hvis man stjeler noe eller dreper noen, kan familiemedlemmer av personen eller personen selv leie inn "Hired Thugs" eller "Assassins" for å hevne seg.

     

    Spillet har mange slike morsomme detaljer som gjør at spillet føles mer levende enn det Oblivion gjorde.

     

    Jeg spiller spillet på PC og har opplevd minimalt med bugs, den eneste store buggen jeg har opplevd er at hvis hvis jeg bruker bue (som jeg har satt på tast 5 som shortcut) og dobbeltrykker på tast 2 hvor jeg har Healing, for å få opp begge hendene med healing, så kommer kun venstre hånd opp, men kan fortsatt trykke på begge musetastene og spellet blir brukt i begge hender.

     

    Har også et problem med at spillet crasher ofte, det skjer noen ganger om dagen. Litt ergelig om jeg har glemt å quicksave innen de siste 10 minuttene :p

  3. Personlig har jeg troen på B2P (Buy to play), som Guild Wars bruker og kommende Guild Wars 2 kommer til bruke. Dette gir deg alt innholdet i spillet, på lik linje som et Singleplayer spill gir det alt innholdet når du kjøper det. Guild Wars har basert seg på å gi ut flere tilleggspakker, som har sikret utgiver inntekter, uten at det svir alt for mye i lommeboka til spilleren.

     

    Jeg personlig, liker ikke F2P spill fordi de aller fleste spillene er "Pay 2 Win", og gir alle de som betaler ALT for store fordeler i forhold til de som spiller gratis. Jeg liker heller ikke måten LOTRO, Everquest 2 og andre høyere budsjettspill har gjort det på, ved å lage restriksjoner på hva spilleren skal få oppleve i spillet, hvor mange karakterer du skal få lage, hvor mye gull du maksimum skal få ha på en karakter til en hver tid, etc.

     

    Månedsbetaling er noe som er døende, men jeg vil si at det faktisk er bedre enn "Pay 2 Win" spillene vi ser alt for mye til idag.

  4. Etter at jeg hadde med pcn min bort og koblet den opp på et annet nettverk vil den ikke koble seg til internett hjemme lenger. Jeg er tilkoblet nettverket, men får ikke koblet på internett. Får bare lokalt, uidentifisert nettverk. Har prøvd de fleste normale ting man kan komme på for å få koblet på igjen. Jeg bruker Windows Vista Home Premium. Tar imot all hjelp og tips.

     

    jens

×
×
  • Opprett ny...