Gå til innhold

Loff3n

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loff3n

  1. Hei

     

    Er 3. klasse siv.ing student på NTNU. Hadde valget vært mitt så hadde sagt nei til SiT og beholdt hybelen i Holtermannsveien. Moholt er gammelt og standaren der er lavere enn hos de nyere studenbyene, men leien er billigere. Jeg hadde heller søkt på bergstudentby, som er nyere og nærmere skolen, når jeg må til Moholt på en av kjellerne synes jeg og flere med meg at det er stress å dra opp dit, det er jo ett stykke unna byen. Det går buss så det er ikke noe problem, det er bare enklere å bo nærmere sentrum. Hadde flere venner som bodde der i 1 klasse, men alle flyttet iløpet av året til andre studentbyer eller til det private markedet. Ønsker deg lykke til :)

  2. Hei, hadde R2 i 2010/2011. Anbefaler Sinus bøken "http://sinus-r2.cappelendamm.no" jeg var iallefall veldig fornøyd med de. Det som hjalp meg mest var nok de eksamensheftene som jeg kjøpte på Norli bokhandel i Oslo. Det var et hefte med tidligere eksamener samt et detaljert løsningsforslag, som ikke bare ga deg svaret men som beskrev hvorfor det var sånn. Lærte utrolig mye av de heftene, veldig konkret. Her er link til Norli: http://www.norli.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10051&categoryId=&productId=283173&errorViewName=ProductDisplayErrorView&urlLangId=-101&langId=-101&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10651

     

    Håper det var til hjelp og lykke til :)

    • Liker 1
  3. Hei

     

    jeg tenker på å skaffe meg en ny pc, men jeg har ikke så gode kunnskaper innen hovedkort. PC-en skal for det meste brukes til spill. Jeg hadde tenkt å gå for en i5 2500, ikke "k", siden jeg ikke overklokker. Hva er så forskjellen på disse brikkesettene P67, H67 og Z68?

  4. Hei

     

    jeg kjøpte meg en HTC Sensation, dessverre oppdaget jeg flere støvkorn under skjermen når jeg hadde pakket ut telefonen ut av esken. Jeg dro ned til forhandleren dagen etterpå, og fikk en ny mobil. Til min store overaskelse var det støv under denne skjermen også. Nok en gang dro jeg ned til forhandleren, han så også disse støvkornene. De hadde fått inn en nye leveranse dagen før, så de hentet en ny telefon og vi åpnet den i butikken. Her var det også støvkorn under skjermen. Dette var mobiler fra to leveranser. Har jeg bare vært veldig uheldig, eller er det andre som også har støv under skjermen på HTC Sensation?

  5. Hei

     

    jeg lastet nylig ned Itunes 10.2.1 på min Macbook med OSX 10.5.8

    Så har jeg fått litt problemer på itunes, på biblioteket kommer det opp et vindu som sier "Kontaker Itunes Store" også loader den i noen sekunder. Dette skjer hver gang når jeg blar gjennom sangene i biblioteket, går gjennom sangene på spillelistene og i Itunes Store. Jeg har prøvd avinstallert Itunes og installert Itunes på nytt, og det har ikke fjernet dette problemet. Det er meget irriterende!

     

    Lurer på om noen har opplevd noe liggnende og/eller har en løsning på problemet.

  6. Jeg tok opp R1 som privatist nå i slutten av november, den eksamen er ikke lett og du må kunne faget rimelig godt, jeg er redd det kan bli en 4-er der. Som sagt over, man får som regel velig forskjellige oppgaver på eksamen iforhold til det som er i læreboka. Jeg fikk en 5+ på R2 tentamen, men frykter fortsatt hvor vanskelig en eventuell eksamen til sommeren blir. Personlig synes jeg det er den J.... sannsynligheten og geometrien som er noe drit i R1. Dette er heldigvis ikke en del av R2 pensumet, men positive med matte er at det er veldig lett å lære seg selv. For meg og de jeg kjenner er ikke dette tilfellet med fysikk, her lønner det seg å ha en lærer. Men lykke til! :thumbup:

     

    Litt OT, men har du noen idè om når vi får karakterene på R1 privatist? Skal være enig i at sannsynligheten og geometrien var noe dritt.

     

    mener å huske at karakteren vil bli sendt ut den 6-7 januar. er litt usikker selv.

  7. Jeg tok opp R1 som privatist nå i slutten av november, den eksamen er ikke lett og du må kunne faget rimelig godt, jeg er redd det kan bli en 4-er der. Som sagt over, man får som regel velig forskjellige oppgaver på eksamen iforhold til det som er i læreboka. Jeg fikk en 5+ på R2 tentamen, men frykter fortsatt hvor vanskelig en eventuell eksamen til sommeren blir. Personlig synes jeg det er den J.... sannsynligheten og geometrien som er noe drit i R1. Dette er heldigvis ikke en del av R2 pensumet, men positive med matte er at det er veldig lett å lære seg selv. For meg og de jeg kjenner er ikke dette tilfellet med fysikk, her lønner det seg å ha en lærer. Men lykke til! :thumbup:

  8. Hei

    jeg sitter med en gammel pc, den har en LGA775 socket. Akkurat nå er det en Intel Pentium 4 520. (2.8ghz + HT) i den. Men spørsmålet mitt er kan jeg bare putte inn en Intel Pentium dual core E6300 i pc-en. Det står at E6300 bruker LGA775 socket. Er ny på dette feltet så beklager for at jeg stiller et så dumt spørsmål. Er det noe annet jeg må tenke på enn sockelen?

  9. Vil først takke trådstarter for en morsom tråd og de andre brukerne som har kommet med flere gullkorn, som feks Lakus. Dette ga meg en go latter (ikke negativt ment). Kjenner meg igjen i trådstarters situasjon, men i mitt tilfelle løste dette problemet seg. siden jeg gjorde det bra på skolen, så mente foreldrene mine at jeg var moden nok og de så ingen grunn til at jeg ikke skulle få slike spill. En diskusjon med foreldrene mine om dette temaet hjalp også, der jeg ikke himler med øyne eller hever stemmen når jeg er uenig i deres mening. :)

     

    Men er enig i hva flere brukere sier over her, hvis foreldrene dine ikke synes du er moden nok, ja da er du kanskje ikke det.

    • Liker 1
  10. når jeg spiller CoD team deathmatch, også dreper jeg en så viser den at jeg får 200 poeng, men når jeg trykker TAB, så viser den kun at jeg får 100. Dette skjer ikke kun når jeg dreper en person, men også på assist kill, altså når jeg får poeng viser den alltid dobbelt så mye som det jeg egentlig får. litt irriterende, men er det noen som har opplevd dette å har en løsning?

     

    skal jeg kanskje bare avinstallere det også installere det igjen?

  11. hei har hatt en htc desire i en uke nå ca. Men så begynte jeg å få problemer. den har hatt problemer med sim kortet. Det kan ha tatt opptil et minutt før den har skjønt at sim kortet er der og jeg skal ta passordet. jeg har prøvd å ta sim kortet ut og blåst på det og i telefonen. På grunn av dette har jeg prøvd å ta fabrikk instillinger. Det løste ikke problemet, tvert imot faktisk. den har na fått litt problemer med kontaktene. hvem som er favoritt eller ikke også begyner den å sortere helt vilt. det ene øyeblikket er det alfabetisk det andre ikke, disse kontaktene er lagret på telefonen og IKKE sim kortet. itillegg høres det ut som om det er en løs del inni telefonen rundt kamerat.

     

    kjøpte telefonen på Tele2 sine nettsider. burde jeg klage?

     

     

    takk for svar på forhånd.

  12. hei.

    jeg har noen spørsmål angående transistor i en cpu. hva er transistorene i en intel i7 prossesor lagd av? og hvordan greier de å få de så små? og hva har den nm og si. de fleste ny cpu-er er jo i 32nm, skjønner at det er mindre enn 45nm. men hva har størrelsen og si? Er størrelsen på transistoren?

     

    håper jeg kan få noen svar :)

     

    takk på forhånd :p

  13. hei

     

    jeg har en macbook, og har greid og få en liten ripe i skjermen, ser ut som et hårstrå. det er en matt skjerm jeg har, altså ikke glossy.

    lurte på om det er mulig å pusse bort denne flekken, har hørt at tannkrem kan fungere. lurer da på om noen andre har hørt det samme eller har noen andre effektive måter å fjerne riper på?

     

    takk for svar på forhånd

  14. hei

    jeg lurer på noe angående prossesorer. jeg har såpass skjønnt at en cpu hovedsakelig består transistorer, L2 cache, pipeline, og en cpu kjerne. mine spørsmål er hvordan er samarbeide mellom disse leddene, hva er det transistorene gjør? sender transistorene noe info til L2 cache eller pipeline? eller er jeg helt borte nå? og hva består en cpu kjerne av? hva har klokkefrekvensen tilfelles med pipelinen?

     

    håper jeg kan få noen svar på mine spørsmål om cpu. hadde vært fint.

    takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...