Gå til innhold

Snuskebassen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snuskebassen

  1. Mastrubering

    Når det gjelder mastrubering er det jo en del forskjellige myter ute og går

    En av disse mytene er at det heter mastrubering. Det heter masturbering/masturbasjon.
    Anal sex?

    For de fleste mannfolk samt meg selv er jo anal sex det som "frister" mest. Antakelig mest av nysgjerrighet, samt at det naturligvis er et trangere hull.

    1) Det heter Analsex, i ett ord.

    2) At analsex er det som frister mest blandt menn flest tror jeg er regelrett feil. Det er hvertfall ikke slik for meg eller noen i min omgangskrets og andre jeg prater med. Noen/en del kan nok synes det virker spennende, men at det er sexformen de foretrekker tror jeg gjelder veldig få. Samtidig er det mange som ikke kan tenke seg å putte den i toern i det hele tatt.

     

    Takk toth for at du tok deg tid til å kommentere, synd du liker å bruke tiden din på å la deg selv irritere over bagateller, samt å irritere andre med din konklusjon.

  2. Den ene testiklen produserer sperm, den andre testosteron.

    Dette bør du nok lære litt mer om eller ihvertfall følge mer med på skolen. Det er ikke noen forskjell på testiklene.

     

    Ettersom de fleste er veldig, veldig skeptiske på anal sex, noe som er naturlig.

    Har aldri hatt noe problem med å få med jenter på dette. Men det er kanskje ikke noe man foreslår på første date akkurat :)

     

    Om man mastruberer og holder seg før utløsning, og fortsetter med mastrubering og holder seg før utløsning om og om igjen lenge, la oss si i en time - vil dette føre til større spermutløsning enn om man hadde kommet kjapt etter 10-20 minutter?

     

    Prøv. Det tar deg en time ;)

     

    Rettet på det meste sperm/testosteron produksjon nå, surra nok litt der, skulle vel heller skrevet at testiklene produserte to forskjellige ting.. ;P Heldig du er som lett får med damene på anal sex da.. ;P Og har prøvd, lengre enn en time, men har aldri tenkt over spermkvantitet før nå egentlig, bare nytelse, og på den siden vet jeg det har noe å si.

  3. Først og fremst er dette en seriøs post, og jeg vil ikke ha svar fra useriøse småunger o.l. Om det er postet lignende tråder tidligere, beklages det på forhånd.

     

    Økt prestasjon og utholdenhet?

    Er det noen som har gode råd for økt prestasjon osv. under seksuell aktivitet? F.eks. tantrisk meditasjon o.l., er dette teknikker som faktisk funker og er mulig å bruke til å oppnå maksimal nytelse samt lengre utholdenhet før eventuell ejakulasjon?

     

    Å mastrubere til nesten utløsning, holde seg og vente litt, fortsette, holde seg og vente litt osv. over lengre tid, vil praktisering og tilvenning av dette føre til økt prestasjon og utholdenhet under sex?

     

    Mastrubering

    Når det gjelder mastrubering er det jo en del forskjellige myter ute og går, men stemmer det at desto oftere én mastruberer desto lengre utholdenhet oppbygges det? Selvfølgelig er jo svaret ja her ettersom man vil utholde lengre fordi man venner seg til følelser osv., men rent fysisk, har det noe å si? Tilbake til det å mastrubere. Har det på noen måte noe å si for spermproduksjon og spermkvalitet om man mastruberer ofte? Da snakker vi oftere enn en gang om dagen, hver dag.

     

    Testikler og sperm

    Testiklene produserer sperm og testosteron hormoner; finnes det muligheter for å øke testosteron produksjonen på en naturlig måte (altså uten medikamenter og dop), har testosteronproduksjonen f.eks. noe med spermproduksjonen å gjøre? F.eks. jo ofte du mastruberer og tømmer spermlageret, så blander det seg inn testosteronhormoner eller noe osv., eller er jeg helt på villspor her nå?

     

    Er det muligheter/teknikker for å øke kvantitet på spermproduksjonen? Eller er det forskjellig fra person til person og permanent så sant man ikke påføres sykdom/lidelse av noe slag? Om man mastruberer og holder seg før utløsning, og fortsetter med mastrubering og holder seg før utløsning om og om igjen lenge, la oss si i en time - vil dette føre til større spermutløsning enn om man hadde kommet kjapt etter 10-20 minutter?

     

    Det å ta på, "klemme", rulle osv. på testikler under mastrubering eller sex/oralsex (da ofte gjort av dama), øker dette nytelse, utløsning (kvantitet, kvalitet.. whatever) eller noe annen form for nyttig funksjon?

     

    Anal sex?

    For de fleste mannfolk samt meg selv er jo anal sex det som "frister" mest. Antakelig mest av nysgjerrighet, samt at det naturligvis er et trangere hull.

     

    Mitt spørsmål er vel egentlig mest rettet til damene, eventuelt menn som erfart dette. Er det måter å få med dama på dette? Ettersom de fleste er veldig, veldig skeptiske på anal sex, noe som er naturlig. Eller er det bare å forklare hva som vil skje osv. til dama dersom hun selv er uviten, være rolig og mest av alt forsikre henne om at hun selv er i kontroll over situasjonen og kan stoppe det når som helst. Samt å forsikre henne om at man går frem sakte. Alt dette er jo naturlige og gitte ting, men finnes noen triks som gjør at damene blir litt mer entusiastiske til det hele? ;P

     

    Størrelse på penis

    La oss starte med sistnevnte del, anal sex. Jeg lurer rett og slett på om mitt utstyr er passende for slik sex. Har en penis på usle 5-7 cm i ueregert tilstand, noe som jeg egentlig er veldig komfortabel med ettersom det da er mindre som syns gjennom eventuelle joggebukser etc som kan være lite passende, samt så er det ikke så mye som dingler frem og tilbake når man er i aktivitet, eneste problem e første inntrykket av den om noen ser den uerigert. I erigert tilstand derimot er min penis på ca 20cm, 19-21 cm og passelig tykk, et rimelig godt håndtak for å si det slik. Har fått forskjellige tilbakemeldinger på størrelsen, inkludert tilbakemeldinger om at den er "litt for stor". Dette er da oralsex og vanlig sex, hvordan er da størrelsen under anal sex? Blir det for stort, og vil det gjøre for vondt for jenta?

     

     

     

     

    De to siste delene var da mest hintet til jenter om det er noen av dere som kunne tenke dere å gi meg et ærlig svar, både på dette med anal sex og da størrelse på penis, særlig under anal sex. Har ingenting i mot meldinger fra menn heller, men føler bare det er viktig å prøve å få noen jenters synspunkter på dette ettersom jeg ikke har planer om å stikke kølla mi i mannfolk, men i damene. ;P

     

    EDIT: Ettersom det er en del som lurer på alderen til den som spør spørsmål i de andre trådene her så er alderen min 18 år, snart 19.

  4. Har nå sett igjennom alle bildene og min konklusjon er at mesteparten av puppene som er blitt postet her er enten uekte eller altfor små om de er naturlige etter personlig mening. Er selv sterk supporter av en passelig håndfull med naturlig pæreformet bryst med akkurat passe lange brystvorter som verken er for korte eller lange.

     

    Shark sin post -- Veldig bra pupper!

    Equilibrium sin post -- Ganske bra pupper!

    Skorpio sin post -- Bra form og størrelse, men ellers litt for kjedelige pupper av Alison Angel.

    pax1 sin post -- Ganske bra, men usikker på om de er naturlige.

    xerxess sin post -- Det er Elin Grindemyr, og nei de er nok ikke ekte. Er etter min mening også altfor store, men ellers veldig fin jente.

    SnusHanen sin post -- Ganske bra pupper, men litt usikker på om de er naturlige.

    Den diskuterte dama som ser bra ut foran men ellers et monster -- Dama ser jo grusom ut, og puppene er jo på ingen måte bra. De ser ut som to avokadoer, noen sykt store noen som peker rett ut. Uff!

    Penis Trygve sin post -- Om disse er ekte eller ikke er litt usikkert, men ser uansett bra ut samt veldig bra bilde, en av de beste i denne tråden.

    runarbs sin post -- Dette er vel Carmella DeCesare, italiensk softcore/semi-hardcore modell. Ganske bra.

    Karen McDougel -- Dette bildet var vel litt for retusjert kanskje? ;P

    Emilie jenta -- Puppene vet jeg ikke, ser lovende ut, men denne Emilie jenta er uten tvil utrolig pen. Ligner nokså mye på Eva Longoria igrunn.

     

    Vinneren av alle bildene i tråden selv om de kan være litt store av det naturlige er:

    Anarkist sin post -- Kelly Brook har uten tvil bra bryster! ;P

×
×
  • Opprett ny...