Gå til innhold

vexed

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vexed

  1. Er det flere enn meg som opplever ELENDIG batteritid på S6? Ved "normal" bruk uten bluetooth, gps og wifi påskrudd (dvs sjekke IG, facebook, mail, sende et par sms og ringe) går jeg ned til ~50% på en vanlig arbeidsdag/7,5t. Jeg bor/jobber ~500m unna nærmeste basestasjon, så dekning er ikke problemet. 

    Dersom mobilen bare ligger i lomma går den ned til ~80% ila en arbeidsdag. 

     

    "Strømsparemodus" gir meg en time ekstra på beregnet batteribruk, så den er det jo ikke noe poeng å bruke.

     

    Videre blir telefonen ufattelig varm, tør jo nesten ikke å ha den i bukselomma.

  2. Hatt Oneplus nå siden rundt 1 juli, og jeg er ærlig talt ikke fornøyd med telefonen som skal være så forbana bra. Dvs. Operativsystemet er i alle fall fullt av bugs.

     

    Følgende store problemer setter til stadig en stopper for gleden:

    - Kamera klikker titt og ofte (Får opp meldingen "kan ikke koble til kamera"). Det er særs irriterende å måtte restarte telefonen 3-4 ganger i løpet av en snapchat-samtale på grunn av dette...

    -Gps-en er stort sett alltid på bærtur og sjeldent konsis. I en by av normal størrelse, opplever jeg at den sliter med å finne ut hvor den er, og når den først finner posisjon, så ombestemmer den seg ofte..

    -Aux-utgang: opplever ofte at aux-utgangen klikker. Telefonen registrerer ikke at der står i en kabel, og jeg må følgelig restarte på nytt.

    -Telefonfunksjon/mikrofon: Iblant når noen ringer meg eller jeg ringer, så fungerer ikke mikrofon før etter telefonen restartes. Andre ganger så henger telefonen seg opp når jeg ringer og displayet låser seg slik at jeg må soft resette hele telefonen.

     

    Noen andre som sliter med disse problemene? Og har fiks på dem? Det er jo antagelig feil på CM som gjør det, men det er fette irriterende på en telefon som skal være så bra. Rett før jeg går til innkjøp av en s5 istedet..

    • Liker 1
  3. Har OPO 16gb Hvit med CM.

     

    Opplever at det er noen (antageligvis) softwarefeil på denne, særlig med snapchat og kamera. Titt og ofte kutter frontkamera eller bakre kamera og fungere, og kamera applikasjonen eller Snapchat henger seg opp. Må restarte mobilen for å få kamera til å fungere igjen, noe som begynner å bli ganske irriterende...

     

    Noen som opplever lignende eller har løsning på det?

  4. Har svart tennkassett, så må nok gå for resirk. +luftfilter. Har vært så elendig vær de siste dagene her på østlandet, noe som har ført til mye mindre kjøring enn jeg hadde ønsket :(

    Fikk forøvrig levert anlegget idag, på døra og greier, av selveste Techpoint - DET kaller jeg service :D

  5. Da har jeg endelig fått laget en worklogtråd. Tenkte først å fortelle litt om selve bilen, og hvorfor valget falt på den.

     

    Hvorfor?

     

    Hvorfor kjøper en ungdom en gubbebil? Hvorfor ikke? 9-3 med sin 2.0 turbomotor gir mye bil for pengene, og kan, svært rimelig, gi ENDA mer bil for pengene, motormessig. I tillegg er det svært god plass i den, og kjørekomforten er det ingenting å si på! Med automatisk klimaanlegg, gleder jeg meg til en bilferie nedover på kontinentet til sommeren! Prisen, i forhold til hva jeg får for den, er (i mine øyne) ganske utrolig, da bilen er som ny, noe jeg kommer tilbake til nedenfor.

     

    Svarten

     

    En 2001 modell med snaue 58 000 KM bak seg og komplett servicehefte, praktisk talt en ny bil! Bilen har kun hatt en eier, en eldre kar - og standsmessig har jeg tro på at den har blitt behandlet meget pent. Neste service er ved 70.000, og dette er jo en god stund til. Alufelger sommer og vinter, NYE Hakka V-dekke som tåler oppimot 240 Km/t kan være nyttig på Autobahn i sommer. Eneste som er å trekke på felgene, er at de er rustet litt (bilder kommer), så hvis det er mulig å fikse dette, hadde det vært konge! Skal uansett ha nye felger til sommeren, så akkurat der er det ikke noe problem!

     

    Utfordringen

     

    Kan en kar, hvis kunnskaper om motorer og biler generelt er lik 0, klare å få disket opp en skikkelig ungdomssbil ut av en gubbebil? Det gjenstår å se, men dette er også en grunn til at denne tråden ble opprettet, slik at jeg har et sted å spørre dersom det er ting jeg lurer på!

    Det som skal gjøres:

     

     

    - Bilder Kommer -

  6. Når vi er inne på hygiene, så kan jeg ikke beskrive hvor grenseløst det er med folk som på død og liv skal sutte på fingrene sine når de eter, for å tørke bort hva de enn måtte ha der. Herregud det er en grunn til at man fant opp servietter og tørkepapir, hva trodde du de skulle brukes til? Pynt?

     

    Når kjeften atpåtil er det et av de mest bakterierike stedene på kroppen, så frister det ikke fullt så mye å ta en porsjon til, etter at Hr. fingerdeepthroat har klasset på bestikket man lemper maten over på talerkenen med - særlig ikke når han måtte klasse på både ett og to rundstykker før han fant et som passet hans behov...

     

    Same goes for de som nyser i henda, som om det var den naturligste ting, uten å tenke på at det faktisk er en del som tar i dørhåndtaka hver dag - for deretter å brife med "hihi jeg ble bare småforkjøla, mens alle andre ble dausjuke".

     

    Sleeve sneeze mann, sleeve sneeze!

  7. Hei, du skal ikke oprette en tråd i showcase/worklog- delen da? :)

    Vi får se etterhvert da ;)

     

    Ja BBS CH så ut som et veldig godt valg, og hvis det er, som jeg nevnte tidligere, 50% på dekke og felger hos speedparts gjennom STCN, så blir det jo ikke så gæærn pris på dem heller.

     

    Det er forøvrig den vanlige utgaven - Ikke Sport Edition.

     

    EDIT: Miljo: Et slikt et "XF-970" ? Installasjonsanvisning på den og greier, og det så ikke så komplisert ut å montere den.

  8. Med 5000,- til rådighet vil jeg heller anbefale deg å spare pengene til en ferietur fremfor å bruke det på bilstereo, for det er rett og slett så lite at jeg hadde ikke tatt meg bryet å gjøre en oppgradering som blir så minimal..

     

    Bare en CD-spiller koster fort 3-4000,- og da er jo budsjettet borte.

    Nå er det MANGE som mener at dette bare er tull, men så har de neppe hørt musikk gjengitt fra en CD-Spiller i en litt høyere prisklasse enn biltema og europris.

     

    Det viktigste i ett oppsett som skal spille bra er CD-Spiller, 2-kanals forsterker og ett skikkelig komp.sett, det å bruke litt penger på dette kan resultere i at man finner ut at sub ikke var så nødvendig likevel..

    Eventuellt CD-spiller + forsterker til å drive de orginale høyttalerene fremme, kommer litt an på hva som står i den..

     

    Hvor i landet holder du til ?

     

    Holder til på østlandet. Hvor mye mener du jeg bør opp i for å få noe dugende da? Jeg har ikke fast inntekt, og kan derfor ikke legge 20-30k i et anlegg til min første bil, noe du sikkert skjønner.

  9. Takker purity, kommer antagelig ikke til å sette på styling med det første, men det var greit å få forklart åssen det gjøres :) Senking derimot er mer aktuelt, så kommer nok til å ta en nærmere kikk på dette så fort snøen forsvinner.

     

    150 hesters med manuell girkasse ja, stemmer. Hva er egentlig forskjellen på "en som lager syk lyd", og "en som høres godt", om jeg tør spørre? Jeg er ikke ute etter å sprenge trommehinna når jeg slipper gassen hvis det er det du lurer på, men jeg vil ha en ventil som gjengir den karakteristiske "ptsshhh"-lyden godt. Effektanlegg er et luksus jeg må vente med til jeg får skrapt sammen nok penger. dvs, hvor mye koster det for et duganes effektanlegg? Et som gir skikkelig mannesving i kølla når man hører den; men som samtidig ikke får bilen til å låte som en russisk tanks på tomgang.

     

    Angående bilstereo, så hadde jeg håpet at noen kunne hjelpe meg med å finne et greit oppsett. Lønner seg vel nesten å bygge en subkasse selv? Det er noe selv jeg burde klare, selv med karakter 1 på fuglekassa jeg bygde på ungdomsskolen. Ang. dette så har jeg nettopp funnet ut at jeg har mulighet til å overskride anleggsbudsjettet til en viss grad, men dette forutsetter selvfølgelig at det er noe vits i. Jeg er ikke en petimeter som bruker 1000 ekstra bare for en sub som spiller en tone høyere enn andre - if you catch my drift.

     

    Bilder kommer når jeg har henta den :)

  10. Valget falt til slutt på en svart Saab 9-3, 2001 modell, 2.0 turbo, som blir levert til tirsdagen. Synes jeg fikk god pris på den med tanke på at den kun hadde gått 57.000 km med komplett servicehefte :) Forsikringen var ikke gæærn heller. Rundt 7000 med full kasko, 5000 med delkasko.

     

    Uansett, gubbebilen skal fikses opp, og i den sammenheng så har jeg noen spørsmål, skrevet i prioritert rekkefølge, som jeg håper å få svarpå:)

     

    1 - Anlegg

     

    Anlegget som sitter i er originalt, og jeg ønsker noe med mer trøkk i. Siden jeg hører så mye på musikk som jeg gjør har jeg valgt å prioritere dette først. Hører mye på Dubstep, Hip hop (oldskool), House, EDM og Gabber+endel undersjangre under gabber. Med andre ord er det viktig for meg med en stormfulll sub, men jeg skal på samme tid ikke ha et fjortisanlegg med verdens største jævla sub i bagasjerommet, så litt balansegang hadde vært kjekt.

    Prisklasse: 5000-6000. Jeg er klar over at dette kanskje ikke er nok til å få noe som kan sende jorda i bane rundt Jupiter, men det burde være nok til å få litt mer trøkk inn i bildet ihvertfall.

     

    2 - Dumpventil

     

    Har man turbo så må man jo vise det :) Såvidt jeg har fått med meg så må jeg ha en resirkulerende ventil på min modell? Jeg er ikke ute etter noe som fremmer effekten på bilen, kun den umisskjennelige "nnnnnn-ptssshhhh"-lyden.

     

    3 - Felger

     

    Jeg har selvsagt sendt forespørsel om innmelding på STCN, og dette gir så vidt jeg kan se 50% rabatt på dekke og felg hos speedparts. Jeg har kikket litt rundt der, og synes at Mak: Volare, XLR, X-15, Borbet: LS og BBS: CH, CK II ser ganske fete ut - eller er jeg helt på jordet.

     

    Felgene er viktig for meg, men det er en stund igjen av vintersesongen, så har litt tid til å bestemme meg :)

     

    4 - Chipping (hvem så ikke den komme?)

     

    Med litt ekstra innspytt for +\- 50-60 gamp ekstra så er jo dette relativt naturlig, men hvor bør det gjøres? Har sett mange forskjellige priser, og lurer litt på pros & cons rundt disse. Saab4fun tilbyr "omprogrammering" opp til 205 hk for 2500. Maptun og lignende mer kjente firmaer tilbyr 210-220 (?) til en 7500. Er det noen stor forskjell på disse, annet enn effekt?

     

    5 - Senking

     

    Er dette noe enhver idiot kan klare? Eller bør det gjøres på et verksted? Ser vanlige senkesett koster rundt en 4000-5000 noen steder - hvor mange mm bør man gå ned på for å få et tøft utseende? Og hva er disse "Coilover"-greiene? Stillbare senkesett? Hadde kanskje vært kjekt slik at jeg slipper å gjøre om bilen til en snøplog om vinteren.

     

    6 - Styling

     

    Styling har jeg prioritert sist, fordi det for min del ikke er så viktig. Jeg vil heller ha en anonym rask bil enn en som skriker fjortis og NFS: Procrack Streetrace Over 9000, men liten ansikstsendring går jo ann. Hvordan monterer man vanligvis ulike deler? Skrur man dem fast med deler, eller er det en mer karosserivennlig måte å gjøre det på?

  11. Rent utseendemessig så liker jeg veldig godt E30 og E36, eksemplaret av E46 som ble linket til lenger opp applerte også veldig :)

     

    Uten å være for sikker, så er det mulig jeg kan få tak i en 535 (aner ikke årsmodell) en bekjent skal selge, skal høre litt nærmere.

     

    Men er ikke bmw generelt veldig dyrt å forsikre? Hvis vi ser bort i fra det, (ja jeg har lest lenger oppe) er det mye verkstedsbesøk på disse? Hva bør man eventuelt se etter før kjøp?

  12. Skal kjøpe min første bil nå, men er litt usikker. Har tidigere kikket litt på Celica GT-4 Carlos Sainz og ST202, men problemet er at det er litt liten plass i dem, i tillegg så begynner i hvertfall førstnevnte å dra litt på åra.

    Har også kikket litt på A4 og C-klasse, og dette virker litt mer for meg. Virker som at du kan få rimelig spreke A4-er med Quattro i min prisklasse:

    70k-130k. Fant en her om dagen som virka veldig grei, 2.8l A4 Quattro fra 95. Gått lite hadde den gjort og. Problemet er bare at jeg er litt usikker på å kjøpe en så gammel bil. Har ikke fast inntekt, og en slik bil er vel relativt dyrt å få reparert er det ikke det? Er det mye galt med disse bilene? Det her forøvrig her det ligger å trykker, har ikke fast inntekt så trenger derfor noe som holder sammen, men som samtidig er litt sprekt de åra jeg skal ha den. Golf er totalt utelukket, A3 er litt sånn "bob-bob", kommer litt ann på.

     

    Hilfe? :)

  13. Hei, leiter etter en musikkvideo/sang.

     

    Er rimelig sikker på at den er av enten The Prodigy eller Pendulum. Er hovedsaklig musikkvideoen jeg er ute etter, og forsåvidt også den jeg husker noe av.

     

    Filmen er førstepersonsperspektiv(altså vi ser gjennom hans øyne) av en kar som går rundt om kvelden fra fest til fest, han ender opp på en nattklubb hvor han danser litt med ei kjerring før han må gå på dass og ælje. Tror videoen avsluttes med at han enten løper eller havner i slåsskamp, er i hvertfall en slåsskamp inni videoen et eller annet sted.

  14. Hei, jeg er på utkikk etter en Adidas originals Firebird Dark navy/white (også kjent som Dark Navy/Legacy) jakke. De hadde den på footlocker.com i forrige uke, men nå hadde de selvfølgelig ikke varen inne lenger.

     

    Jeg skal IKKE ha den i Indigo/white eller noen annen farge, Dark Navy/white ser slik ut:

    366467.jpeg

     

    Takk, og et lite spørsmål til:

    Åssen ligger prisen på oldskool Ray Ban aviator med gullfarga innfatning og grønne glass?

  15. Rainbow six raven shield er bra, har det, men ikke den typen jeg søker etter, samme med swat 4. Ghost recon(håper ikke du tenker på graw) har jeg også spilt endel tidligere, men det begynner jo å dra litt på åra nå...

    Hvorfor drar jeg ikke bare frem ps2 og gamer Socom II? Jeg kan ikke fordra å vente 3 minutter++ på at et oppdrag/map skal loade, og at når man har brukt 20 minutter på et oppdrag og gjort det helt perfekt så blir det fail i siste sekvensen så man må starte helt på nytt..

  16. Jeg er på utkikk etter gode titler innenfor special forces sjangeren. Helst med et snev av taktisk fremgang. Ikke en gang tenk på R6 Vegas etc, de er litt for hollywoodaktige og beregnet på mainstreamspillere. Jeg tenker på noe alla Socom: Navy seals-spillene til ps2. Relativt åpne baner hvor man måtte tenke taktisk mtp. kamuflasje og taktisk manøvrering av dine lagkamerater. Vet at det er kommet et nytt et til ps3, men er litt usikker på om jeg tar sjansen (venter isåfall til det kommer en utgave med headset). Noen som har noen gode ideer?

    Det for min del likegyldig om det er SEAL, SAS, Spetsnaz eller GSG9 osv. spillet sirkulerer rundt. Det er viktig at det er en god spmode. Online i taktiske spill det blir bare surr.

  17. Hei.

    Jeg er på utkikk etter noen nye artister innen denne sjangeren. Er veldig glad i musikken til CCR og vil gjerne finne noe liknende. Sangene bør være i den stilen som de sangene på K-DST på GTA:SA er i. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den jeg men, tracklisten er iaf slik:

    * Foghat - "Slow Ride"

    * Creedence Clearwater Revival - "Green River"

    * Heart - "Barracuda"

    * Kiss - "Strutter"

    * Toto - "Hold the Line"

    * Rod Stewart - "Young Turks"

    * Tom Petty - "Runnin' Down a Dream"

    * Joe Cocker - "Woman to Woman"

    * Humble Pie - "Get Down to It"

    * Grand Funk Railroad - "Some Kind of Wonderful"

    * Lynyrd Skynyrd - "Free Bird"

    * America - "A Horse With No Name"

    * The Who - "Eminence Front"

    * Boston - "Smokin'"

    * David Bowie - "Somebody Up There Likes Me"

    * Eddie Money - "Two Tickets to Paradise"

    * Billy Idol - "White Wedding"

     

    Jeg ønsker ikke sanger av Deep purple, AC/DC etc, da de faller litt utenfor den typen av Classic rock jeg ønsker. Har hørt litt på noen andre sanger av disse artistene, og kan iaf si at Toto faller ut. Er det noen andre artister som kan ligne på denne stilen av musikk? Evt noen gode sanger av de samme artistene? EVT en nettradio(les:shoutcast) som spiller denne typen musikk.

    Takk :)

×
×
  • Opprett ny...