Gå til innhold

Marqs

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marqs

  1. Husker at jeg hadde regelmessige anfall av ekstrem nerdrage da jeg spillte mye CS, og da ble det gjerne både banning og boksekamper med CRTn. Det gikk jo stort sett bra foruten at jeg ofte hadde vondt i hånda etter lengre gamingøkter. Litt verre gikk det da jeg fikk meg flatskjerm og måtte finne meg noe nytt å få ut aggresjonen på. Endte med at jeg knuste tastaturet etter at jeg kræsjet på sisterunde i et Flatmania løp. Etter det fant jeg ut jeg måtte roe meg, og nå nøyer jeg meg med litt mumlende banning.

  2. Har tatt opp 2ern igjen litt idag, men synes det/jeg suger like mye som sist gang. Tips til hvordan jeg kan unngå å dø på 3-4 slag? Er inne i den hula med skelettfolk og en spirit av en slayer eller noe. Helt umulig.

     

    Jeg fant et 2-handed sword tidlig i spillet ved å lockpicke en kiste i "vakttårnet" i den første byen. Tror du måtte ha et skillpoint i lockpicking for kunne ta kista, men det er verdt det da dette sverdet eide det meste av fiender jeg møtte i starten.

  3. Etter lang og grundig prosess, der en rekke gode låter ble vurdert, falt valget til slutt på en slager som jeg de fleste har hørt. Som du nevnte i førsteposten så har jeg prøvd å velge en sang som er, la oss si "lett-syngelig". Sangen er Ghostbuster av Ray Parker Jr.

     

    Og seff, Takk for stemmene :p

  4. etter å ha lest en del innlegg i tråden så har jeg forstått det sånn at folk har programmert i forskjellige språk. Vi har brukt java i hele år, men AS, C og VB er blitt nevnt i tråden. Vil ikke dette blir problematisk i forhold til sensuren?

    Tviler egentlig på at alle sensorene har kompetanse nok i alle språkene, noen som vet noe?

  5. Trent Muay Thai i Bergen, men sluttet etter noen måneder. Blir vel å starte opp igjen snarest mulig.

    Hvor kan du trene Muay Thai i Bergen?

    Har vurdert rimelig sterkt å prøve det.

     

    Forøvrig har jeg snart gått på TKD i et år. Så langt har det vært noe av det kuleste jeg har prøvd, spesielt å gå konkurranse.

    Anbefaler alle som har lurt på å begynne med en kampsport, å faktisk gjøre det. Du har ingenting å tape.

  6. Jeg kan matche Wartom hvis Forsaken Bugs teller (burde vel egentlig ikke gjøre det, da det mucho sucko + ikke laget av Piranha):

    (G1: 2, G2: 2, NOTR: 2, G3: 3 , G3 FB: 1)

     

    Hmm... på tide med en ny gjennomspilling av G1/G2 kanskje... Hva er forresten G2 Vanilla?

    G2 Vanilla er Gothic 2 uten NOTR

×
×
  • Opprett ny...