Gå til innhold

Tyralyon

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tyralyon

  1. Alpred93 skrev:

    Det er ingen menneskerett å få spille nintendo spill. Slutt med alt bullshittet om svak maskin og "15 år" bak konkurrentene. Latterlige argumenter om ditt og datt. Det er kriminelt, enkelt å greit. Aksepterer at du gjør noe kriminelt, det er ingen konsekvenser for det.

    99 prosent av alle som piratkopierer gjør det fordi de ikke gidder å betale, jeg gjorde det selv en gang. Slutt å få det til å høres ut som noe annet en det det er.

    Kostelig kommentar. Du beskylder andre for latterlige argumenter, men har tydeligvis ingen kompetanse på det du selv uttaler deg om. Saken handler ikke om piratkopiering, men om emulering. Om 99% av de som bruker Yuzu bruker den til å spille ulovlig tilegnede spill er egentlig helt irrelevant. Man kan ikke straffe utviklerne for at brukerne velger å bruke produktet til noe ulovlig. Det er fullt mulig å spille Switch-spill i Yuzu og være innenfor lovverket - Jeg er selv i den kategorien. Jeg har en Switch hvor jeg kjøper spill, for så å kopiere de til PCen min og spille de der.
    • Liker 1
  2. alike skrev:
    Rettmessig!
    Kan du begrunne den uttalelsen? Kanskje det var lite gjennomtenkt og at du ikke har noe å basere det på, men jeg må si jeg er sjokkert over at Nintendo går til sak på et så, tilsynelatende, syltynt grunnlag. Jeg strever med å forstå at utviklerne av Yuzu har gjort noe ulovlig. Hvorfor går de ikke etter utviklere av f.eks torrent-klienter? Det ville naturligvis vært absurd, men ikke noe mindre enn at de går etter Yuzu, slik jeg ser det.
  3.  

     

    Vi har ingen anelse om ytelsen enda... Ingen har testet kortene.

     

    Vel, et tysk magasin har visstnok det, og Tomb Raider lå mellom 30 og 60 fps i 1080p med en RTX 2080 Ti: http://www.pcgameshardware.de/Grafikkarten-Grafikkarte-97980/Videos/Nvidia-RTX-2080-Ti-Performance-in-Shadow-of-the-Tomb-Raider-1263244/

    Og der fikk du sikkert med deg at det var et uferdig spill, og at spillet vil bli gitt ut uten ray-tracing men komme med en patch senere?

    Det gjorde jeg, men ser ikke helt poenget ditt? At ingen har testet kortene er vel uansett en feil påstand? At vi ikke har noen benchmarks enda er en helt annen sak, men det taler vel ikke akkurat i Nvidias favør det heller...

  4. «Nå kan du spille....» Nei, du kan IKKE det nå. Det er ikke tilgjengelig enda. Og det er enda ikke satt dato for dette.

     

    Som RRhoads skriver så er det tilgjengelig allerede, vet ikke hvorfor du mener det ikke er det.

    Jeg testet dette litt i helga med både mobil og nettbrett og synes det fungerte utmerket. En grunn til å bruke det hjemme er forresten å kunne sitte ute på verandaen i sola og spille, med alt av innstillinger skrudd opp til max og allikevel ha 60 (eller mer) fps :D

  5. Trenger ikke å ha så mye funksjoner for min del. Det enkle er ofte det beste.

    Uansett, poenget var at denne "eksklusive" launcheren er allerede tilgjengelig for alle, selv før pixel har kommet i butikkene.

     

    Nova Launcher er uansett best. Kan velge å ha den så enkel eller avansert som man bare vil. Et par nyttige funksjoner som alle kan like, uansett om man vil ha det enkelt eller avansert, er for eksempel å låse hjemskjermen din, slik at man ikke flytter på ikoner ved et uhell, og backup av layout. Veldig kjekt når man bytter fra én telefon til en annen.

    • Liker 1
  6.  

     

    Skulle ikke 4. oktober være en merkedag som ville bli snakket om i årevis?

     

    Jo, litt uvisst hvorfor, god release, joa, men snakkes om i årevis? Hva?

     

    AtW

    Sikkert Google Assistant.

    Bra produkter, men skjønte heller ikke helt hva som skulle bli snakket om i årevis. Var jo ingenting her ikke alle hadde kjennskap til fra før av, Google Assistant inkludert. Var mye snakk om AI, men det har jo Google vært markedsledende på i flere år og Google Assistant har da vært tilgjengelig en stund allerede.

  7. Så du kan altså låne en telefon i ett år ved å betale halvparten av prisen?

     

    Om du har en telefon i ett år også bytter du; begynner du da på nytt igjen med de 24 månedene eller betaler du i 12 måneder også får du beholde telefonen?

     

    Bytter du etter 12 måneder må du levere inn telefonen og du begynner på ny 24-måneders avtale med den nye telefonen... Som i sin tur kan byttes inn etter 12 måneder, etc etc.
  8. Jeg fikk min ordrebekreftelse 16:38 29.feb, og på mandag den 11.april fikk jeg følgende beskjed:

     

     

    (...) we cannot (at this moment) give any exact estimate of when you can expect to receive it, I would not be surprised if you were to receive an email soon with the tracking reference number for the delivery.

    og

     

     

    (...) from what I can tell, you were one of the faster ones. Check your email the following days, there might be desired email coming soon

     

    Skal jeg purre på dem igjen..?

    Ingen poeng i å stole på det HTC support sier. Spiller ikke så mye rolle når du FIKK ordrebekreftelsen egentlig, når ble den sendt fra HTC er det som teller. Kan se dette på forskjellige måter, avhengig av hva slags mail du har (Gmail: show original).

     

    Ser uansett ut som de kanskje har stoppet utsendelser til Norge for nå, ingen norske som har meldt noe siden mandag tror jeg :(

    Tror kanskje DRI venter på å få papirene i orden... For et totalt inkompetent selskap.

×
×
  • Opprett ny...