Gå til innhold

brut

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brut

  1. spille er super bra og det med skuldra er sykt iriterende den første timen så blir du vant til det og syntes det er litt kult , spesielt når du får oppgradet armoren og vil se hvordan duden din ser ut :p

    Det andre som er litt lei er som nevn musa , håper på patch snart :p

    men for all del spill igjenom spille det er veldig bra , bra story også , jeg måtte spille på easy pga av mus lagg men det var vært det , gleder meg til oppfølgeren =)

  2. Jeg vil tro at du har vært uheldig med ditt eksemplar av c702. Jeg har solgt haugevis av denne telefonen, og har faktisk ikke hatt en eneste en inne til service ennå. Det er mer enn jeg kan si om mange andre telefoner. Det virker på symptomene på telefonen din at det er noe feil med firmwaren på telefonen. Dette er forholdsvis enkelt å fikse ved en oppdatering. (Har du gammelt SIM kort? Dette kan i så fall ødelegge FW)

     

    Telefonen har vært inne 1 gang på service. De fant ikke noe feil med den, men de la inn den nyeste firmwaren. Brukte telefonen omtrent i en uke, så var det pån igjen. Det at den lå og lada var nok til å utløse "loopen"

     

    Bruker ihvertfall ett telenor simkort som er litt over 1 år gammelt, selv om jeg har mine tvil om at det er det som er problemet. Det fungerer utmerket på min gode gamle K800..

     

    C702 ser veldig bra ut på papiret, noe som var grunnen til at jeg kjøpte den, men skuffelsen ble veldig stor når jeg først begynte å trykke på den. Telefoner som er trege som sirup er rett og slett ikke min greie (får holde med treg pc)

    Så jeg kan ikke anbefale denne til noen. Rett og slett for dårlig hardware i telefonen..

     

    Må si jeg lurer litt på om du har vert veldig uheldig med den mobilen du har fått der .

    har hatt c702 nå i 6 uker , enda ikke hatt no problemer med telefonen , menyene fungerer raskt , lugger litt når mp3 spilleren er i gang men det er det eneste

    Jeg må si jeg er stor fornøyd med mitt kjøp av c702 , beste SE jeg har hatt på lenge nå

    og for 2700kr er så det bare å kjøre på

  3. Ut fra ditt budsjett og de behovene du har beskrevet ville jeg klart tatt Pentax K200D med på lista. Billedstabilisering i huset er en ting. Da vil du ofte kunne legge stativet igjen hjemme. Greit nok, du får samme fordel med objektiver med IS/VR, men med K200D får du det på all optikk.

     

    Men værtettinga er nok en viktigere faktor. Tanken din om plastpose er forsåvidt grei, men sjansene er store for at det blir i posen når det dukker opp spennende motiver. Hva skal du med et kamera i sekken? Kamera er til for å brukes. Noen ganger er i ruskevær de virkelig spennende motivene dukker opp. Tåkedotter, regndråper¨på trær sov.

     

    K200D er riktignok ikke det raskeste kameraet i markedet. Men det har liten betydning ved naturfoto.

     

    Så hvis du er opptatt av natur er nok K200D for øyeblikket det beste valget innenfor budsjettet.

     

    ja har kommet frem til det jeg også , leste et sted at det er også en av de mere solide.

    men det er jo ingen butikker som selger det av de store kjedene , og er litt skeptisk til å kjøpe det over nett da jeg ikke har prøvd det =)

     

    Det blir en Pentax K200D m/ 18-55mm eller Pentax K200D m/ 18-55mm AL II , den sist nevnte er sånn rundt 500kr dyrere så vurderer den først navnte og ta med forsikring på den så blir prisen sånn rundt 7000kr

  4. Hei!

     

    Du får et Pentax K10D med objektiv til 7500 kroner. Og et minnekort til 200 kroner. Er det helt uaktuelt å bryte budsjettet med 10%? I forhold til de andre kameraene i samme prisklasse, så får du større søker, bildestabilisering, et hus som tåler mer juling og vær. Altså et kamera du slipper å være så j*vla bekymret for når du er ute i naturen.

     

    hvor får man det til 7500 ?

    titta litt på Pentax K200D m/ 18-55mm Pentax K200D

     

    Nikon D60 m/ AF-S DX 18-55mm f/3,5-5,6G VR til ca 5500

    og Nikon D60 m/ AF-S DX ED 18-55mm f/3,5-5,6GII til ca 5000 noen som kan fortelle hva som er å satse på der?

  5. Nå er kameraer som Canon EOS 40D og Nikon D300 mer robuste og avanserte - det er ikke å komme bort ifra. Om du trenger det - det er en annen sak.

     

    Fordelen med kameraer som EOS 450D og Nikon D60 er at de er mer kompakte og lettere - noe som kan være viktig når man skal på tur.

     

    Det mest optimale ut ifra vekt, er nok Olympus E-420 i dobbelt-kit form. Da får du også god optikk til en mye hyggeligere pris enn vi som har vlagt andre merker.

     

    Er du bekymret for om kameraet er tåler regn, så anefaler jeg deg å se på Pentax K200D eller K20D; alternativt Olympus E3 hvis du har god råd. Men skal du ha værtette objektiver også - så må du ut med masse monetas.

     

    Tom

     

    Nei er ikke ute etter 100% vanntatt , da får jeg bare putte det i en av vanntete posene :p

    men det virker som uansett hva jeg går for så vil det funke bra ?

    trur det blir 450 D kit eller 400D kit liker canon :p

    vis det ikker er andre merker der ute som det er vert å titte på ?

  6. takk for raskt svar =)

     

    ja den ligger høyest på liste mi har også prøvd å holde den i btutikken men det var bare noen korte secunder , den satt godt for å si det sånn =)

    skal prøve holde de andre også neste gang jeg skal jobbe i en elektro butikk.

    Det jeg er litt skeptisk på er om de tåler å vere "ute" og ikke går i stykker etter 3 turer

  7. Aldri jeg sier aldri kjøp utstillingsmodell , jeg jobber som vekter på Elkjøp og lefdal butikker i oslo.

    utstillingsmodeller blir så dårlig behandla , tank deg at det sikkert er 500 folk som river, plukker og sliter på det kamera før du kjøper det.

    unger som tar på det , Øst europere som prøver å stjele det , selgere som gir faen , stressa vekter som skrus fast alarmen sikkert 10 ganger om dagen.

    Så klart vis det har ligget i et låst glass skap så er det no helt annet =)

     

    bruk heller 500kr ekstra for en som har ligget i boksen sin urørt :)

  8. Til de som lurer så har jeg faktisk spilt betaen ganske lenge og har faktisk mer grunnlag til å si spillet er kjedelig enn folk flest her. PvP har jeg derimot ikke testet. Du blir lei av å laste ned 10GB patcher annenhver dag etterhvert og bare se at det kommer flere og flere bugs.

     

    Annet enn grafikk så ser jeg ikke hva AoC tilbringer sjangeren i det hele tatt. Du durer rundt og dreper x-antall mobs, samler x-antall bær og tar et og annet storyoppdrag. Når du så slenger på DRØSSEVIS av bugs, usynlige vegger over alt, veldig like skills på de forskjellige classene osv så blir det hele en ganske dårlig suppe.

     

    Jeg viste AoC til en kompis her om dagen og jeg siterer: "HAHA! Er DET age of conan??? Fy faen". Etter en timestid spilling var konklusjonen hans at det var mer alpha enn beta og at kampsystemet ble veldig repetitivt, veldig fort. En annen kompis som kom inn i betaen samtidig som meg og har vært den største forkjemperen i vennegjengen hele veien har nå bestemt seg for at det ikke skal kjøpes.

     

    Dette er min høyst subjektive og empiriske mening så spar dere å prøve bevise at jeg tar feil og at AoC er fantastisk bra og at retail versjonen fikser alt. Har hørt det så mange ganger før.

     

    det er feil.

  9. hei

     

    bestillte måndens pc februar på komplett ( bestile den i februar) , da dem i dag utsatte den igjen til 20.04-2008 ringte jeg dem og ba dem putte pcn et sted sola ikke skinner og avbestile.

     

    så da trenger jeg råd \ tips om en nettbutikk som vil selge varer og hjelp til en bra pc 10.000 - 13.000 klassen , den skal brukes til spill , så en kraftig Prosessorer og 4096MB minne er et minimum

     

    Har titta litt selv

    AMD Phenom 9850 "Black Edition" 2.5GHz, AM2+, firekjernet eller AMD CPU Athlon 64 X2 6400+ Socket AM2

     

    Transcend aXeRam 4GB DDR2 2GB KIT (4x1GB) 1066MHz

     

    SHARKOON SilentStorm 120 600W PSU

     

    GeForce 8800GTS 512MB PCI-E skjermkort

     

    MICROSOFT Windows Vista Home Premium 64-bit

     

    takk for alle svar =)

×
×
  • Opprett ny...