Gå til innhold

eXtREmeGh0sT

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eXtREmeGh0sT

  1. Ser skoene ekte ut? burde jeg kjøpe?

    Etter min mening ser skoene ekte ut.. Men viss det er snakk om forhåndsbetaling ellernoe må du IKKE kjøpe! Sansynligheten for at den garantien du nevnte over er helt reel er heller liten... Men de så ekte ut på bildene. Viss du er usikker på om det virkelig er han som har tatt bildene kan du be han legge en lapp med navnet ditt på eller noe ved siden av, bare for sikkerhets skyld.

     

    Jeg fekk han til å sette en shampoflaske ved siden av skoa på det første bilde :)

    Men jeg har allerede betalt, men jeg får pengene igjen viss jeg ikke vil ha dem. Skosålen er eneste jeg syns ikke ser normale ut.

  2. Etter min mening ser de ekte ut! Med tanke på flywire trådene, knottsystemet og karbonsålen! Det første bildet er fake tror jeg, men de nye ser veldig ekte ut.

    Det er de samme skoene.. Men jeg kjøper de av en fra Hong Kong, og vant budrunden på E-bay til 750,- kr. Men jeg kan få pengene tilbake viss jeg ville, sa han, men selvsagt vil jeg ha dem visst de viser prov som ekte :)

    post-154330-0-44915500-1296222539_thumb.jpg

  3. Jeg lurer på hvordan jeg kan _sjå_ forskjellen på Mercurial superfly 2 replica og ekte? Noe med sålen? limt på? kan noen gje meg noe tips slik at jeg får han til å ta bilde slik jeg kan sjå om de er ekte? :) Her et ett bilde.

    post-154330-0-38897000-1296040218_thumb.jpg

    Fake

     

    Hvordan vet du det?

    Her er nye bilder:

    post-154330-0-17845200-1296219671_thumb.jpgpost-154330-0-23320300-1296219724_thumb.jpgpost-154330-0-68573500-1296219637_thumb.jpgpost-154330-0-19778500-1296219695_thumb.jpgpost-154330-0-00207500-1296219743_thumb.jpgpost-154330-0-20133800-1296219758_thumb.jpg

  4. Om modemet og ruteren er samme, tviler jeg på..Den svarte boksen som jeg fikk med den stasjonære er vel modemet antar jeg. Den kvite ruteren fikk jeg med da jeg kjøpte laptopen. Det er den bærbare jeg sitter på og har problemer, så da antar jeg at jeg må konfigurere den kvite ruteren da eller noe?

    Ingen kabel, trur jeg.

     

    seriøst, har null peiling.. :hmm: hehe

  5. hei, min NAT type på call of duty mw2 er satt som Strict og da må jeg åpne NAT...

    men hvordan åpner jeg NAT? er n00b i data snakk, så ikke snakk så komplisert takk xD

     

    Windows 7

     

    Speedtouch 546T: er hovedruteren

     

    3Com Router Wireless OfficeConnect Cable/DSL 108 mbps: er ruteren til laptopen

     

     

    help please :thumbdown:

     

    edit: jeg slo inn IP-adressa i nettleseren,og tasta inn noen greier..så kom jeg opp på en side, og det må da vere der en opner NAT'en ?

  6. hei...Har fått ny bærbar pc og har installert steam, cs, cz og cz deleted scenes.

     

    Men da det var ferdig og eg kjørte Steam, kom denne meldinga opp:

     

    Fatal Error: Failed to load platform modules

     

    Eg trykte Ok, og starta spillet og alt virket normalt (det er åpenbart ikkje normalt når det kommer error opp!)

     

    Det var mitt første problem. Det andre som skjedde var at når eg gikk innpå find servers, kom INGEN servere opp. Bortsett fra serverene som var på "friends".

    Ka er grunnen til det ? Skjønner det ikkje, og nei, eg har ikkje tatt på en spesiell instilling når den søker.

     

    Det tredje problemet mitt er at når eg spiller online, lagger eg veldig, eller har høg ping heile tida. Den er rundt 70-80 og over nesten heile tida. Kvifor det ???

     

     

    Håper noken tar seg tid til å hjelpe meg, trenger det virkelig!! :ermm::innocent:

  7. hei, har ett problem. Pc skjermen min er svart, men den starter opp normalt.

    Har ingen aning om ka pcen heiter, men det er vertfall en acer aspire som er kjøpt i 2007 ;)

    Trenger eg nytt skjermkort? og isåfall, mister eg alt som er innpå dataen??

     

    ps: når eg trykker på den gummi tingsen som gjer at skjermen blir svart når eg lukker den sammen, så kommer bildet noken sekunder, men så blir det svart igjen. Har trykt på den en del ganger, men no har det blitt verre og verre, mørkere og mørkere.

     

    håper noken forstår problemet mitt og kan hjelpe meg! i tillegg har eg null peiling om data, så ikkje snakk så komplisert......

  8. takker for svar ;)

     

    Og det med CPU, haha, det seier meg desverre ingenting ;s

    har ingen peiling på data greier...Men har en bærbar pc fra Acer, har ingen aning kva den heiter og sånn. Den er 2007 modell vertfall!

    skal ta en titt på WD TV live mediaspiller :)

     

    og btw, hadde en Nero medieavspiller, den funka veldig bra, men så avinstallerte eg den og klarer ikkje få den tilbake xD

  9. hei, sikkert feil tråd, men eg gir katten i det..

     

    kameraet mitt Sony HDR-SR11E sine .m2ts / avchd format filer kan nesten ikkje spilles på noken medieavspillere eg har.......står på nettet at Cyberlink PowerDVD, VLC og sånn funker, men eg har testa begge, men ingen funker. På VLC er det kun lyden på filen som går, ikkje bildet, det har fryst. Noken som veit noken andre program? kanskje en ny versjon av VLC hadde gjort seg?

     

    uansett, vil ha svar, får det aldri her på forumet!!!!!

  10. hei.. dette er sikkert feil sted å skrive problemet mitt om msn virus, men eg er ikkje kjent her. Noken som veit ka eg kan gjere for å bli kvitt msn virus? kver gang eg snakker med noken på msn, eller første gangen eg sender en link som ingen får, kommer en link som dette opp til den eg snakker med, ikkje meg: "imagehost.net/imfgfg/45357"..det kommer kun opp når eg snakker med folk. 1 gang i kver samtale, ikkje når eg logger av. Noken som har hatt samme problem og kan hjelpe meg? :ermm:

  11. hei.

    er en gutt på 15 år som trener en del på fritida. Trikser med fotball 1-2 timer annakver dag, som betyr at eg hopper og spretter en del.I tillegg spiller eg fotball. Tøyer ikkje så ofte, men er veldig mjuk fordi eg tøya kver dag før for ca 6 måneder sida.

    i dei siste dagane har eg kjent noke på baksida av det høgre låret mitt. Eg kjenner det når eg går vanlig, spiller fotball, trikser og sånn. Når eg løfter opp heile beinet og holder det slapt, føler eg det dunker der den lille skaden er.

    Vil ikkje sei skaden er vond å ha, men veldig irriterande og ekkel å ha. Tar det med ro no for tida.

    kan det vere en strekk bak i låret?

     

    håper at noken tar seg litt tid til å hjelpe meg :)

×
×
  • Opprett ny...