Gå til innhold

Pinup

Medlemmer
  • Innlegg

    648
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pinup

  1. altså.. jeg er forsåvidt enig med deg, men er du en taper om du er avisbud f.eks? det blir ikke akkurat sett på som en god jobb.

    om den kvinnen eller mannen trives med å være avisbud, vil jeg si at det er en vinner.

    kommer jo selvfølgelig ann på hva du mener med en god jobb. trivsel eller penger.

    Skal du bli avisbud så trenger du for faen ikke ta opp plass på VGS bare for å være et irritasjonsmoment. Det er det som gjør personen til en taper.

  2. Når man bestiller fra Asos, er det DHL som leverer? (Tok vanlig sending, ikke express.) Fatter ikke helt når det skal komme, og når jeg "tracker" på Asos står det "Your parcel has been held and a new delivery date needs to be (re)scheduled." Må jeg ringe DHL og be de komme når jeg vet jeg er hjemme?

     

    Posten med mindre du har valgt express er jeg ganske sikker på.

    Hvis ikke de har endret på det i det siste.

    For den meldingen så hørtes det jo nesten sånn ut, men somregel får man da ihvertfall en telefon om å avtale tid eller en lapp om at du ikke var hjemme? :hmm:

    De ringte idag, men det var den fjerde gangen det kom opp dette med at den har blitt "held", og jeg rakk såklart ikke å ta den. Men får ringe i morgen! (Trodde også den skulle dukke opp på postkontoret, men..)

  3. Når man bestiller fra Asos, er det DHL som leverer? (Tok vanlig sending, ikke express.) Fatter ikke helt når det skal komme, og når jeg "tracker" på Asos står det "Your parcel has been held and a new delivery date needs to be (re)scheduled." Må jeg ringe DHL og be de komme når jeg vet jeg er hjemme?

  4. Den øverste jenta, (i rødt), er ikke bare tynn. Hun ser ut som en uferdig jentunge, med guttehofter. Ikke mye å vise frem. :( Den andre har tross alt former, men hun er nok ganske tynn hun også. Er det ei 45 kilos?

    Aner ikke vekten, men de ser rimelig bra ut etter min mening. Hun siste er en anerkjent Victorias Secret modell, hun øverste er kona til Peter Crouch.

  5. Sangene går døgnet rundt, antrekk er klart og jeg klarer ikke vente med å stå og flashe tatoveringen i håp om at de kanskje får et miniglimt. (Selv om jeg tviler, "what if i say i will never surrender?" står med liten trykkskrift under kragebeinet, ikke den største du får tak i akkurat.)

    • Liker 1
  6. Pinup: Jeg er så enig! Hva faen er vitsen med å kjøre forbi og spille drittmusikk for hele nabolaget? :hrm:

    Fordi de er så sykt kule i de stygge, senkede bilene sine.

     

    Nellyy: Det har vel lite med artisten, men mer med sjangeren å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...