Gå til innhold

c-fan

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av c-fan

  1. Har sett litt rundt etter Katamari Damacy til switch, virker som ingen har det til pre-order. Finner ingen spor etter det utenom oppføringer av japansk utgave på ebay. Har nettopp skaffet meg en switch og hadde elsket å ha det spillet på den.. Håper det pluttselig dukker opp.

     

    Ellers er Persona Dancing spillene en must have for min del. Holdt på å importere japansk utgave når det kom, men siden det var sikret en western-release har jeg ventet.

     

    Oh, og Earth Defence Force 5. Ohyeah! Fanstastisk serie. Lurer på om den kommer på PC etterhvert? Jeg er helt elendig med FPS spill på konsoll..

  2. Det historien til c-fan viser er at de også ikke er dumme nok til å gi ut kontodetaljene dine selv om noen skulle få tak i spill samlingen din ;)

     

    Haha, sorry.. Måtte bare kommentere.. "Ikke dumme nok" til å utgi deg varen du har kvitering for syntes jeg er litt banalt.. ;-)

     

    Og det skal nevnes at de fleste av mulighetene for å lagre alternativ info kom lenge etter jeg hadde laget kontoen. Den gang kontoen _kun_ var GFWL og ikke en pakke-løsnings-konto som de er i dag.. Prøv å finn support på m$ sine sider som handler om GFWL, og ikke alle andre tjenester de tilbyr.. ;-)

  3. GFWL: ett sant mareritt..

     

    Du kan registrere konto med hvilken som helst adresse. Du kan ikke koble på direkte med gmail-kontoen din, men du kan lage en ny konto som bruker gmail-adressen.

    Men anbefaler sterkt å bruke en homtail/outlook konto. Dette pga. om du trenger å verifisere ditt eierskap av kontoen virker eneste mulige løsning å reportere inn emner fra mail som ble sendt via kontoen.

     

    Utdyping:

     

    Jeg hadde en GFWL-konto, som aldri var brukt i annen forbindelse (som mail/xbox). Denne var registrert på en ekstern e-post, som etter ett par års tid ikke lenger eksisterer. Når jeg så skulle aktivere ett nytt GFWL-spill på kontoen en dag, hadde de visst problemer med serverene. Så jeg prøvde ett par-tre ganger men fikk bare feilmeldinger. Etter noen timers pause, for å så gi dette ett nytt forsøk hadde M$ stengt kontoen min pga "mistenksom aktivitet". Passordet mitt var blitt annulert, og eneste måten å få nytt passord på var en standard passord-reset-prosess. Ikke før det fant jeg ut av e-mail kontoen jeg brukte ikke lenger fungerte.. Crap, hva gjør jeg nå? Joda, jeg har jo cd-keys til de 25+ spillene registrert på kontoen, så dette kan da ikke være noe problem? 4 månder med mailing frem og tilbake til alle mulighe support-linker på M$ sine sider. (Norske, såvell som amerikanske.) Jeg gav opp.. cd-keys var tydeligvis ikke mulig å bruke som bekreftelse for eierskap av kontoen.. Det eneste de spurte etter gang på gang på gang var e-post emner og/eller xbox-live aktiviteter.. Som jeg oppgav hver eneste gang at kontoen min aldri hadde vært brukt til!

     

    Huffa, måtte bare dele historien når jeg så diskusjonen.. /rantoff

     

    » c-fan «

  4. Jeg er en 16 år gammel gutt og blir tiltrukket av eldre menn. Hvor patetisk er ikke det...

     

     

    Du er ikke alene. :) Send en melding om du vil prate..

     

    Skriver med bruker siden ingen her kjenner meg anyway, og jeg egentlig prøver og få meg selv til å være åpen om det. (Jeg er 23) :p

  5. DJ-ing går rett og slett ikke å gjøre interessant som et spill. En DJ er "aktiv" kun i overgangen(in the mix) mellom sanger, så et gameplay hvor 4/5 av tiden går med til å høre på musikk blir nok en flopp.

     

    Jeg tror nok ikke de vil lage en slik DJ-simulator som du tenker på. Det blir nok mer i stilen DJ MAX/Beatmania/o2jam. Som stor fan av denne type spill er jeg positiv. Hadde ikke oppdaget disse spillene før det ble så og si umulig å skaffe seg en rimelig og grei kontroller, så passer meg perfekt om de koker opp noe nytt. Eneste som bekymrer meg en smule er musikken activision kan finne på 'passer' til et prosjekt som dette.

     

    Guitar Hero bet jeg aldri på. Ikke at jeg hater rock eller noe, men når du er vandt til å spille med 7-8 knapper og ikke bare 5 som GH har er jeg redd jeg ville brent ut spillet litt for fort. Da blir det litt kjipt å ha betalt 1000kr. :p

×
×
  • Opprett ny...