Gå til innhold

panna37

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av panna37

  1. Har et problem med xps m1330. Det gjelder kobling av den bærbare til stereoanlegget. Jeg får en slags suselyd på høytalerene som ikke går bort. Akkurat som om det er det trådløse nettverket som forstyrrer, men det hjelper ikke når jeg slår av det trådløse nettverket..

     

    Det kan skyldes en jordsløyfe. Er susingen der når maskinen kjøres på batteri?

     

    Jøss, der traff du blink! :-) Susinga forsvant med en gang jeg røkka ut strømledninga. Hvordan kan jeg bli kvitt denne jordsløyfen?

  2. Har et problem med xps m1330. Det gjelder kobling av den bærbare til stereoanlegget. Jeg får en slags suselyd på høytalerene som ikke går bort. Akkurat som om det er det trådløse nettverket som forstyrrer, men det hjelper ikke når jeg slår av det trådløse nettverket..

     

    Har koblet slik:

     

    Fra audioconnectoren (har prøvd begge utgangene) og til stereoanlegget med en vanlig phono-plug ( http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=20187078 )

     

     

    Har også prøvd slik:

     

    Fra bærbar til flatskjerm med HDMI. Fra phonoplugger ( http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=20791918 ) på flatskjermen til stereoanlegget.

     

    Får susing med begge måtene.

     

    Noen som aner åssen man blir kvitt disse suselydene? Er jo fryktelig irriterende. Noen ganger blir det også en slags hakking på lyden, selv når jeg kjører musikken rett fra harddisken (skulle tro jeg kjørte fra et nettverk, og det derfor ble litt hakking...)

  3. må jo legge til at siden det ikke går å bruke GH3-gitaren, så kan man altså ikke spille 4 spillere sammen. Utrolig kjipt, og de har heller ikke begynt å selge enkle gitarer i usa!! Så skal man være 4 spillere må man enten kjøpe 2 special edition-pakker, eller kjøpe til xbox. Der funker det visstnok.

  4. Shit så dyrt? Dyrere en for eks CDON jo. (Nå får du spillet før hvertfall)

     

    jeg betalte 1700kr for rock band til ps3 på ebay. Slapp å betale toll, vet ikke hvorfor..

     

    Men også jeg var skuffet da den tråløse gitaren som jeg hadde fra før til GH3 ikke funka. Den funker kun til å styre volumet etc på mikrofonen

     

    Noe annet jeg er skuffa over er at jeg ikke kan laste ned alle de ekstra sangene fra playstation store i usa. Jeg må visstnok ha en amerikansk konto, og sikkert et amerikansk visa-kort. Noen som har peiling på åssen man skal laste ned disse sangene? må jo bare ha justice for all...!!

     

    Ellers er spillet helt konge!

×
×
  • Opprett ny...