Gå til innhold

Shaka82

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shaka82

  1. De som klager er nok se som hadde piratkopiert selv om filmer kostet 5 kroner.Nei, dette er bare positivt, og utvalget blir sikkert bedre etterhvert. De som er HBO>Netflix er enten hardcore HBO fans eller så vet ikke ikke hvor dårlig utvalg HBO har ifht. Netflix.

     

    HBO har flere av de beste seriene som går for tiden og flere av de beste som er laget. Jeg kommer definnitivt til å ha HBO. Netflix sin avhenger av om en får tiden ned fra tv episodene er live i USA, til de er tilgjengelig her. Er ikke interesert å vente 6 måneder på å se en episede Dexter.

  2. Jeg er mest interesert i TV serier, når jeg såg titlene var jeg passe fornøyd, men blei desverre dypt skuffet når jeg såg hvor mange sesonger som manglet :/

     

    For at jeg skal abbonere på dette bør det ikke ligge for langt etter USA på release dato.

     

    La og merke til at filmtitlene låg langt etter skjema på utgivelse.

     

    Hadde håpet at dette skulle ende min potensiell pirat virksomhet på tv-serier og filmer som Spotify gjorde på musikk. Desverre er det et stykke vei igjenn for det.

  3. CPU Spy har jeg prøvd, og telefonen har i dag vært i deep sleep ca. 60% av tiden. 30% @ 200MHz og de resterende 10% er tilfeldig fordelt over de andre klokkehastighetene...

     

    Er en annen ting jeg har lest at har hjulpet enkelte. Slå av telefonen, ta ut batteriet, sett det inn igjenn og start telefonen, har hendt med enkelte at batteri indikatoren tror batteriet er mindre en det er.

  4. Jeg ser det er mye diskusjon rundt batteritiden her. Til dere som er skeptiske til de som klager, og kanskje tror det skyldes brukerfeil, så kan jeg avkrefte dette. Enkelte enheter har tydeligvis en stor defekt ved batteritiden, mest sannsynlig en software-bug, men det kan jo tenkes at det også er hardware-relatert, selv om jeg personlig heller mer mot førstnevnte. Jeg har flere venner og bekjente som har SGS3, enkelte opplever batteriproblemer, mens enkelte ikke opplever denne defekten. Har over lang tid sammenlignet batteristatistikken mellom enhetene, og ser ingen sammenheng som skulle tilsi at enkelte enheter har elendig batteritid. Jeg er relativt frustrert selv, og min SGS3 (oppdatert til XXLFB, ingen endring i batteritid) er berørt av denne "batteridefekten".

     

    Jeg har prøvd det meste, og eksperimentert i 3 uker nå. Telefonen draines ca. 10% i timen, selv om den kun er i standby og ikke i bruk. Jeg har ingen "ymse" applikasjoner som kjører, all synkronisering er avskrudd, WiFi/BT/GPS og andre "nyttefunksjoner" er avskrudd, med eneste unntak av WiFi som brukes når jeg er hjemme. Ettersom oppdateringen ikke hjalp meg betydelig, ser jeg snart ikke mange andre mulige utveier. Tenkte å prøve en full reset av telefonen for å se om det hjelper.

     

    Legger med mine batteristats for i dag (i dag har den vært ekstremt dårlig, den pleier å være bedre). Fulladet da jeg forlot til jobb ca. kl. 06.45 i morges, og rakk akkurat å plugge den i laderen før den konket da jeg kom hjem ca. kl. 15.10. WiFi har vært avskrudd i hele dag. Pakkedata og 3G er (selvsagt) på hele tiden.

     

    Noen som har noen tips til hva som kan prøves videre i jakten på skikkelig batteritid?

     

    Last ned en app som heter CPU Spy. Der kan du se om den går i "Deep Sleep" eller ikke når den er i dvale. Min gjorde ikke det, og nå har jeg fått den til å gå i "Deep Sleep" igjenn og bateritiden er mangedoblet.

     

    Har lest litt og det ser ut som at det er noe med ICS som gjør det. Veldig mange får det fikset med å lade den og unlocke screenen før de tar ut ledningen. Bare for å være sikker så restartet jeg telefonen og endret i wifi settingen at Wifi skulle slå seg av under hvilemodus. Har satt Wifi endringen tilbake nå.

  5. Noe har definnitivt endret batteri kapasiteten etter siste oppdatering. Hva som gjør det er jeg ikke sikker på, om det er en endring i settingsene eller hva. Mobilen har gått fra å vare 4-5 dager med lite bruk til under et døgn. La meg i går med fullt batteri, når jeg sjekket det en time eller to etter jeg hadde stått opp var det på 45%. Noen ting jeg har registrert er at telefonen ikke går i "Deep Sleep". I wifi settings så er den satt til "alltid" på under hvilemodus. Innstallerte en batteri app, og i den så var batteriet registrert som 1500 mah, kunne endre det i en kalibrering og satt den til 2100 mah. Ikke sikker på åssen de tingene der var før updaten. Har lest at andre har hatt feil anvisning på batteri kapasiteten og, de fikset det med å ta av telefonen og tok batteriet ut og satte det inn igjenn. Håper jeg finner ut av det, for samenlignet med mine tidligere telefoner var batteritiden skikkelig bra, men nå er den blitt veldig dårlig.

     

    Tja du mener du har gått fra en unormal telefon til en helt normal?

     

    "Alle" andre har nemlig en telefon som varer litt under ett døgn.

     

    Hva heter batteri app'n ?

     

    Vel normal telefon går ikke fra 100% til 45% når du sover.

    Batteri appen jeg bruker er Battery Monitor (Battery Monitor Widget i play store). Bruker CPU spy til å se hvilken moduser den er i.

     

    Har fått den til å gå i "deep sleep" modus nå, da varte den fra 100% til 97% fra jeg la meg til et par timer etter jeg hadde stått opp, så får håpe den er ok igjenn nå.

    Så etter updaten er det ett eller annet som har gjort at den ikke gikk i deep sleep modus lenger, lå og gikk med 200 Mhz istedenfor å gå i "deep sleep".

  6. Noe har definnitivt endret batteri kapasiteten etter siste oppdatering. Hva som gjør det er jeg ikke sikker på, om det er en endring i settingsene eller hva.

     

    Mobilen har gått fra å vare 4-5 dager med lite bruk til under et døgn. La meg i går med fullt batteri, når jeg sjekket det en time eller to etter jeg hadde stått opp var det på 45%.

     

    Noen ting jeg har registrert er at telefonen ikke går i "Deep Sleep". I wifi settings så er den satt til "alltid" på under hvilemodus.

    Innstallerte en batteri app, og i den så var batteriet registrert som 1500 mah, kunne endre det i en kalibrering og satt den til 2100 mah.

    Ikke sikker på åssen de tingene der var før updaten.

     

    Har lest at andre har hatt feil anvisning på batteri kapasiteten og, de fikset det med å ta av telefonen og tok batteriet ut og satte det inn igjenn.

     

    Håper jeg finner ut av det, for samenlignet med mine tidligere telefoner var batteritiden skikkelig bra, men nå er den blitt veldig dårlig.

  7. Jeg har to problemer nå med denne.

    Problem 1 er at med noen videoformat spessielt i 1080p så klarer den ikke å overføre signalet skikkelig via hdmi til TVen. Deler av bildet er der med store deler blir til "snø". Kan endre til software deoder, men da er problemet at bildefrekvensen blir dårlig og lyden hengende etter av og til.

     

    Problem 2 gjelder subtitles. Når jeg finner videoer som spiller fint it HW decoding så vises ikke underteksten på tv skjermen. Den vises bare på Transformer Primen.

     

    Har prøvd med en hel haug avspillere. MX, Dice og BS er alle prøvd med den innebygde.

     

    Noen som har samme problem? Eller noen andre spillere jeg kan bruke?

  8. Får dere til å lagre offline spillelister? Hos meg klikker appen når jeg synkroniserer.

     

    Etter at jeg prøvde å få spillelisten min i offline modus, så er spotifyen min stuck i offline modus. Eneste måte å fikse det på er å fjerme spotify og innstalere den på nytt og prøve å laste inn spillelisten på nytt :/

  9. Har forhåndsbesstilt en nå. Blir min første nettbrett. Sittet på gjerdet en stund, apple produkter med deres restriksjoner passer ikke meg og galaxy sin har virket for "svak". Men når jeg hørte om Transformer Prime så følte jeg det var på tide med et innkjøp.

    Har lagt til merke at en ny og "bedre" versjon skal komme av Transformer Prime. Men skeptisk til høyere oppløsning osv uten oppjustering av processor ect. fører så mye godt med seg.

  10. Ingen vits med noen fanboy kriger. Apple produkter er ikke for alle, og for noen eller mange er det himmelen. For mitt bruk så funker det ikke, jeg benytter meg av for mange forskjellige formater med video avspilling, og annen type software enn apple begrenser meg til.

    Det er med gode grunner de har diverse begrensninger på software og filformater, og det er for at det skal virke.

     

    For mangen andre er apple et mye bedre alternativ enn det meste annet.

    Synes selv at det er rart at ikke smart tv'er har kommet lenger, håper apple's inntog kan skyte fart på det.

  11. Skal en sammenligne streamimgtjenester med noe når det gjelder inntjening, så er ikke digitalt salg, cd'er, kasetter eller LP'er det rette. Samenligningen bør være opp mot andre "streaming" tjenester som radio ect. Tipper en får ca det samme eller mer pr lytter på spotify en for eksempel radio.

     

    Viss for eksempel tjenester som spotify forsvinner, eller blir for dårlig, så går nok piratkopiering opp igjenn. Selv så har jeg ikke piratkopiert en eneste låt siden jeg startet å abbonere på spotify, men før, så lastet jeg ned enkelte låter og album. Det startet allerede med Napster. Bruken av de piatlåtene var istedenfor å lytte til radio med musikk jeg ikke liker.

    • Liker 1
  12. Jeg har ikke brydd meg så mye om diskusjonen om online DRM eller ikke før, men har desverre hatt for mange dårlige opplevelser med det med nyere titler at jeg vil prøver å unngå å kjøpe titler med online DRM i fremtiden. Har ingenting imot at validering av spillet trengs av en eller annen form, men desverre så fører denne type DRM som ubisoft og andre bruker til en del uheldige hendelser.

     

    Nedgangen av piratkopiering har heller ikke noe med DRM teknologien deres å gjøre, det kan en nok heller takke digital distrubisjon for.

×
×
  • Opprett ny...