Gå til innhold

epiphany05

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av epiphany05

  1. jeg vet lite om asbergers

    alt jeg vet om risperdone er at det blir brukt i forhold til bipolare lidelser (depresjon) og at man helst ikke skal bruke det med enkelte medisiner.

     

    jeg synes definitivt du skal kontakte en annen lege om du føler at tablettene kan ha noe å si på det mentale, uansett hva eller hvorfor. Be de informere deg om hvorfor de sier du har asbergers, og hva det er med det som gjelder deg.

     

    Spør omså på www.lommelegen.no

  2. det er ikke bare designet som appellerer for jenter.. men må da si at det ikke finnes noe finere datamaskin enn en mac.. er jo meget enkelt om man først blir vant med det også da, mye mindre å sette seg inn i enn på pc,. (selve maskina, ikke programmer og slikt)

     

    da jeg skulle få internett-tilgang på hybelen dro jeg og en venninne på data-kontoret på universitet, hun har pc og fikk den største blokka med veiviser for hvordan det skulle gjøres. Jeg, med mac, fikk 1 A4 ark, vips, ferdig.

  3. havregrøt,egg, tunfisk,banan,nøtter,rosiner...

     

    kjappe karbohydrater i løpet av en halv time etter trening.

    egentlig kan man bare spise et lite måltid (sunt...)

     

    proteinshake (protenic) - men det går helt ann på hva og hvor mye du trener.. må være over lengere perioder ville jeg sagt, siden det er såpass stor saltmengde i mange av protienshakene... Forsåvidt kan du egentlig bare vente med det..

    det får du kjøpt på helt vanlige sportsbutikker

  4. for utholdenhet funker kondisjonstrening. Kanskje greit å begynne helt enkelt når du blir sliten etter 2 min;)

    sykling er en lett måte å få bedre kondisjon, spinning er ikke så skummelt som det ser ut! :p og du kan stort sett selv regulere styrke og hastighet i en spinningstime.

     

    boksing (kickboksing, aerobicboksing) er fantastisk. Styrke og utholdenhet!

  5. jeg har d80 selv, mest for at jeg ikke kan så mye om speilrefleks fra før av og prøver meg fram litt før jeg går til innkjøp av noe proft.

    Den har enkel meny og veileding, det er vel det eneste.. men pappa har noe som ligger på d300 nivået, og den er mye bedre!

     

    batteritid har jeg ikke tenkt over engang, brukt kameraet sammenhengende daglig i en ukes tid, uten at jeg måtte lade batteriet.

     

    Om du kjøper og noe begynner å fuske, linsa knirker eller blitzen ikke går opp, ikke nøl med å sende den inn til reperasjon. Har nå sendt inn mitt kamera for 3. gang.

     

    Er litt usikker om jeg heller ville anbefalt canon om du først skal gå opp i den prisklassen. er vanskelig meny, men sånt lærer man seg jo.

  6. sukk.. ja billig, vanskelig. Er en liten frisørsalong i enden av gågata i Tromsø (drop-in), når man kommer til veikrysset ved verdensteateret er det en frisørsalong opp gata til venstre, der er det sånn passe billig. Hun klipper hvertfall "stusse-frisyre" pris:P

     

    på puls (helst bestille) er de ganske flinke og ved siden av apoteke i gågata (bestille), i andreetasje.

     

    dipp er kjempe dyrt. nikita sånn passe, men der blir jeg aldri fornøyd.

     

    ovenfor narvesen er det et sted hvor du kan få tak i lærlings-klipp, de er flinke på gutte-sveiser..

  7. Bruker du øyekrem eller har vanlig fuktighetskrem nær våtkanten? Mulig det får mascaraen til å flyte.

    Ellers ville jeg vurdert å gå opp i pris. Er veldig fornøyd med Kanebo 38C Silk Performance (Separating and Lengthening) (joda, ganske beskrivende navn), som du fjerner ved hjelp av vann som er varmere enn 38C.

     

     

    fjernes det ved hjelp av sminkefjerning også? eller bare vann ved 38C? spesielt:)

  8. det er jo ikke sånn at alle har kjent hverandre eller hvert del av en vennegjeng nødvendigvis, det fikk ikke jeg inntrykk av hvertfall, men at noen er i slekt og noen gode venner..

    det at en kjenner en og den andre kjenner den igjen gjør jo at de linkes sammen, ikke at de er en vennegjeng.

     

    Har også lest en del om dette med selvmordshyppigheter og bølger, om småsamfunn og hvordab det blir en trigger at en gjør det og til slutt en bølge.

    Hva slags hjelp har for eksempel ungdommen fått i etterkant av hvert selvmord?

    Og hvor mye har de voksne snakket om det, alt sånt spiller også inn og det skriver ikke media noenting om..

    Det er da snakk om hvordan media gjør det til en underholdnings sak.

  9. Ærlig talt, Melisma, den spekulasjon kommer vi ingen vei med. Det er ingen bevis foran politiets øyne, kun sakens overskrift - mange unge som tar selvmord. Det er ikke snakk om spor eller noe bak, og å begynne med konspirasjonsteorier og tanker om sekter og planer og sånt er det ingen som tjener noe på. Hva med å se på hvordan livene til disse menneskene var, eller høre med vennene deres, framfor å bare anta at det må ligge noe suspekt bak?

     

    Ikke alt må gjøres om til underholdning, ikke alt må utnyttes for en god story og ikke alt må filmatiseres av Oliver Stone.

     

     

    Helt enig!

    Det handler om personen, livet som er borte, mennesket i seg selv. Ikke å lage en media sak fordi noen mistenker at det må være en pakt.

  10. For å få klarhet i det, det er etter jeg har sminket meg at maskaren legger seg under øynene. Altså, ikke sånn at den våte maskaraen legger seg der, men ETTER at den har tørket. Det er migthy frustrerende, men jeg tror kanskje det har noe med at jeg har spesielt fet hud rundt øynene eller noe. Eyeliner på våtkanten funker heller ikke for også den havner under øynene før jeg får sukk for meg..

     

     

    har samme problemet med eyeliner, irriterende. Og det har jeg sikkert brukt i 14 år.. Men har alltid gått litt ann på merket jeg kjøper også. Kjøper aldri "billig" kajalaer/eyeliner eller maskara, fordi det er noe jeg bruker mye av. Maskara har jeg ingen problem med akkurat dette.

    Eyeliner fikk jeg råd fra butikken at jeg burde kjøpe vannfast, hun sa det funket tilogmed på våtkanten. Ikke i det hele tatt, alt som skjedde var at jeg fikk svarte merker under øye som ikke gikk bort med vann..

    Men kanskje du kan spørre på en parfyme/sminke butikk om dette med maskaraen? De er oftest veldig flinke til råd og til å stole på!

×
×
  • Opprett ny...