Gå til innhold

Hannor

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hannor

  1. Min S4 sliter....

    Etter anbefalinger kjøpte jeg en S4 i august i fjor - den har store problemer når mottager forholdene blir vanskelige. Å bruke 4g (LTE) er helt håpløst unntatt der det god dekning og sterke signaler.

    Selv med 4g avslått sliter den med å holde forbindelsen under samtaler og mye skurring i lyd under samtaler. Stort forbruk av strøm selv når alt av tjenester er avslått.

     

    Den har vært inne 4 ganger til service for dette - det er skiftet antenner etc. men problemet er framdeles det samme. Er nok en "mandags" tlf jeg har fått og har fått tilsagn om å heve kjøpet.

     

    Har hatt ha en S4 Active som låne tlf - denne har fungert tilfredstillende under vanskelige mottager forhold, men da med 4g avslått.

     

    S4 Active og Note 3 fungerer mye bedre enn S4 og S4+ når mottagerforholdene er vanskelige.

    Forhandleren min kjenner til flere som har samme problem med S4, og har sendt mail til Samsung Norge - svar derfra, etter vel 2 uker, - er at dette er et ukjent problem eller rettere sagt et ikke eksisterende problem.

     

    Litt synd, da jeg liker Samsung sitt oppsett og design, men når Samsung oppfører seg som Apple, er nok dette min siste Samsung mobil.

     

    Sony Z1 og Z1 Compact fungerer forøvrig langt bedrer under vanskelige mottagerforhold enn Samsung sine modeller. (min subjektive erfaring etter å ha teste disse, sammen med Samsung sine modeller S4 - S4+ - S4 Active og Note 3)

  2. Har vanskelige mottagerforhold på kontoret mitt - har fått anledning til å teste ut Samsung S4 Active, Note 3, S4 og S4+ samt Sony Z1 og Z1Compact. - Sony Z1 er den som utvilsomt er den som takler vanskelige forhold best.

     

    Sony Z1 Compact - Samsung S4 Activ og Note 3 takler også vanskelige mottagerforhold, men langt nær så godt som Z1. - Z1 er også den som gir best og klares lyd under vanskelige forhold.

     

    Samsung S4 og S4+ faller helt ut når det gjelder dårlige mottagerforhold - disse buker også lengst til på oppkobling av samtaler.

     

    Har testet på følgende møte:

    Alle tlf har stått på 4g

    Har befunnet meg på samme plass på kontoret.

    Ringt på 3 forskjellig og fått deres vurdering av lyd på samtalen.

    Kjørt en strekning hvor det er plasser med dårlig dekning.

    Dekning hjemme i stua

     

    Z1 var den eneste som viste fulldekning på indikatoren under samtalene.

    Z1 Compact viste 2 streker på indikatoren - god lyd.

    S4 Active - her måtte den settes på 3g for å få god lyd - tendenser til å henge seg etter lange samtaler med bruk av medfølgende ørepropper.

    Note 3 som S4 Active

     

    S4 måtte settes på WCDMA for å kunne koble seg opp - mye skurring under samtalen - stadige avbrudd på samtalen. - Ved oppsett på GSM - problemer med å få kontakt med basestasjom.

    Indikatoren vise 1 strek på 4g og 2 på 3g

     

    S4+ Dårlig lyd på både 4g og 3g - brud i samtalene på 4g

    Viste 2 streker på indikatoren både på 4g og 3g.

     

    Både Z1 og Z1 Compact gav god samtalelyd under kjøreturen.

    S4 Active og Note 3 en del skurring ved kjøring i vanskelige forhold

    S4 og S4+ mistet kontakt med basestasjon under kjøreturen

     

    Hjemme i stua var det Z1 og Z1 Compact som ga best dekning for 4g

     

    Ut fra min lille brukertest falt valget klart på Z1, - da denne vil fungere best til mitt bruk og takler vanskelige forhold best.

     

    Z1 Compact kunne også vært et alternativ, men her er tastaturet for lite, etter min mening, når en bruker tlf til å sende mail og mye sms.

    • Liker 2
  3. har faktisk kjøpt Z1 i dag :)

    Skulle bare se på men ente opp med å kjøpe.

    Fornøyd så lang. framstår som god kvalitet.

    Eneste jeg saver så langt er en enkel knapp for å "drepe" app som står å går, det har lagt inne på note jeg hadde, men går sikkert an å laste ned fra Playstore.

    Greit å ha tilgang så app ikke står å drar unødvendig på batteriet

    Clean Master gjør den jobben.....

  4. Går en til bake til 70 tallet - før pc'en sin tid, startet en opp datamaskinen med en 8" diskett på hele 256kb og lagret data på disketter - Var mulig å få kjøpt harddisk, men disse hadde en pris som gjorde at svært få så seg råd til dette -

     

    Min første pc var på hele 5MHZ med turbo 7,5 Mhz utstyrt med 2 diskettstasjoner 5 1/4" og 3 1/2" monokrom skjern og med MS-Dos 3.01. Stor var overgangen da 286 kom med WIN 3.0. Husker godt da jeg kjøpte min først harddisk på 1Gb - som kostet en formue, lurte bekjente på hva pokker jeg skulle med SÅ stor disk ...... har tatt vare på en harddisk som stod i en server - der er på 20 Mb og veier vel 7,5 kg..... det var tider det..

    Forøvrig var min første minnepinne på hele 128mb - ikke helt billig den heller....

  5. Tja, som reklame har det nok sin funksjon, men personlig ville jeg nok ha lyssatt noe andreledes.

     

    Store deler av modellen forsvinner nesten, lite kontur i jakken, lyset på hendene opplever jeg som uheldig, samme med skinnet på kneet /låret.

     

    Noe jeg imidlertid liker veldig godt er den lille skyggen under hælen på skoen og hvordan du har duset ut nedre del av stolen

     

    Alt i alt har du løst dette oppdraget på en grei måte

  6. Sånn som vi har gjort her inne i flere år kan dere jo gjøre. Da gjør alle det likt.

     

    http://www.diskusjon...owtopic=1365532

     

    Mulig det har fungert greit for dere tidligere, men kanskje på tide å endre på dette?

    Med en egen bildekategori for Digit treff blir det mye mer oversiktlig enn å skrolle nedover i en masse innlegg. Det er også letter å finne tilbake til treffene som har vært, da alle ligger på samme plass.

     

    Støtter forslaget til Janne at en legger til en egen kategori for Digit treff uten begrensninger for antall pr dag/døgn

  7. Tja er ikke det beste bilde jeg har sett nei, vel mye støy. Men ser ut som du har fokus på lyset. Men så er heller ikke objektivet ditt av de skarpeste. Er vel omtrent som du kan forvente med oppsettet ditt.

     

    Prøv med helt manuelle innstillinger, hvor du selv velger blender og lukker og sett iso til 100 / 200 - bruk stativ. prøv også med å sette iso på auto.

     

    Bruker selv for det meste manuelle instillinger - blender, lukker og iso. Har da bedre kontroll. Bruker også ofte manuell fokus for full kontroll, når det er hensiktsmessig.

     

    Skal du får bedre resultat bør du nok i det minste oppgradere objektivet ditt. Kan være stor forskjell fra objektiv til objektiv i denne prisklassen.

     

    Er en del som har fått seg en overraskelse når de har gått over til xxD serien fra xxxD. Men ville nok først og fremst brukt penger på bedre objektiv fram for kamera. Bruker selv objektiver fortrinsvis i L serien, eller Sigma sin DG serie, da disse kan burkes på alle Canon sine kamera.

     

    Et 50mm 1,4 er en god invistering og med stort bruksområde.

  8. Har etter å ha fått advarsel, og slettet innlegg, sett meg mer rundt her på diskusjon.no, - og er litt Har fotografert i en del år - analogt og digitalt. Fikk samme spørsmål da min sønn skulle gifte seg, jeg sa nei. Dette da ett bryllup er en så stor begivenhet, og at dette bør de proffe ta seg av. Har sett litt for mange dårlige bryllupsbilder til at jeg ville påtatt meg ett slikt ansvar. Forhåpentligvis er dette en engangs begivenhet og bilder som de skal se på nor de sitter på aldersheimen, og minrer om den gang da..........

     

    Hvis du påtar deg dette må du planlegge i god tid, og da sammen med brudeparet. Ta bildene i raw. Bruk fast opptikk, og blits som utfyllingslys ute. Rydd omgivelsene, slik at bakgrunnen blir ryddig og pass på at det ikke er noe som "stikker opp" fra hodene eller andre steder. Tenk komposisjon og estetikk.

     

    Ta med deg brudeparet og ta en del prøvebilder slik at du er sikker på resultatet på den store dagen.

     

    Husk at dressen skal være svart og brudekjolen hvit. Er ikke lett med ditt kamera å kunne få fram tegningene i dressen samtidig som du får fram tegningene i brudekjolen. Til det er det nok for lite kontrastomfang i kameraet ditt.

     

    Men uansett lykke til...........

  9. morn

     

    har tatt en del test bilder med eos450d nå, med 18-55mm IS(for å sjekke skarpheten til linsa ved forskjellige blender åpninger) og til min forundring, så kan jeg se støy i mørke partier på inne bilder,tatt under dårlige lysforhold? Er dette normalt eller?

     

    Trodde egentlig bilder tatt med et moderne speilrefleks var helt rene for støy, så lenge man holdt seg ved iso 100-200?

     

    Har du brukt manuelle innstillinger, og på ISO?

  10. Ja. Og det gjorde du også med den andre brukeren din for et par måneder siden, ikkesant? Den gangen uten noen oppfordring fra andre i forkant.

    Hehe - knallbra!

     

    Supert at det slås ned på slikt her på forumet :)

     

     

    Kan ikke se at det å gi positivt omtale for ett firma er galt som svar på ett innlegg. Stemmer at jeg har gitt samme firma god omtale i en annen tråd, men da gav jeg også ett annet firma god omtale.

     

    Vel nok om det - er forøvrig enig i at snikreklame ikke skal tillates, så den saken er grei. Har handlet hos andre som har webshop, med god erfaring, som jeg ikke har problemer med å anbefale, hvis noen skulle spørre om erfaringer med ett bestemt firma. Etter å ha handlet på nettet i siden begynnelsen av 90 tallet har jeg en vis erfaring om hva som er god service

     

    Har etter å ha fått advarsel, og slettet innlegg, sett meg mer rundt her på diskusjon.no, - og er litt forundret over hva som er tillatt av utsagn, bilder etc. og tråder,- uten at jeg vil spesifisere dette nærmere i plenum - da dette er gjort til en "vokter" av diskusjon.no og forventer at dette blir brakt videre og at jeg etter hvert får en tilbakemelding på dette.

     

    Hvis vokterne av diskusjon.no mener at jeg har gått over streken med mine ytringer, forventer jeg en tilbakemelding på dette..... står for mine innlegg som ikke er noen form for reklame, men som egne erfaringer med firmaet som det ble referert til.

     

    Forøvrig synes jeg at før ett innlegg som ikke er av krenkende art, blir slettet, bør brukrern kontaktes, slik at vedkommende har mulighet for å uttale seg. Mitt forhold til de firmaene som jeg har gitt positiv omtale har kun vært ett normalt kundeforhold hvor jeg har betalt en del store lapper til, uten å få annet igjen en enn de produktene jeg har betalt for.

     

    En henvendelse til disse ville kunne bekrefte dette.

     

    Forøvrig har jeg mer sans for ander forum, hvor brukerne står fram med fullt navn, og ikke skjuler seg bak ett nick, men dette er da min mening.

     

    Til slutt, ha en strålende dag, enten du/dere er enig eller uenig med meg.

     

    Hans P

  11. Har ikke lest hele tråden, men at Adam og Eva var de eneste meneskene er vel tvilsomt, siden Kain giftet seg med en hedensk kvinne..... jamfør det gamle testamentet.

     

    Men om en ikke er bokstav tro til hva som står i den "store boka" og sammen ligner skapelses historien med de andre store trosrettningene er det mye sammenfallende. En må også huske at de store trosrettningene kom til i en tid hvor allmenkunskapen var lik 0.

     

    DEt som forundrer meg r at med dagens viten er at utøverne av det store trosrettningene er så ordtro til det skrevne ord, som de er, det gjelder både kristne i forskjellige valører, muslimer, hinduer og budister - verst er det med de konservative muslimene og kristne.

     

    Som humanetiker har jeg stor sans for det "store bud" Du skal elske din neste som deg selv - eller som de fleste humanetikerne sier - du skal ikke gjøre mot din andre, som du ikke vil at andre skal gjøre mot deg selv.

     

    Ha en strålende dag

  12. Sigh. Snikreklame liker vi ikke. Spesiellt når man gjør det så obvious som enkelte gjør det.

     

    Husk at ved registrering på dette forumet har man akseptert at vi kan fakturere forsøk på snikreklame. Ops?

     

    Dette var ikke snikreklame - men min erfaring med fotoexperten og ett konkret svar på ett spørsmål hverken mer eller mindre. Om slike svar ikke kan tillates, burde heller ikke slike spørsmål kunne stilles.

×
×
  • Opprett ny...