Gå til innhold

napster1989

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av napster1989

  1. Er meget misfornøyd med moderatorer/administratorer av dette forumet. Det er snakk om uprofesjonell oppførsel, henviser til Zeph - hvor han nekter å slette tråd pga. personlig mening om utfallet av diskusjonen. Jeg sletter mine innlegg, men Zeph henter innleggene tilbake og låser tråden så jeg ikke kan forsvare innleggene lengere... Dette er meget, meget uproft!

     

    Jeg skriver:

     

    "Hei,

    Jeg startet denne tråden http://www.diskusjon...owtopic=1463455 med hensikt at de som ønsket, kunne gi tilbakemeldinger på nettbutikken min. Dette har bare resultert i en uendelig diskusjon om reklamasjons rettigheter, og svar jeg som trådstarter ikke ser som relevant. Dette har nå utviklet seg til en meget negativ diskusjon som fremstiller min nettbutikk på en negativ måte med innlegg og informasjon som ikke er korrekt. Jeg setter veldig pris på at du som moderator fjerne hele denne tråden som jeg, brukernavn "napster1989" startet.

    Mvh

    Alexander"

     

    Zeph svarer:

     

    "Hei

    Me slettar ikkje innhald på forumet med mindre det er særskilt god grunn for det. I dette tilfelle ser eg ikkje noko som skulle kvalifisere til sletting. Eg ser ikkje noko informasjon som ikkje er korrekt i tråden.

    Du har fått tilbakemelding på butikken din, som du var ute etter. At det kom ein del negativ tilbakemelding må du akseptere, eventuelt fikse opp i ting og svare tilbake til brukarane.

    Mvh

    Zeph :)"

     

     

    Vennligst fjern min konto hos diskusjon.no

    Takk for meg...

    • Liker 2
  2. Den er irrelevant for kunden. Siden slik den er nå er jo ingen portal, den fungerer som en hvilken som helst annen nettbutikk. Dere har jo til og med gitt den navnet "Netshoppen". En butikk som henvender seg til norske kunder, med norsk side osv. skal slik jeg har forstått det følge norske lovgivning.

     

    Les litt om Pixmania, har vært mye bråk og tvister rundt reklamasjonsretten hos dem.

    Så da skal i teorien dealextreme eller eBay ha 2 års / 5 års reklamasjonsrett på produktene, fordi begge disse sidene både reklamerer og er aktører på det norske markedet?

     

    Hvis jeg ikke tar helt feil har forbrukere to års reklamasjonsrett i Danmark, ikke ett som dere oppgir: http://www.forbrug.d...538501A55EC0D6A

    Det er irrelevant at dere er en «portal mellom produsenter og kunder», og det er feil at produsentland avgjør hvor lang reklamasjonsrett kunden får.

    Jeg mener dog at ettersom dere uten tvil retter dere mot norske kunder, må dere følge norsk lov.

    Så da skal i teorien dealextreme eller eBay ha 2 års / 5 års reklamasjonsrett på produktene, fordi begge disse sidene både reklamerer og er aktører på det norske markedet?

     

    Vi ønsker ikke mere diskusjoner angående reklamasjonsrett. Kunder hos NetShoppen må forholde seg til 1 års reklamasjonsrett, gratis frakt og lave priser.

     

    Mvh

    NetShoppen

  3. Takk for respons!

     

    Som teksten på siden "Hva er NetShoppen?" sier, er konseptet bak NetShoppen salg direkte fra produsent til kunde. Produsenten befinner seg i utlandet (og vi følger det gjeldende landets reklamasjons rettigheter - min. 1 år, avhengig av avsenderland), butikken befinner seg på nett og kunden er i Norge. Kort sagt, norsk reklamasjonsrett gjelder kun for butikker- eller nettbutikker hvor varehuset befinner seg i Norge. Dessuten er ikke produktene våre fra Dealextreme / DX. Vi gir derimot god service.

     

    Vi setter veldig pris på andre meninger vedrørende funksjonalitet, oversiktligheten, priskonkurranse i forhold til frakt ol.

    Hva slags reklamasjonsrett produsenten opererer med i opprinnelseslandet er irrelevant.

    Som jeg forstår sier du at reklamasjonsretten på 1 år er irrelevant - Kan du utdype dette?

  4. Det hele virker rotete. Er dere etablert i Norge eller Danmark? Er prisene oppgitt i norske eller danske kroner? Er dere underlagt norsk eller dansk lovgivning? Hva skjer ift. tollsatser, EU / EØS lovgivning?

     

    Jeg regner med dere er underlagt norsk lov da nettbutikken åpenbart retter seg mot det norske markedet. Da bør dere sette dere inn i norske reklamasjons-, garanti- og reklameregler.

     

    Det er forskjell på "veiledende pris", "ordinær pris" og "førpris". Dersom dere har ført produktet for en annen pris tidligere, kan dere reklamere med "førpris". I motsatt fall er dette å regne som villedende markedsføring.

    Vi er målrettet mot den norske markedet, og som det står i prissettingene på produktene våre, er beløpet i NOK. Beskatning/registrering etter 30K/omsetning vil bli i Danmark.

     

    Som sagt i tidligere innlegg, er NetShoppen en portal mellom produsenter og kunder - vi har ingen fysisk butikk, derfor følger vi ikke norsk reklamasjonrett. Som sikkerhet for kunden, har bl.a. PayPal kjøper- sikkerhet, og gir pengene tilbake fra oss hvis ikke kunden får det som er bestilt.

     

    Ang. førpris og ordinærpris, vil dette bli rettet til snart. Det er ikke ment som villedende markedsføring, men for å vise at produktet er nedsatt.

  5. > Vedrørende moms og toll, står dette på FAQ-siden. - Kunden skal ikke tenke på dette, de produkter som skal fortolles og betales moms for, betales av NetShoppen, og prisene er justert etter dette.

     

    Da høres det for meg ut som om det er dere som selger varene og ikke produsent. Ergo må dere gi norsk reklamasjonsrett. Eller mener dere bare at leverandør sender med EMS?

    Vi videreselger produkter, og butikken befinner seg ikke fysisk i Norge. Derfor følger vi ikke norske reklamasjons rettigheter. NetShoppen.net fungerer som en portal mellom produsenter og kunder, hvor man finner utvalgte produkter til lave priser. Kunden betaler, vi bestiller, kunden mottar produktet.

     

    De produkter som fra produsent koster mere enn 200kr skal ikke fortolles, de forsendelser fra produsent som totalt koster mere enn 200kr splittes om det kan la seg gjøre, for å unngå toll, og kunne gi lavest mulig pris til kunden. Alle produkter som koster mere enn 200kr fortolles, og betales av NetShoppen - evt. tap til fortolling regnes inn i kjøpsprisen man ser på det aktuelle produkt, på hjemmesiden vår. Kunden gir det beløpet som står i butikken, om den til innkjøpspris koster mere eller mindre en 200kr.

  6. Ser dere har noen tilbud med før pris f,eks denne http://www.netshoppe...tabel-hoyttaler

    Har den noen gang blitt solgt for 149.90 eller er det bare noe dere skriver

    Takk for respons!

     

    Denne høyttaleren er på tilbud, da vi nettopp har åpnet butikken, hvor ordinærprisen er kr 149.90.- Min template er satt opp til å bare ha én benevnelse av nedsatt pris, og jeg har valgt "før". Det kan være det ville blitt mere ensbetydende om det sto "ordinærpris" i stedet, men det skal vi vurdere fremover.

  7. Ser du nämner priskonkurranse. Vem är det ni har konkurranse mot när det inte ens är en norsk butik du driver?

    Eländig reklamationsinformation. Helt tragisk faktist. Vem betalar frakten vid eventuell reklamation? Om det är kunden som gör det, hur får jag de pengarna refunderat?

    Vem betalar moms och tullavgifter?

    Takk for respons!

     

    Vi skal utdype vår informasjon for reklamasjon bedre fremover, men prinsippet er at kunden betaler frakt av defekt produkt til produsenten, og hvis produktet faktisk har en reklamasjons feil, blir et nytt produkt sendt til kunden på produsentens regning og utgifter kunden har hatt for returnering blir tilbakebetalt på avtalt kontonummer.

     

    Vedrørende moms og toll, står dette på FAQ-siden. - Kunden skal ikke tenke på dette, de produkter som skal fortolles og betales moms for, betales av NetShoppen, og prisene er justert etter dette.

  8. Takk for respons!

     

    Som teksten på siden "Hva er NetShoppen?" sier, er konseptet bak NetShoppen salg direkte fra produsent til kunde. Produsenten befinner seg i utlandet (og vi følger det gjeldende landets reklamasjons rettigheter - min. 1 år, avhengig av avsenderland), butikken befinner seg på nett og kunden er i Norge. Kort sagt, norsk reklamasjonsrett gjelder kun for butikker- eller nettbutikker hvor varehuset befinner seg i Norge. Dessuten er ikke produktene våre fra Dealextreme / DX. Vi gir derimot god service.

     

    Vi setter veldig pris på andre meninger vedrørende funksjonalitet, oversiktligheten, priskonkurranse i forhold til frakt ol.

  9. Ser ut som det er noe ala smart tags eller noe i den koden der, men da antar jeg at du har en egen parser som gjør dette om til eventuelt PHP?

     

    Ellers vil jo ikke dette fungere uten videre, etter hva jeg kan forstå.

     

    Jeg vil anbefale deg sterkt å lære deg grunnleggende HTML og PHP før du hopper på den koden der. Det blir feil for deg å benytte smart tags FØR du veit åssen en vanlig HTML eller PHP syntaks skal skrives.

     

    Såklart, det er kjedelig å høre fra oss at du må lære deg grunnleggende HTML og PHP. Men det finnes et hav av flotte guider som du kan ta i løpet av en ukes tid, som coacher deg til å forstå det grunnleggende. Deretter er det bare å bygge på med f.eks CSS, Javascript, PHP osv. Det finnes håp! :)

    Hei, jeg skjønner det kunne være en idé å lære det grundleggende, men er da ikke bare å skrive inn den riktige benevnesen - f.eks. "negative" det riktige sted så viser den ikke mine smart tags?? :hm:

     

    Mvh

    Alexander

  10. Hei, jeg har et prosjekt på gang. Jeg har brukt en skabelon, og er egentlig veldig grønn på koding, jeg vet ikke en gang om dette er HTML. Jeg ser logikken i kodingen, men vet bare ikke hvor den riktige "bryteren" er...

     

    Det vil si, jeg har diverse sider i min skabelon/tema som viser alle mine "tags", fra emnene jeg har lagt inn i prosjektet. Når jeg åpner de gjeldende sidene for denne koden (under), viser samtidig siden en laaaaang liste med alle tags til emnene som hører under den aktuelle siden - helt øverst!

     

    Det jeg rett og slett ønsker, er å deaktivere denne funksjonen, slik at når denne aktuelle siden åpnes, vil den bare vise min emner, og ikke en masse tags i toppen (noe som virkelig ødelegger layouten på siden min)...

     

    Si fra hvis du evt. trenger fortsettelsen av "koden".

     

    På forhånd takk for svar!!

     

    Mvh

    Alexander

    skabelon?? seriously?? hva med å bruke ordet "template"?? da skjønner vi hva du mener ;)

     

    Men hva med å ta turen innom www.w3schools.com og lærer deg html?? for jeg gidder ikke å gjør alt for deg hvis du ikke gidder å lære ;) "teach a man to fish"-prinsippet er kjært for meg ;)

     

    Men åssen kodesårøk er det snakk om her?? for jeg har ALDRI sett "{%"!

     

    Og har du vurdert å gjør alt fra bunnen av istede for å dille med Templates som tydeligvis er forbi ditt skill-nivå??

     

    -frank

    Hei, ja det er nok en template det heter.

    Jeg lager en slags webside, hvor jeg skal ha noen samlinger, og bruker et nettsted med et av nettstedets egne templates. Måten jeg kan se HTML-en på, er gjennom nettstedets sider, og er sikkert derfor det ser litt merkelig ut. Jeg har først valgt "collections" ut fra en meny, og fått frem denne koden - så det virker som "{%" er fordi koden er et utdrag fra den opprinnelige koden, som jeg ikke har direkte tilgang på...

     

    Jeg er egentlig ikke særlig interessert i HTML-koding, og det virker meget komplisert for meg, og tid har jeg heller ikke ved siden av studiene mine. Jeg ønsket bare å poste dette innlegget, for jeg regnet med for mange av dere brukere her på diskusjon.no - er dette problemet bare barnemat! :)

     

    Mvh

    Alexander

  11. Hei, jeg har et prosjekt på gang. Jeg har brukt en skabelon, og er egentlig veldig grønn på koding, jeg vet ikke en gang om dette er HTML. Jeg ser logikken i kodingen, men vet bare ikke hvor den riktige "bryteren" er...

     

    Det vil si, jeg har diverse sider i min skabelon/tema som viser alle mine "tags", fra emnene jeg har lagt inn i prosjektet. Når jeg åpner de gjeldende sidene for denne koden (under), viser samtidig siden en laaaaang liste med alle tags til emnene som hører under den aktuelle siden - helt øverst!

     

    Det jeg rett og slett ønsker, er å deaktivere denne funksjonen, slik at når denne aktuelle siden åpnes, vil den bare vise min emner, og ikke en masse tags i toppen (noe som virkelig ødelegger layouten på siden min)...

     

    Si fra hvis du evt. trenger fortsettelsen av "koden".

     

    På forhånd takk for svar!!

     

    Mvh

    Alexander

  12. Hei (hjelp)!

     

    Har lovet min samboer en sydentur i høstferien hennes. Men siden jeg jobber fem-skift (nattskift-flere uker i strekk osv) så kan jeg ikke ta fri før mandag 4.okt. og begynner igjen 12. okt. Jeg har hørt at jo lengere jeg venter for å bestille blir det dyrere og dyrere å bestille ordinært, og at jeg burde se etter restplasser senest en uke før avreise.

     

    Vi vil primært til egypt og se pyramidene (hotel-opphold), eller til Hellas (leilighet/basseng/slappe av). Dersom det finnes enda billigere alternativ og garantert over 25 grader er det også en vurdring.

     

    Kunne tenke meg å bruke mellom 3000-6000.- per pers. (Men helst mest for penga :p)

    Har letet og letet og ser ut som 90% av avgangene går i september og helt i slutten av oktober. Pluss det er svindyrt i høstferien.

     

    Håper på respons!

     

    Mvh

    Napster

  13. Nå ble jeg jaggu tatt i fotoboks..

     

    Speedometer måleren i bilen viste 80km/t, da det skulle være 60km/t dum som jeg er.

    Det rare er at boksen blendet meg med et rødt laserflash, og jeg var egentlig ikke nærmere enn 100 meter. Det var en bil forran meg, men vet ikke 100% om det var meg eller han som ble fotografert. Det var aldri noen blitz, da dette var i en mørk tunnel. Men det røde flashet kom kun ën gang.

     

    Vi bilister har sikkert sett de heltrukkede linjer som går over veien rett foran en fotoboks, er det ikke her bildet blir tatt? - Jeg lå et sykke bak..

     

    Kan det har vært at det røde flashet var en hastighetsmåler, og at kameraet faktisk tok bilde av meg uten blitz da jeg var kommet nærmere kameraet?

     

    Hva er straffene for dette? - Har ringt rundt og fått høre ca. 4000.- Men mister jeg lappen???

     

    Mvh

    en fortvilet sjofør..

  14. Det spiller ingen rolle, saken er at det er huseieren som skal betale kommunale avgifter for leiligheten deres, og så lenge han ikke gjør det skal han holde tåta. Han oppfører seg her som om dere egentlig ikke hadde krav på noen søppeldunk, eller snyltet på hans etter å ha fylt opp deres egen. Hvis det er noen som skal kjøre sekker på fyllinga her er det han, men egentlig skal det jo betales avgifter.

    Ja jeg mener jo at alle de andre plasser jeg har bodd har det vært en egen søppeldunk for leietakere. Kanskje en telefon til kommunen ville hjulpet?

×
×
  • Opprett ny...