Gå til innhold

HSG300

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HSG300

  1. Hei

     

    Jeg har nå for øyeblikket en HTC Hero som begynner å bli litt for gammel for meg (ganske treg).

    Jeg tenkte å kjøpe meg en ny mobil til ca. 4000-5000kr.

    Jeg har god erfaring med android og liker det veldig godt, men jeg må si at jeg liker iphone også (har en ipod touch, en av de eldre). Har sett på både Samsung GS2, Iphone 4S og HTC sensation XE. Problemet er at jeg ikke klarer å velge mellom disse 3 mobilene. (kom gjerne med andre forslag hvis dere mener det er noen som er bedre.) :)

    Jeg hører litt på musikk, surfer veldig mye, laster ned endel apps og ser litt på filmer og tv-serier.

    Iphone 4S

    + Veldig stilig design og ganske tung, noe som gir følelsen av kvalitet. Samt godt operativ system med masse apps.

    - Syntes skjermen kunne vært litt større, men det er jo så klart en oppgang fra htc hero sine 3.2 tommer. Redd for at det kommer en iphone 5 rett rundt hjørnet!

    Samsung Galaxy S2

    + Har en utrolig skarp og fargerik skjerm. Ekstremt kraft innmat. (Har prøvd den). Den billigste av de 3 mobilene også.

    - Litt plastikk aktig og altfor lett til å føles ut som skikkelig byggekvalitet. Moren min har den også :p

    HTC Sensation XE

    + Stor og flott skjerm, men ikke helt opp til SGS2. Veldig god byggekvalitet og digger designet. Har veldig god erfaring med HTC, og HTC sense. Liker også det at mobilen har en forbedret musikkspiller av dr.beat.

    -Det er fortsatt en veldig kraftig mobil, men den har litt lite internminne syntes jeg. (eller vil jeg legge lite merke til dette?) Samtidig liker jeg å prøve noe nytt. (Har en htc hero fra før).

     

    Trenger hjelp til hvilke mobil jeg bør velge?!?!?

    PS. prisen mellom mobilene spiller ingen rolle, selvom det så klart er et +, men det kommer som siste prioritering i rekkefølgen.

     

    Takker for alle svar :)

  2. Skal ha nytt skjermkort. Tittelen sier det meste.

    Finnes det noen dugelige grafikkort til gaming, selv om jeg har 400w. Vil helst slippe å bytte strømforsyner med det første. Tenkte på 4850 eller 9800gt eller blir 400w for lite da?

    Tenkte på 9600gt hvis de andre grafikkortene krever for mye strøm.

  3. Fikk GH4 super pack til jul. jeg åpnet opp alt så helt greit ut, satte meg ned og skulle begynne å spille da jeg la merke til med en gang at strum baren ikke fungerte å trykke nedover, som jeg foretrekker, men bare oppover. og piltasten ned i hjørnet ville bare styres oppover og til høyre, ville ikke reagere til venstre og nedover. UTROLIG skuffa, med tanke på at jeg tok den rett ut av esken og den ikke funket. :cry:

    (Hadde så klart trommer som også var gøy som fungerte fint).

    Er det noen andre som har det samme problemet, som kanskje har en løsning på problemet eller bør jeg ta den med til platekompaniet å få ny? :nei:

     

    PS: Hvis jeg skal få ny gitar, må jeg ta med hele packen og bytte den, eller trenger jeg bare å ta med gitarren? :hmm:

  4. Hei skaffet meg nettopp denne: http://www.lefdal.com/is-bin/INTERSHOP.enf...h4AAAEOyqE03xii Grunnen kommer av godt tilbud, men det jeg lurte på er hva slags strømforsyning som var i den. Jeg har prøvd å finne det ut, men finner ingen ting. Skulle gjerne visst hvor mange watt

    det er med tanke på hvis jeg skal bytte grafikkort senere.

     

    Håper dere kanskje vet det. Takker for svar på forhånd

  5. Får ca. 6 uker siden leverte jeg inn stasjonæren min som hadde tatt kvelden, ikke peiling på hvorfor. Jeg leverte den inn til lefdal og de sa at det kan ta opp til 3 uker å få den fikset. Etter ca. 5 uker med frustrasjon fikk vi melding om at pcen var ferdig, og jeg gikk bort for å hente den. da jeg skrudde den på når jeg kom hjem la jeg merke til at det ikke var min pc og at den var helt ødelagt den også, så jeg leverte den inn dagen etter, og de sa at jeg skulle komme tilbake om en uke for å da se om de hadde funnet pcen, tydeligvis viste de ikke hvor pcen var. etter en uke altså idag sa de at de enda ikke hadde funnet pcen og at de var på saken. de sa at jeg skal komme tilbake på tirsdag. (trolig får jeg sikkert samme svar som vanlig).

     

    Blir utrolig irritert av dårlig service!! verste jeg noen gang har opplevd. Lefdal er helt forferdelig, og kan bare ikke skjønne hva jeg skal gjøre...

    De sa at jeg skal få en ny pc hvis de ikke finner den, MEN hvor lang tid vil det ta!?!?!?

     

    HATER LEFDAL!!!

  6. Så inne på dell sin hjemmeside å la merke til at de hadde fått inn en stasjonær med core I7, Altså studio xps. Jeg synes dette virker som et veldig godt tilbud! :whistle:

    Men jeg lurer på hva dere tror?

    Jeg synes for eksempel I7 920, 4g trekanals ram DDR3 og 4850, og selvfølgelig et X58 virker utrolig billig til bare 9200kr med vista 64bit.

    Er denne billig eller..?

    http://www1.euro.dell.com/content/products...;l=no&s=dhs

  7. Phenom 1 kan brukes av AM2 og AM2+ kort, mens Phenom 2 (Deneb mm.) kan bare brukes av AM2+ (i tillegg til AM3 selvsagt). Så om ditt hovedkort er AM2+ så kan du kjøpe 9850BE nå, og deretter oppgradere til Deneb når de kommer.

    Takker for svar! Da tar jeg ihvertfall et AMD2+ hovedkort. Men som jeg spurte om i sta. hvordan kan jeg kjøre crysis med phenom 9850, og 4870 på 1680x1050?

×
×
  • Opprett ny...