Gå til innhold

christerjor

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av christerjor

  1. Keeperen er alt for offensiv og for langt ute i feltet. Som regel holder det med en lobb, så blir det mål. På godt og vondt.

     

    Litt seint svar det her men, dette kan du jo styre selv, med mindre du spiller mot computer. Dobbeltap Y/Trekant så står keeper på strek. Men lurte på om det er noen som har noen gode tips og triks? Tenker på free kicks, dribbling og spillet generelt? :)

  2. Kan jo forsåvidt ta mange av originaltitlene til Ratchet & Clank da:

     

    Ratchet & Clank: Going Comando

    Ratchet & Clank: Size Matters

    Ratchet & Clank Future: Tools of destruction

    Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

    Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

     

    :D

     

    Utrolig at det går gjennom sensuren.

  3. Blir gjerne meg jeg også, men eneste kjipe er at jeg ikke har mic :( Men er mer en gjerne villig til å lage en egen char for å spille gjennom hele spillet med noen :)

     

    Foreløpig har jeg bare en hunter i lvl 17 og soldier i 7.

     

    Adder dere :D

  4. Kjempespill sålangt, men føler det er litt "rotete" noen steder, og det irriterer meg grønt at du stort sett bytter automatisk til det nye våpenet du plukker opp. Noen måte å endre dette?

    Har ikke kommet så langt ut i spillet enda, men bare testet ut de forskjellige karakterene. Må si jeg liker Roland best foreløpig, og gleder meg til å komme lenger ut i historien.

     

    Bare å adde meg! :) Gamertag: ChrisChucklhead

  5. Hele tråden var utrolig interessant lesning! Veldig mange gode synsvinkler og tanker om spilldesign her, som jeg følte jeg lærte mye av. Jeg vurderer selv å søke innen spilldesign eller programmering selv, noen som har anbefalinger til skoler å søke?

     

    Jeg har selv søkt meg inn på NITH, basert i Oslo. Tror egentlig de er de eneste som tilbyr så spillrettet utdannelse (?) Besøk dem her.

     

    Der har jeg allerede søkt :) Du har også evt. Noroff i Kristiansand, men dette er en privatskole tror jeg, og har ikke hørt så mye om dem.

     

    Edit: http://noroff.no/ - Skolens hjemmeside.

  6. Jeg har også fått utrolig mye ut av Castle Crashers, aner ikke hvor mange timer jeg har sitti med det. Humoren er genial og karakterene er utrolig morsomme. Skal lete lenge etter et morsommere beat'em up spill tror jeg!

     

    Men er det noen som har anbefalinger til noen morsomme local multiplayer spill? Spiller stort sett bare single player spill, eller som du bare kan spille multiplayer fra en konsoll, og er litt kjipt når kompiser er her! :(

  7. En ny her, mulig at PC nr. 7 ovenifra, Bærbar Asus - F5 Serie - http://www.shg.no/link.asp?goto=infobox&varenr=2104255, hadde hvert noe.

     

    Denne har også fått et par gode tilbakemeldinger i prisguiden. Det er heller ikke integrert skjermkort i denne.

     

    For å være ærlig vet jeg ikke helt hvor gode de forskjellige skjermkortene er, kan hende integrerte passer deg helt fint, men om du skal drive med design som PS og 3D behandling, så er kanskje ikke laptoper til under 5000,- det rette. Jeg kan som sagt ikke så altfor mye om dette, garantert andre her som kan svare sikrere enn meg.

     

    =)

     

    Takker for svar igjen, pcen blir bare noe å bruke fram til jeg kjøper meg Mac i sommer, så det er ikke så farlig. Men som sagt tidligere også, Flash og Dreamweaver er prioritet 1 :)

×
×
  • Opprett ny...