Gå til innhold

Fire^^

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fire^^

  1. hei! kjøpte meg for noen måneder siden en toshiba qosmio x300 ;)

    så en dag jeg våknet hadde datan skrudd seg av å den tar ikke imot strøm...

    har sjekket laderen å det kommer 19volt ut av den så da er det vell ikke laderen? noen som vet hva som er gale? :) å sende den på rep uten garanti å forsikring er vell nesten dyrere enn å kjøpe en ny berbar?

     

    Takker for svar!

  2. problemet ditt fikser netcom på 10 sekunder. Det hender at id-tjeneste faller ut, f.eks om man bytter fra saldobasert abo til vanlig abo, f.eks flexi talk. Ring 05050 for hjelp i morgen tidlig. Eventuelt send pm på netcoms Facebook-side om det ikke haster veeeldig. Litt behandlingstid der vanligvis.

     

    Om noen lurer - javisst. Jobber i Netcom.

    takk! :D byttet faktisk fra yougtalk til flexitalk! :) ringer netcom imorgen :)

  3. Høres litt ut som om du har duplikate nummer på tlf din. har du samme numrene f.eks på sim og i tlf? Vet at tlf før i tiden fikk problemer med å vise navn på innringer når man har 2 oppføringer på de...

    fikk med nytt simkort + ny mobil så hadde ingen nr lagret... står ukjent også når jeg ringer fra hustelefonen å den er ikke lagret på mobilen ;) har bare nummerene til facebook kontaktene mine som ble lagt til automatisk med facebook kontoen min :D

  4. Hei! saken er denne: kjöpte meg ein brukt pc en toshiba qosmio x300. Denne var de vista på men tidligere eiger har installert en cracket versjon av windows 7. er så mye rot på datan da han ikke slettet alt og den henger seg ofte opp... Men det er ingen partisjon å jeg har ingen cd, hvilke muligheter har jeg her?

     

    Takker for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...