Gå til innhold

HammerBro

Medlemmer
  • Innlegg

    528
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HammerBro

  1. Hvilken kryptering har dere på wifi?

     

    Hvis dere har WEP er det bare å automatisk søke etter aksesspunkt, og skrive inn WEP-nøkkelen.

     

    Nintendo har vært såpass dum at om du har WPA, som er ganske essensielt i dag mtp. hacking og cracking må du kjøpe en "USB wifi-dongle", og lage et "falskt" aksesspunkt som DSi-en kan koble seg til. Nintendo ds støtter med andre ord ikke WPA.

     

    Edit: Leste ikke det med mobilt bredbånd, men tror at den USB wifi-tingen vil fungere. USB Wifi

  2. Det er veldig individuelt hvilken konsoll som passer deg best. Mitt første råd er å se på spillutvalget, og ettersom du er lei av alle ps3 spillene, vil jeg anbefale deg å kjøpe 360. Har har PS3 selv og er storfornøyd med alt fra hardware til spill. Og jeg har ikke 360

     

    Ps3 er en dinousaur

     

    Xbox høres ut som en dinosaur, og om han kjøper slim versjonen av ps3, blir det en veldig liten dinosaur.

  3. Vanlige dødlige må nok oppdatere, ja. Men er du litt god med homebrew og slikt kan du lett installere noen apps som Brick Blocker, evt kjøre spillet gjennom en backup loader. Om du bruker sistnevnte, som muligens kan være noe lavere funksjonalitet på, hopper maskinen rett og slett over hele oppdateringsprosessen.

    Du kan prøve å google litt rundt og se hva du finner. Lykke til :)

     

    Edit: Hovedoppgaven til backup loader er å få maskinen til å spille brente spill, men det er også mulig å bruke den som en vei rundt oppdateringen.

  4. Jeg lastet ikke ned nJoy 0.3 noen plass, jeg fikk det med håndkontrolleren jeg kjøpte (Saitek P3200 RUMBLE, som kostet ca 250kr på gamestop). Når jeg starter et gamecube spill får jeg ikke meldingen: "Can't init PAD plugin", men det får jeg med wii spill, selvom jeg har koblet til wii-remote og alt. For meg funker det å bare trykke "ok".

     

    Hvis du ønsker driverene på cden jeg fikk med kontrolleren, så kan jeg laste de opp. Men tviler på at du får noen spessiell nytte av de ettersom jeg måtte plugge inn kontrolleren for å installere.

×
×
  • Opprett ny...